Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izasla sam jednom s jednim za glavu nizim od mene, moram priznati da mi je bilo malo komicno
Jos u neka doba ka'e, mogli bi malo prosetati... ma neka nas reko, lijepo i sjediti
To mi je ipak malo previse, par cm gore dole je vec ok
Jedini problem koji imam sa momcima koji su moje visine (ili par centimetara visočiji) je što ne mogu nositi štikle (ne volim da sam veća). A obožavam nositi štikle.
anchor85 wrote:Jedini problem koji imam sa momcima koji su moje visine (ili par centimetara visočiji) je što ne mogu nositi štikle (ne volim da sam veća). A obožavam nositi štikle.
sekerbay wrote:Visočija žena
Bilo bi zanimljivo iskustvo.
Odakle ste se svi zarazili s ovim izrazima "visočiji"? Žena može biti visoka, viša ili možda u nekim situacijama i najviša. A muškarac koji dobro kuha, može biti i niži
anchor85 wrote:Jedini problem koji imam sa momcima koji su moje visine (ili par centimetara visočiji) je što ne mogu nositi štikle (ne volim da sam veća). A obožavam nositi štikle.
A na prvu me uvijek privuku visoki.
Mozes ... I to je meni cool.
Pa obično muškima to ne smeta, ali meni smeta. Problem je u mojoj glavi.
dobar osjecaj wrote:Odakle ste se svi zarazili s ovim izrazima
Navika.
Što se tiče bernija i ove njegove, kao kontracepcijsko sredstvo koriste hoklicu.
Kad dama vidi da je berni pri kraju i da je ukrstio očima, samo izbije hoklicu
dobar osjecaj wrote:Odakle ste se svi zarazili s ovim izrazima
Navika.
Što se tiče bernija i ove njegove, kao kontracepcijsko sredstvo koriste hoklicu.
Kad dama vidi da je berni pri kraju i da je ukrstio očima, samo izbije hoklicu
Najbolje je meni kad kazu da to milioneri ne vide, a jasno je kao dan da iskljucivo urade da bi proveli zadnje godine života kako treba jer ih nece nositi u grob..
nema me tamo wrote:Najbolje je meni kad kazu da to milioneri ne vide, a jasno je kao dan da iskljucivo urade da bi proveli zadnje godine života kako treba jer ih nece nositi u grob..
Ko što bi reko herr tozovac, uzmi sve što ti život pruža