Vjencanje u Sarajevu -Septembar 2012 (Bend, Fotograf itd)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...
Locked
ana83
Posts: 2
Joined: 26/01/2012 16:31

Vjencanje u Sarajevu -Septembar 2012 (Bend, Fotograf itd)

Post by ana83 » 11/02/2012 17:38

Dragi moji,
citala sam svakojake postove,vecina ih je starija tako da milsim da to nije sad aktuelno. Pravimo svadbu u SA u septembru ali ne zivimo tu pa je malo komlikovanije nego inace za organizovati. Razmisljali smo o wedding planner- u jer bi bilo lakse medjutim mozda jedino dekoracija restorana dodje u obzir jer oni nude osnovno a ti onda stolove dekorises. to mi je nekkao gubljenje vremena.ali o tom potom.ima za tu odluku jos vremena jer sam cula da dekoraciju ako platis min ide 1500 km.nekako je bacanje para.


Zvanica do 160. Vise omladine.

1. Da li mi mozete preporuciti studio iz vlastitog iskustva koji rade i video i fotografisanje da je dobar kvalitet. ne trazimo nista prenapucano ali sa druge strane kvalitet je bitan

2. BEND: ja nisam iz sarajeva tako da ne znam koji su bendovi dobri a koji ne, a meni je muzika definitvno najbitnija. Trazimo bend bez klavijjatura po mogucnosti, jer mi je taj zvuk uvijek isti i malo selji. Muzika bi bila mijesana. Znaci bend koji svira strani pop, rock, evergreen muziku da mogu i strariji da plesu i raja koja niej domaca, jer nasi roditelji nisu bas za narodnog. Pa onda polako prelaz na domaci rok.pop. zabavnu...i nekada kasnije kad se raja ponapija i opusti narodna,ali ne turno folk. Nego onako malo kulturice narodna i onda ona koja te raskuci i na koje zene bas plesu. Znam da puno trazim i da je jako tesko naci jedan bend da to sve moze, ali mozda neko od vas to zna. Pretpostavljam da je jakop tesko naci nekoga ko svira frank sinatru i onda halida beslica, ali mozda znate koda ako ne ganjacemo 2 benda. cula sam za nekih par mogucnosti ali nigdje ne vidim da ima u bend-u dobar zenski vokal, jer ima pjesama koje hocu za mene i za cure moje, a za to je zenski vokal potreban. Nekako trazimo kvalitetnu mjesavinu da ne prelazi puno u seljakljuk, znaci da je ok....
Molim vas ako znate takav neki bend eventuralno bend sa dobroim zenskim vokalom koji svira narodnu bez jednolicnog sintisajzera javite.....Ne trazimo ultra jeftinji ali ni ne sada neke zvijezde neko neki dobar bend sa kojim se moze dogovoriti.


molim vas pomozite jer bas nije lako sve to izganjati ali tako zelimo pa neka bude....


User avatar
ladyblue18
Posts: 22385
Joined: 24/12/2006 22:57
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Re: Vjencanje u Sarajevu -Septembar 2012 (Bend, Fotograf itd

Post by ladyblue18 » 11/02/2012 18:33

I za svako vjencanje se mora otvoriti posebna tema, iako ih ima vec 10 bar, od muzike, restorana, do fotografa...e necemo, koristite vec postojece teme.

Locked