Volite i pruzite zenama paznju

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Euridika
Globalna šefica

#26 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by Euridika »

Kataklinger wrote:Meni se poznanica zalika konstantno na momke. Da su djubrad koja zabacuje na sve strane itd. Pocela se shemat s momkom, fin, kultutan sve super. Nakon izvjesnog vremena meni govori kako joj nije vise zanimljiv i isfurala ga jednom. Lik ju je kulturno odjebao i krenuo na drugu stranu. Njoj srce zaigralo kad ga je vidjela s drugom. Priznala mi. Sjedi i placi kad si balavka.
Nisam dzaba napisao prethodni post...
Samo si slučaj jedne poznanice preslikao na sve žene... tipična generalizacija. ;-)
Qoom

#27 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by Qoom »

Sve su žene gadovi, jelte, dok se ne dokaže suprotno :D
L u c i f e r

#28 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by L u c i f e r »

Kataklinger wrote:Prije nego sto nadje decka, zeli nekoga ko ce joj pruziti svu paznju i postivanje. Kada nadje takvog, ubrzo joj postane nezanimljiv. A ako se isti malo promijeni, pa pocne copkat uokolo, tad joj srce zaigra.
A isti takav koji copka uokolo prije nje, je za nju tipicno musko, dostupno svakoj itd...
jbg

moraš još biti pack leader

saće kamenice, odo po šljem
Euridika
Globalna šefica

#29 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by Euridika »

L u c i f e r wrote:
Kataklinger wrote:Prije nego sto nadje decka, zeli nekoga ko ce joj pruziti svu paznju i postivanje. Kada nadje takvog, ubrzo joj postane nezanimljiv. A ako se isti malo promijeni, pa pocne copkat uokolo, tad joj srce zaigra.
A isti takav koji copka uokolo prije nje, je za nju tipicno musko, dostupno svakoj itd...
jbg

Neće kamenice, Bože sačuvaj! :oops:
Mi shvatamo da je posao pack leader-a ozbiljan, valja tolike muške držati u suri... :P
L u c i f e r

#30 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by L u c i f e r »

Euridika wrote:
L u c i f e r wrote:
jbg

Neće kamenice, Bože sačuvaj! :oops:
Mi shvatamo da je posao pack leader-a ozbiljan, valja tolike muške držati u suri... :P
:D

griješe malo i muškarci jbg

muško mora biti muško, kad god sam bio fin bio sam donji
Euridika
Globalna šefica

#31 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by Euridika »

L u c i f e r wrote:
Euridika wrote:Neće kamenice, Bože sačuvaj! :oops:

Muško može biti muško i biti fin istovremeno. Biti muško ne znači biti đubre. Kao što ni biti fin ne znači biti nečiji otirač. Od obje strane se očekuje poštivanje i tolerancija, prije svega. Pa tek onda, kad je to osnovno zadovoljeno, ljubav. I dokle god toga ima, ima i veze. Bez ljudskosti nema nijednog normalnog odnosa među ljudima, pa bio on familijarni, ljubavni, profesionalni, drugarski ili neki drugi.
djevojka bez imena

#32 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by djevojka bez imena »

Qoom wrote:
djevojka bez imena wrote:Eto ste vi ko bolji :-? Uvijek padnete na neku od zla oca a gore majke, koja vas fantasticno izmanipulira, do te mjere da ste ubjedjeni da je andjeo.
A eto fol ti si tek propup'o zumbul, nevina, rosna, nadasve divna i za poželit'.

Što ne mogu enterokolitisa.
Sto si frustriran? :mrgreen:
L u c i f e r

#33 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by L u c i f e r »

Euridika wrote:
L u c i f e r wrote:
Euridika wrote:Neće kamenice, Bože sačuvaj! :oops:

Muško može biti muško i biti fin istovremeno. Biti muško ne znači biti đubre. Kao što ni biti fin ne znači biti nečiji otirač. Od obje strane se očekuje poštivanje i tolerancija, prije svega. Pa tek onda, kad je to osnovno zadovoljeno, ljubav. I dokle god toga ima, ima i veze. Bez ljudskosti nema nijednog normalnog odnosa među ljudima, pa bio on familijarni, ljubavni, profesionalni, drugarski ili neki drugi.
uprav o tome govorim

yin i yang, cjelina

a ako nema uzajamnosti, nema ni pažnje, jer onda si samo yin i tvoja se pažnja uzima zdravo za gotovo
Russki

#34 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by Russki »

[quote="Kataklinger"]Meni se poznanica zalika konstantno na momke. Da su djubrad koja zabacuje na sve strane itd. Pocela se shemat s momkom, fin, kultutan sve super. Nakon izvjesnog vremena meni govori kako joj nije vise zanimljiv i isfurala ga jednom. Lik ju je kulturno odjebao i krenuo na drugu stranu. Njoj srce zaigralo kad ga je vidjela s drugom. Priznala mi. Sjedi i placi kad si balavka.
Nisam dzaba napisao prethodni post...[/quote
e vala, ovo nikad nisam mogao da shvatim...

žene..
eluna

#35 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by eluna »

Image

Sve receno.

Sent from my V7A using Tapatalk
ExNihilo

#36 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by ExNihilo »

eluna wrote:Image

Sve receno.

Jesam. Šta je naredni korak?
L u c i f e r

#37 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by L u c i f e r »

Ali

Svaki psiho

O sebi misli sve najbolje
ExNihilo

#38 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by ExNihilo »

L u c i f e r wrote:Ali

Svaki psiho

Što ne implicira da je svako ko o sebi misli najbolje - psiho.
L u c i f e r

#39 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by L u c i f e r »

ExNihilo wrote:

Svaki psiho

Naravno

Vec samo ukazuje

Da se kriterij samoocjene moze objesit macku o rep
eluna

#40 Re: RE: Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by eluna »

Euridika wrote:Na temu... [emoji38] [emoji38] [emoji38]

Image
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

eluna

#41 Re: RE: Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by eluna »

L u c i f e r wrote:
Euridika wrote:
L u c i f e r wrote: :D

uprav o tome govorim

yin i yang, cjelina

a ako nema uzajamnosti, nema ni pažnje, jer onda si samo yin i tvoja se pažnja uzima zdravo za gotovo
Narodski receno

I kad vrisne, i kad te stisne da nesto osjetis.

Zna ovaj narod, pu vraga mu!

DZONPI

#42 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by DZONPI »

Da nebude da Sam se izriopa.Sto Sam ovo napiso upravo radi postovanja sve se svelo na divi guzova jo fonasi.Zena je skroz nesto drugo nesto za sta se moras borit zene su ko Mace predu a ti ih samo malo pomilkis a one se nakostrjese.Zene moras postovat da BI bio neko i nesto u njihovom svjetu.One vole i humor Ali onaj lagani spontani.Dakle cuvajte vaste zene cure majke cerke obline su prolazne.
ExNihilo

#43 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by ExNihilo »

L u c i f e r wrote:
ExNihilo wrote:

Svaki psiho

Naravno

Vec samo ukazuje

Da se kriterij samoocjene moze objesit macku o rep
To je naravno netačno.
Donnie Smith

#44 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by Donnie Smith »

Kataklinger wrote:Meni se poznanica zalika konstantno na momke. Da su djubrad koja zabacuje na sve strane itd. Pocela se shemat s momkom, fin, kultutan sve super. Nakon izvjesnog vremena meni govori kako joj nije vise zanimljiv i isfurala ga jednom. Lik ju je kulturno odjebao i krenuo na drugu stranu. Njoj srce zaigralo kad ga je vidjela s drugom. Priznala mi. Sjedi i placi kad si balavka.
Zalud 21. vijek, kad su ženama u genima ostali tragovi mučeništva, podaništva i kakvog sve ne jada. Nije pravilo ali, što je više gaziš, ona sve luđa za tobom. Jedna od 10 će ti zvati policiju i jedna će te ostaviti, a jedna će te prepoznati na kilometar pa ti neće dati ni šansu. Ipak ona brojka od 7 preostalih mučenica govori dovoljno :D

Isto tako tuke ne primjećuju kvalitetne muškarce dok ga druga ne primijeti ali, proš'o brzi voz :D
Naravoučenije, ne trebaju ba sve žene pažnju, neke je ne zaslužuju, druge ne znaju šta bi s njom, treće pažnja pokvari... :-D Prvo procijeni kome šta treba, pa mu to i daj :-D

ne bacaj biserje pred svinje
L u c i f e r

#45 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by L u c i f e r »

Donnie Smith wrote:
Zalud 21. vijek, kad su ženama u genima ostali tragovi mučeništva, podaništva i kakvog sve ne jada. Nije pravilo ali, što je više gaziš, ona sve luđa za tobom. Jedna od 10 će ti zvati policiju i jedna će te ostaviti, a jedna će te prepoznati na kilometar pa ti neće dati ni šansu. Ipak ona brojka od 7 preostalih mučenica govori dovoljno :D

Isto tako tuke ne primjećuju kvalitetne muškarce dok ga druga ne primijeti ali, proš'o brzi voz :D
Naravoučenije, ne trebaju ba sve žene pažnju, neke je ne zaslužuju, druge ne znaju šta bi s njom, treće pažnja pokvari... :-D Prvo procijeni kome šta treba, pa mu to i daj :-D

ne bacaj biserje pred svinje
:thumbup:
walter kurtz

#46 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by walter kurtz »

Zene samo treba namirivati dobro tu i tamo pustiti da je jos neko namiri i one sretne :zoka:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#47 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by heat »

eluna wrote:Image

Sve receno.
Kez od uha do uha :) sta cu sad ?
Euridika
Globalna šefica

#48 Re: Volite i pruzite zenama paznju

Post by Euridika »