Vise o desavanjima u SBiH
-
_BosanaC
Ma nista nije tiho, zado nam se Ibraga na drugom forumu
Tamo mu puste i da majke spominje, i to fino otvoreno, svima koji ne misle kao on, i da vrijedja, sve onako u duhu demokraCkog drustva u kojem svi danas zivimo pod kapom jednog, jedinog, i najLepseg.
Tamo mu puste i da majke spominje, i to fino otvoreno, svima koji ne misle kao on, i da vrijedja, sve onako u duhu demokraCkog drustva u kojem svi danas zivimo pod kapom jednog, jedinog, i najLepseg.
-
GORI UŠI VINETU
Ne znam samo zašto se
"STRANKA ZA BIH"
zove tako kako se zove.Pa oni bi se stvarno trebali zvati
"STRANKA ZA REPUBLIKU SRPSKU"
!!! JOŠ UVIJEK NE MOGU DA VJERUJEM DA OD REFORME POLICIJE NEĆE BITI NIŠTA.PA VALA I AKO JE OD
"STRANKE"
PREVIŠE JE!!!
-
GORI UŠI VINETU
Koliko mi se čini,sad je stanje (nakon propalih pregovora o reformi policije) definitivno zacementirano!!!

- Fair Life
Da li im je nesto drugo bio cilj ?? Nije.GORI UŠI VINETU wrote:Koliko mi se čini,sad je stanje (nakon propalih pregovora o reformi policije) definitivno zacementirano!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Trebalo je samo armaturu davno izbigovanu po mjeri narodnih tribuna
postavljenu na medjuentitetske granice... zaliti betonom.
Go Hare... GO !!
PS.... A... samo kad se sjetim da je od reisa dolazio
prijedlog da Haris pise novi ustav Bosne i Hercegovine...
- Fair Life
"Zahuktala kampanja koja se u bh. medijima vodi protiv Protokola Silajdžić-Dodik
nema mnogo veze sa samom reformom policije."
(Safet Halilović, potpredsjednik SBiH; Dnevni avaz)
____
PS. . . Pa mu ne bi covjek i oca i ... , onako kako je i red u ovakvim prilikama.
nema mnogo veze sa samom reformom policije."
(Safet Halilović, potpredsjednik SBiH; Dnevni avaz)
____
PS. . . Pa mu ne bi covjek i oca i ... , onako kako je i red u ovakvim prilikama.
-
mostarac
Joj jest jest. Kako sam ovo zaboravioFair Life wrote:Da li im je nesto drugo bio cilj ?? Nije.GORI UŠI VINETU wrote:Koliko mi se čini,sad je stanje (nakon propalih pregovora o reformi policije) definitivno zacementirano!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Go Hare... GO !!
![]()
![]()
- seln
To....serijatski Ustav?mostarac wrote:Joj jest jest. Kako sam ovo zaboravioFair Life wrote:Da li im je nesto drugo bio cilj ?? Nije.GORI UŠI VINETU wrote:Koliko mi se čini,sad je stanje (nakon propalih pregovora o reformi policije) definitivno zacementirano!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Go Hare... GO !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- seln
"Mi, Hare I, miloscu Allahovom kralj Bosnjaka, Srbljem i Horvata, blagoizvoljevamo proglasiti Ustav..."_BosanaC wrote:Jok, vec onaj sto je najavio i cak stavio verziju za download na homepage stranke si u sebe, ali ga valjda Parlamentarna skupstina zaboravila skinuti i usvojiti, sta li...
-
GRAĐANIN AL" BAŠ ON
Mislim da je
EUGEN SAVOJSKI
imao više milosti prema bosanskim muslimanima nego
HARIS SILAJDŽIĆ
!!!

-
LAIBACH KUNST
Sutra Visoki Predstavnik odlazi u BRISEL. Jadna nam majka kad tamo izmahala kako se domaća politička elita odnosila prema reformi policije.Samo čekam da čujem saopštenje SBiH nakon nepotpisivanja ugovora o stabilizaciji i pridruživanju.Predpostavljam da će reći:PA MI SMO DALI SVE OD SEBE,PA MI SMO BRANILI BOSNU I HERCEGOVINU,PA DA SMO POPUSTILI NESTALO BI BOSNE A SAMIM TIM I BOŠNJAKA...
-
GORI UŠI VINETU
Jesu li se šta dogovorili LOLEK i BOLEK???seln wrote:Je li Hare ponio Dodi baklavu na bajramsko sijelo u Banja Luci?
-
_BosanaC
Jesu, da ne daju fotelje jos dugo dugo dugo... Na opsto veselje i srecu naroda koji ih postavi u te fotelje.GORI UŠI VINETU wrote:Jesu li se šta dogovorili LOLEK i BOLEK???seln wrote:Je li Hare ponio Dodi baklavu na bajramsko sijelo u Banja Luci?
- seln
A sad im je Mirko potvrdio "gledacemo da se ne izmaknu fotelje"_BosanaC wrote:Jesu, da ne daju fotelje jos dugo dugo dugo... Na opsto veselje i srecu naroda koji ih postavi u te fotelje.GORI UŠI VINETU wrote:Jesu li se šta dogovorili LOLEK i BOLEK???seln wrote:Je li Hare ponio Dodi baklavu na bajramsko sijelo u Banja Luci?
-
_BosanaC
A do juce im je bio omrazen i Beogradski igracseln wrote:A sad im je Mirko potvrdio "gledacemo da se ne izmaknu fotelje"_BosanaC wrote:Jesu, da ne daju fotelje jos dugo dugo dugo... Na opsto veselje i srecu naroda koji ih postavi u te fotelje.GORI UŠI VINETU wrote: Jesu li se šta dogovorili LOLEK i BOLEK???
- seln
Za nevolju i krmka bratom nazvati....tu politiku je Hare usavrsio do perfekcije._BosanaC wrote:A do juce im je bio omrazen i Beogradski igracseln wrote:A sad im je Mirko potvrdio "gledacemo da se ne izmaknu fotelje"_BosanaC wrote: Jesu, da ne daju fotelje jos dugo dugo dugo... Na opsto veselje i srecu naroda koji ih postavi u te fotelje.