Volim vas obojicu....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

Harrys wrote:To"malo vise flertovala "je tvoj dodatak.
to je prva verzija koju je policija sastavila od izjava svjedoka i dokaza...navodno prije te neke velike svadje koja se cula, ona je bila na hodniku sa njemcem, sami njih dvoje i culo se kikotanje itd itd itd....nakon toga je uslijedila svadja sa njenim zarucnikom, momkom sta li joj je vec....
Harrys

Post by Harrys »

Recepcija hotela je potvrdila da je par sam trazio da treca osoba bude sa njima u sobi.
anais_nin

Post by anais_nin »

Harrys wrote:Recepcija hotela je potvrdila da je par sam trazio da treca osoba bude sa njima u sobi.
i kakve to veze ima s bilo cim? :roll: :D i dalje je pretpostavka da je lik broj jedan poludio je jer je njegova draga malo previse paznje davala liku broj 2...kao sto rekoh to je i dalje samo pretpostavka :-? kako god, tuzno brate tuzno...
contara

#54 Re: Volim vas obojicu....

Post by contara »

anais_nin wrote:Zadnjih sedmica sve price se vrte oko prevare...e ovo nije TA vrsta prevare...mozda za neke uopste nije ni prevara....

da li vam se i u kom periodu u zivotu desilo da imate jake emocije za 2 osobe?? Tipa volite osobu s kojom ste, ali imate jaka osjecanja za jos nekoga iz vase proslosti i sadasnjosti? Kako ste se nosili sa tim "rascjepanim" emocijama? Da li uopste smatrate da je moguce voljeti dvije osobe odjednom (mislim romanticno)??? I da li je to varanje, ako nemate nista sa tom drugom osobom, osim tih emocija u vama? :D
Meni se takvo nesto nikad nije desilo u zivotu. A kakav je tvoj slucaj.. I samo bih jos volio da dodam, napokon jedna tema da i mene zainteresuje....Svaka cast djevojko. Pretpostavljam da jesi djevojka. :)
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

ding-dong wrote:
emmanuelle wrote:
Max.Cherry wrote:Sjajna tema, ja baš kontam o nečem sličnom. Ne mislim da je ovo prijevara, ako samo kontaš o toj drugoj, trećoj osobi... itd. Sve dok s jednom dijeliš emocije psihički i fizički, nije to prijevara.

Nego, mene muči druga stvar: Ja nisam oženjen, a mog'o bi komotno bit', obzirom na godine (haman 3 banke). Sad, ovi što su oženjeni, ili udate, kako oni gledaju na ovo - živiš sa supružnikom, i volite se. Da li postoji mogućnost da još uvijek toliko volite nekoga ko vam je onomad bio nedostupan, toliko da bi odmah pošli za njega/nju, bez obzira što ste u braku. To me pravo muči jebiga. Kad bi se oženio, bez obzira na to kolika ljubav bila, meščini da bi ja opet bio opsjednut nekim ženama iz prošlosti.
onda se ti jos nisi dobro ispuc'o :D ni raskrstio s ljudima iz proslosti..
al i mene muci ista stvar...
jesil u braku ili se nisi dovoljno ispucala? :D :D :D :D
haman da se nije dovoljno...ovaj :-) ispucala :D :D
in medias res

Post by in medias res »

Hmmmm.....dozivjela: da imam vezu, momka kojeg volim svim srcem, i tako islo.....islo pravo dugo....i onda se pojavi Neki......totalno drugaciji od svih mojih prijasnjih.....po svemu.....i malo po malo osjetim da sam pocela gajiti nekakve emocije prema njemu....nista nije bilo fizicki, znaci samo prica, pa smo tako znali provesti i po 4-5 sati u prici......na kraju sam pocela razmisljati da ostavim svog momka, prema kojem sam i dalje imala emocije, ali nakon nekog vremena skontah se konacno i odbacih ovog Nekog, s objasnjenjem "nije to to"........i stvarno sam tako osjecala, nekako su se te emocije koje su postojale prema njemu naglo ugasila......ali ne bih voljela vise da mi se to ponovi jer je to ziva patnja, pitanja milion se po glavi motalo, bez odgovora na svako od njih, a svjesna da ne mogu, a i ne zelim da sjedim na "dvije stolice".......i jos sam se neko vrijeme pitala da li sam donijela pravu odluku.......na kraju svatih da jesam.....pa mi je s jedne strane bilo zao sto mi se to desilo, osjecala sam se lose, jer sam sve skupa dozivljavala kao "emotivnu prevaru", ako se tako moze nazvati......
Post Reply