Vjencanica
-
mojgrad
#1 Vjencanica
Molim vas ako moze neko (ko je upucen) da mi da informaciju gdje kupiti vjencanicu u Sarajevu i koliko se krecu cijene odprilike?
-
Lesli Eldridž
Probaj malo nevjenčano živjeti i vidi isplati li se. Ima tema o tome. Do tada ne zavaljuj se. 
-
mojgrad
Nisam trazila savjet o tome da li trebam ili ne biti u braku, ja sam vec udata.Lesli Eldridž wrote:Probaj malo nevjenčano živjeti i vidi isplati li se. Ima tema o tome. Do tada ne zavaljuj se.
Pitam jer zelim da pomognem drugarici koja nije u mogucnosti koristiti internet.
Dakle, jos jednom gdje kupiti vjencanicu i koliko se krecu cijene??
- Dori
Mislim da imas tamo u Kranjcevicevoj (iza Holiday Ina)...ima u Rajlovcu...na Otoci..mislim cak i da sam vidjela neku u Robotu....na Skenderiji....jos sam negdje vidjela, ali se ne mogu sjetiti....
A za cijene stvarno ne znam. Jos mi je to nekako daleko
A za cijene stvarno ne znam. Jos mi je to nekako daleko
-
Semiramida
Preporučujem tvojoj drugarici da joj dobra šnajderica sašije vjenčanicu - cijene se kreću od 250 do nekih 700KM (ako će da joj šije npr. Emina Husedžinović). Ako ti već drugarica nema pristup Internetu, skini joj ti par ideja s Interneta.
Materijale biraš i kombinuješ: šantung svila, čipka, til, saten itd.
-
*mima*
mojgrad wrote:Nisam trazila savjet o tome da li trebam ili ne biti u braku, ja sam vec udata.Lesli Eldridž wrote:Probaj malo nevjenčano živjeti i vidi isplati li se. Ima tema o tome. Do tada ne zavaljuj se.
Pitam jer zelim da pomognem drugarici koja nije u mogucnosti koristiti internet.
Imas vec temu i pogledaj i ne budi drska.
- River_isle
poTpisLesli Eldridž wrote:Probaj malo nevjenčano živjeti i vidi isplati li se. Ima tema o tome. Do tada ne zavaljuj se.
al iskreno isplatnije ti je naci dobru snajdericu nego kupovati gotovu. ako trazis nesto bas odlicno otidji u salon Maja u Vitezu, nize FISa... i nek je highirly
-
mojgrad
Ako ti smeta moj odgovor tvoj problem..mima wrote:mojgrad wrote:Nisam trazila savjet o tome da li trebam ili ne biti u braku, ja sam vec udata.Lesli Eldridž wrote:Probaj malo nevjenčano živjeti i vidi isplati li se. Ima tema o tome. Do tada ne zavaljuj se.
-
mojgrad
Hvala. Da li imas slucajno tel.broj gospodje Husedzinovic?Semiramida wrote:Preporučujem tvojoj drugarici da joj dobra šnajderica sašije vjenčanicu - cijene se kreću od 250 do nekih 700KM (ako će da joj šije npr. Emina Husedžinović). Ako ti već drugarica nema pristup Internetu, skini joj ti par ideja s Interneta.
-
*mima*
mojgrad wrote:Ako ti smeta moj odgovor tvoj problem..mima wrote:mojgrad wrote: Nisam trazila savjet o tome da li trebam ili ne biti u braku, ja sam vec udata.
- anais_nin
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#14 Re: Vjencanica
Reci cu ti ako ces me zvati u svatovemojgrad wrote:Molim vas ako moze neko (ko je upucen) da mi da informaciju gdje kupiti vjencanicu u Sarajevu i koliko se krecu cijene odprilike?
- kolega
#15 Re: Vjencanica
njene ili od njene prijateljice?aida05 wrote:Reci cu ti ako ces me zvati u svatovemojgrad wrote:Molim vas ako moze neko (ko je upucen) da mi da informaciju gdje kupiti vjencanicu u Sarajevu i koliko se krecu cijene odprilike?
-
skorpija83
#16 Re: Vjencanica
iskreno, u Sarajevu su vjencanice teski ocaj:( U B.Luci i Mostaru ima puno ljepsi izbor. Ali ako bas hoces u Sa onda jedino pogledaj u LA SPOSI kod papagajke.
pozz
pozz
- kolega
#17 Re: Vjencanica
bilo bi dobro da se moze iznajmiti uz vjencanicu i mlada 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#18 Re: Vjencanica
I jedne i druge.POd uslovom ,naravno,da mi srede nekog macana u svatovimakolega wrote:njene ili od njene prijateljice?aida05 wrote:Reci cu ti ako ces me zvati u svatovemojgrad wrote:Molim vas ako moze neko (ko je upucen) da mi da informaciju gdje kupiti vjencanicu u Sarajevu i koliko se krecu cijene odprilike?
- kolega
#19 Re: Vjencanica
najbolje da te i udajuaida05 wrote:I jedne i druge.POd uslovom ,naravno,da mi srede nekog macana u svatovimakolega wrote:njene ili od njene prijateljice?aida05 wrote:Reci cu ti ako ces me zvati u svatove