VJENCANJE
Moderator: anex
-
BIHBOSNJAK
zasto ako "vjencanja vec mora biti"ne mora ali,mislim valjda je to normalno,nemoj mi reci da bas nikad nisi sanjala o vjencanju,ja mislim da svi jesmo bar jednom
-
BIHBOSNJAK
...i ako ne tvrdim da je pompezno vjencanje garancija za uspjesan brak.Moji roditelji su se vjencali kod maticara,a mama je otisla kupit sundjere za pranje sudja dok je cekala,romanticno nema sta
i evo ih nakon toliko godina zajedno i sretni.Ali nije u tom fazon ,,nisam ni neki debil sto zeli da se hvali,jednostavno imam zelju da svima to bude jedan nezaboravan dernek...kad bude 
-
debela
nisam sanjala o vjencanju ali sam ga probala zamisliti. u kojoj god varijanti da je bilo mene je stomak zabolioBIHBOSNJAK wrote:zasto ako "vjencanja vec mora biti"ne mora ali,mislim valjda je to normalno,nemoj mi reci da bas nikad nisi sanjala o vjencanju,ja mislim da svi jesmo bar jednom
ja sam zagovornik nevjencanog braka
-
BIHBOSNJAK
to da mladenkini roditelji ne idu to mi je fakat odvratan obicaj 
-
Svemirski_Jebach
ja kada sam svojoj hanumi rek'o da kod nas postoji ruzan obicaj da mladenkini roditelji ne idu gotovo me je htjela streljat - ma ja samo citam vijesti reko.
a fakat glup obicaj...
a meni licno nije toliko vazno vjencanje al ovoj mojoj uf...al da bude skromno, ugodno, sa ukusom, bez truba i narodnjaka i na finom i mirnom mjestu.
a fakat glup obicaj...
a meni licno nije toliko vazno vjencanje al ovoj mojoj uf...al da bude skromno, ugodno, sa ukusom, bez truba i narodnjaka i na finom i mirnom mjestu.
-
zmijaIzmaj
ja zamisljam da plesemo
ko pravi profesionalni plesaci
da se pripijem uz njega, grevito i on uz mene i da se osjecam velicanstveno, i da sam 100 % sigurna da je to to
-
zmijaIzmaj
ijaooo, tako blago djelujem, majcinski a ?mlada i zelena wrote:zmijo, zar ti nisi vec prosla vjencanje?zmijaIzmaj wrote:ja zamisljam da plesemoko pravi profesionalni plesaci
![]()
da se pripijem uz njega, grevito i on uz mene i da se osjecam velicanstveno, i da sam 100 % sigurna da je to to
pojma nemam zasto al' sam mislila da si vec i mama
![]()
@tandzika- roditelji mlade ostanu kucu dok roditelji mladozenje budu na svadbi sa porodicom i prijateljima- glup obicaj do bola, al' ko kaze da se moramo pridrzavati bas svih obicaja
-
zmijaIzmaj
pitt wrote:Argentinski tango gujo?
- Tesssa
potpisujem!debela wrote:nisam sanjala o vjencanju ali sam ga probala zamisliti. u kojoj god varijanti da je bilo mene je stomak zabolioBIHBOSNJAK wrote:zasto ako "vjencanja vec mora biti"ne mora ali,mislim valjda je to normalno,nemoj mi reci da bas nikad nisi sanjala o vjencanju,ja mislim da svi jesmo bar jednom
ja sam zagovornik nevjencanog braka
- Bonnie-Clydova mala
Ma nema vise obicaja, sve sto smislis je obicaj. Ja sam bila na vjencanju koje je bilo organizovano u Golf klubu na Betaniji.
Sve je bio nekako kompromis svih zelja i obicaja i svi na jednom mjestu, lijep dan, lijepi mladenci i gosti, dobra organizacija i extra sviraci.
Sve je bio nekako kompromis svih zelja i obicaja i svi na jednom mjestu, lijep dan, lijepi mladenci i gosti, dobra organizacija i extra sviraci.
-
BIHBOSNJAK
Meni je svedski sto malo kritican na dernecima,uvjek oni sramezljivi ostanu gladni,ja nisam medju njima,uvjek se zavratim bar 3 puta

-
Svemirski_Jebach
jest da tako moze...Sarafcina wrote:kum+kuma (moze i sa ulice)...potpis... nevjesta mi + ja => daleki istok ili nesto slicno .. razglednicom se javim da sam se ozenio
a ono dernek i to.. ako se nevjesti zajebaje ... eto joj.. ja samo potpisujem i odlazim
-
rikardoreis
bug wrote:on, ona, svjedocii avionske karte
tako je, majstore...i po mogucnosti da nisu povratne
-
Sarafcina
Svemirski_Jebach wrote:jest da tako moze...Sarafcina wrote:kum+kuma (moze i sa ulice)...potpis... nevjesta mi + ja => daleki istok ili nesto slicno .. razglednicom se javim da sam se ozenio
a ono dernek i to.. ako se nevjesti zajebaje ... eto joj.. ja samo potpisujem i odlazim
vidjecemo te jos malo kad bude ono sve kako je mlada htjela
![]()
ziv bio pa vidio
sve dosadasnje .. su ili lagale ili pricale da bi i one tako
vidjecemo za buduce
javim ti
-
Svemirski_Jebach
jarane zato su i bivse...sadasnja ce biti ona koja bude htjela drugacije, a ti popustis

-
Sarafcina
jezik pregrizoSvemirski_Jebach wrote:jarane zato su i bivse...sadasnja ce biti ona koja bude htjela drugacije, a ti popustis![]()
prst slomio
bivse su bivse
a za tu neku imaginarnu Sarafinu
eto vam slavite
ma kad ljudi mogu birati zenu da ... bi gledali iste filmove... sto ja ne bih mogao za ... istu viziju svadbe