Visoki muskarci

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ramzess Veliki

#276 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Great Cornholio wrote:
Što se mene lično tiče, pored žena viših od mene ja se ne osjećam inferiorno, ali me takve žene teško mogu privući, mislim fizički.
Ma mene privlače svakako. :D
Great Cornholio

#277 Re: Visoki muskarci

Post by Great Cornholio »

Ramzess Veliki wrote:
Great Cornholio wrote:
Što se mene lično tiče, pored žena viših od mene ja se ne osjećam inferiorno, ali me takve žene teško mogu privući, mislim fizički.
Hajd dobro je sve dok ne pređeš i na muškarce itd. :D
madner

#278 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

Great Cornholio wrote:Može biti da inteligencija ima veze sa visinom žene, može biti da su visoke žene inteligentnije i zato uspješnije, jer kao što znamo bezbroj je slučajeva veza između visokih žena i niskih, vrlo uspješnih, muškaraca, pa ako je istina da se sličan sličnom raduje, onda je madner skroz u krivu :-? :D
Pa nije lako inteligetnim zenama naci pametnijeg muskarca, pa ako ce biti musko u vezi mogu ici i do kraja.
Great Cornholio

#279 Re: Visoki muskarci

madner wrote:
Great Cornholio wrote:Može biti da inteligencija ima veze sa visinom žene, može biti da su visoke žene inteligentnije i zato uspješnije, jer kao što znamo bezbroj je slučajeva veza između visokih žena i niskih, vrlo uspješnih, muškaraca, pa ako je istina da se sličan sličnom raduje, onda je madner skroz u krivu :-? :D
Pa nije lako inteligetnim zenama naci pametnijeg muskarca, pa ako ce biti musko u vezi mogu ici i do kraja.
Stani malo, to ispade da ima malo inteligentnih a visokih muškaraca, pa intelignetne žene ( a ti kažeš da su one visoke) kažu " Daj šta daš, more i kepec samo nek je muško". Sad mi već ništa nije jasno :-? :D
Ramzess Veliki

#280 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Great Cornholio wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Great Cornholio wrote:
Hajd dobro je sve dok ne pređeš i na muškarce itd. :D
Ne treba ni od čega bježati ... :lol: :lol: :lol:
madner

#281 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

Nije svakom inteligentnom muskarcu zelja da ima inteligentnu zenu i visoku zenu. Vidis da su se neki izjasnili da su im druge stvari bitne. Tako da ostane jedan dio visokih zena koje ne mogu naci inteligentnijeg muskarca.
Ramzess Veliki

#282 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Great Cornholio wrote:
madner wrote:
Stani malo, to ispade da ima malo inteligentnih a visokih muškaraca, pa intelignetne žene ( a ti kažeš da su one visoke) kažu " Daj šta daš, more i kepec samo nek je muško". Sad mi već ništa nije jasno :-? :D
Malo ste pobrkali ... inteligentne žene traže manje inteligentnog muškarca da bi bile dominantnije i uvijek u pravu, ali mora biti vrijedan i uvijek uspravan. Pa i nama je ideal priglupa plavuša sa velikim sisama iz istih razloga, zar ne? :D
uberkul

#283 Re: Visoki muskarci

Post by uberkul »

dovoljna je jedna pametna glava dvije vec komplikuju stvari
Great Cornholio

#284 Re: Visoki muskarci

madner wrote:Nije svakom inteligentnom muskarcu zelja da ima inteligentnu zenu i visoku zenu. Vidis da su se neki izjasnili da su im druge stvari bitne. Tako da ostane jedan dio visokih zena koje ne mogu naci inteligentnijeg muskarca.
Hajd dobro, priznajem, "luđi" si od mene :oops: :D
madner

#285 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

Kaze se pametniji i elokventniji.
Great Cornholio

#286 Re: Visoki muskarci

Ramzess Veliki wrote: Malo ste pobrkali ... inteligentne žene traže manje inteligentnog muškarca da bi bile dominantnije i uvijek u pravu, ali mora biti vrijedan i uvijek uspravan. Pa i nama je ideal priglupa plavuša sa velikim sisama iz istih razloga, zar ne? :D
Ne kontam :? :-? :lol: :run:
Great Cornholio

#287 Re: Visoki muskarci

madner wrote:Kaze se pametniji i elokventniji.
E to nisi :D
Ramzess Veliki

#288 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Great Cornholio wrote:
Ramzess Veliki wrote: Malo ste pobrkali ... inteligentne žene traže manje inteligentnog muškarca da bi bile dominantnije i uvijek u pravu, ali mora biti vrijedan i uvijek uspravan. Pa i nama je ideal priglupa plavuša sa velikim sisama iz istih razloga, zar ne? :D
Pita li se iko koliko je ona visoka ??? :lol:
Image
ćiribiribela

#289 Re: Visoki muskarci

Post by ćiribiribela »

Visoka je tacno 169. :lol:
Brkooo

#290 Re: Visoki muskarci

Post by Brkooo »

ćiribiribela wrote:Visoka je tacno 169. :lol:
kako ti znas? :oops:
andalib

#291 Re: Visoki muskarci

Post by andalib »

Mr Chow wrote:
andalib wrote:nezgrapno i nekoordinisano nije jedno te isto. nezgrapno je po meni vise vizuelni dojam i to je vec pitanje ukusa, kao i cjelokupne gradje. neki ljudi jesu visoki i krupni u smislu nezgrapni, a neki su niski i zdepasti, sto isto tako nije gracilno. ali kao sto rekoh, to je sve pitanje ukusa. plus, nisu svi ljudi lijepi, pametni, jednom rjecju idealni, i da se posluzim ovom otrcanom fazom, svaka rupa nadje zakrpu. dakle, udace/ozenice se i oni koji su -ruzni.

medjutim, koordinacija tijela je vise pitanje culnog procesiranja u mozgu nego iceg drugog. taj poremecaj se zove dispraksija/apraksija, na engl. izmedju ostalog motor planning issues. izgleda otprilike onako kako si to opisao kod ove cure, medju narodom je poznato i kao smotanost. najvise bi doslo do izrazaja kod ljudi koji pate od aspergerovog sindroma. mislim da je preko njih doslo i u fokus nauke i terapeuta (oligofrenolog, ergoterapeut, fizioterapeut). medjutim, sumnjam da iko ko ne pati od aspergerovog sindroma ili poremecaja na autisticnom spektru, a ima dispraksiju bas ide na terapije. jednostavno bude otpisan kao smotan/nekoordinisan u raji, i to je to. sto je ok, ali stvarno vecinom nema nikakve veze sa visinom. od toga pate isto tako niski ili prosjecno visoki insani. mislim da se samo kod visokih ljudi k tome pridaje vise paznje, jer htjeli to priznati ili ne, visina podsvjesno jeste pozeljnija osobina, izaziva ljubomoru i time visoku osobu vise izlaze kritici i podsmjehu. uostalom, koliko cesto covjek cuje da neko zasretne niskog insana i kaze, jao kako si nizak, bogati koliko si nizak/niska? to se nekako preskoci iako je upadno i manje lijepo/privlacno... ali ono, zasto dodavati so na ranu? visoka osoba je konstantno izlozena bas tim pitanjima. kontam se, ako je bas hendikep, zasto onda ne spopadaju sa pitanjima svaku hendikepiranu osobu? :)

ali nejse, nisam se zato javila vec zbog opisane dispraksije.
Ova srecom nije patila od aspergovog sindroma :) a da je bila disprakticna, da i te kako, cak i u horizontali su joj ekstremiteti ponekad znali "smetati".. cini mi se da visocije djevojke inace imaju problema s koordinacijom pokreta, ne uvijek, ali cesto..
sigh, dzaba ja pricam.
andalib

#292 Re: Visoki muskarci

Post by andalib »

Ramzess Veliki wrote:
Great Cornholio wrote:
Pita li se iko koliko je ona visoka ??? :lol:
Image
sta nju cini "priglupom"?
uberkul

#293 Re: Visoki muskarci

Post by uberkul »

nebitna visina ova je vec baba
ćiribiribela

#294 Re: Visoki muskarci

Post by ćiribiribela »

Brkooo wrote:
kako ti znas? :oops:

Zanimalo me. :oops:
andalib

#295 Re: Visoki muskarci

Post by andalib »

btw, momci ramzess veliki i great corholio, imate zanimljive nickove uzimajuci u obzir nedostatak visine. :)
Great Cornholio

#296 Re: Visoki muskarci

andalib wrote:
Nije ona glupa, ona je nemoralna.
madner

#297 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

Kvare nam genetski prosjek foruma.
Great Cornholio

#298 Re: Visoki muskarci

andalib wrote:btw, momci ramzess veliki i great corholio, imate zanimljive nickove uzimajuci u obzir nedostatak visine. :)
Ja sam visok 185 cm, težak 90 kg a nisam debeo, tako da... :)
Great Cornholio

#299 Re: Visoki muskarci

madner wrote:Kvare nam genetski prosjek foruma.
Koliko si ti visok?
andalib

#300 Re: Visoki muskarci

Post by andalib »

Great Cornholio wrote:
andalib wrote:
Nije ona glupa, ona je nemoralna.
sta je cini nemoralnom? :)
Post Reply