De jos samo reci da radis u Zenici i vec si dobio stalnog pacijenta, ovdje kod mene za ciscenje zuba me olaksaju za 80 eura
Ako kojim slucajem radis u Zenici de bogati da ugovorimo vec sad termin

, ja sam dole u prvoj sedmici avgusta pa me ubaci kad god mozes

, ako ima sta pokvareno da i to popravim, mada ne vjerujem, bio sam na kontroli prije 3-4 mjeseca i sve je bilo ok.
A sad jedno glupo pitanje posto meni to nekako djeluje jeftino tih 40 marki, jel to neko osnovno ciscenje (ako postoji osnovno i ono drugo

), ima li neko ciscenje koje je skuplje a bolje iliti detaljnije, ili u tih 40 dobijem sve?

Nekako mi nevjerovatno da je ovdje 4 puta skuplje
E da pitam i ovo sto sam uvijek htio pitati zubara ali kontam provalit cu se pa nisam nikad, ovako online makar necete vidjeti ako se zacrvenim, dakle, dodjem ja u ordinaciju, ako se ima sta popraviti popravis, i ja sad pitam sta mi jos mozes uraditi kako bi mi zubi bili zdraviji, bolji, ljepsi, neovisno o cijeni, ti naravno kazes mozemo uraditi ciscenje, eh sad pitanje je, ima li sta jos, da mozda drugi ljudi to rade a ja ko bleca nemam pojma o tome?
Stvar je u tome da ja nikad nisam imao posebnih problema sa zubima, sad kad sam ovdje procitao neke price o nekim porculanima, nekim engleskim nazivima, nekakvom izbjeljivanju, mostovima i ne znam ni ja sta jos, za mene to spansko selo

, pa me interesuje sta ja kao obican covjek bez nekih posebnih problema u srednjim dvadesetim mogu pametno i korisno uraditi za svoje zube npr kod tebe u ordinaciji?