seln wrote: Aaaaa...nema sanse, tu demagogiju sacuvaj za "guju"....
i taj paternalisticki ton tipa "opusti se itd." isto tako.
Dovoljno dugo sam na forumu i vidio sam pun kamion raznih trolova. Svima im je zajednicko to sto se pozivaju na "razmjenu misljenja" i sto imaju kratak rok trajanja.
Ako dogodine u ovo doba budes na forumu (pod istim nickom), onda cu se opustiti i "razmijenicemo misljenja".
Ako ti je dugo cekati, pokusaj kod hercegovacke IRA
Više je politika HB-a protjerala Hrvata za dva desetljeća...
- BHCluster
#76 Re: Više je politika HB-a protjerala Hrvata za dva desetljeć
-
Aspekt
#77 Re: Više je politika HB-a protjerala Hrvata za dva desetljeć
11. U BiH danas nedostaje 45 posto Hrvata u odnosu na prijeratni popis, i to je najveći genocid koji je napravljen u civilizaciji.
Ivo Miro Jović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, u izjavi za medije nakon proslave 110. obljetnice Župe Presvetog Srca Isusovog i posvećenja novosagrađene župne crkve u Doboju, srpanj 2005.

Ivo Miro Jović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, u izjavi za medije nakon proslave 110. obljetnice Župe Presvetog Srca Isusovog i posvećenja novosagrađene župne crkve u Doboju, srpanj 2005.
- angelo
#78 Re: Više je politika HB-a protjerala Hrvata za dva desetljeć
Aspekt, meščini da si ti jedan od "genocidisanih".Aspekt wrote:11. U BiH danas nedostaje 45 posto Hrvata u odnosu na prijeratni popis, i to je najveći genocid koji je napravljen u civilizaciji.
Ivo Miro Jović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, u izjavi za medije nakon proslave 110. obljetnice Župe Presvetog Srca Isusovog i posvećenja novosagrađene župne crkve u Doboju, srpanj 2005.![]()
-
Aspekt
#79 Re: Više je politika HB-a protjerala Hrvata za dva desetljeć
Mozda . A meni se cini da si ti Ivo miro jovic