http://www.martialarts.ba/vijesti/inter ... ersus.html
Samo ću reći da nije bilo dosadno
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Religious Fantastic wrote:Realist, ima li ikakvih vijesti za Zetru 24 Aprila??
Zvao sam jutros da pitam hoce li i kada biti pustene karte u prodaju. Odgovor koji sam dobio nije bio baš ohrabrujući. Teta na drugoj strani mi je rekla da nisu sigurni i da je došlo do nekih promjena ali još uvijek ne mogu ništa reći o tome...pih
Kasnim dosta. Nisam gledao, jednostanvo nisam imao dovoljno vremena da se time bavim u zadnjem periodu, ali opet ću početi pratiti, pa ću vjerovatno i komentarisati više stvari, a.B.d.!Maxboy wrote:Je li gledao ko sinoc Hayeov mec, sta mislite, kakve su mu sanse protiv Klickova? Haye je unio malo zivosti, Vladimirov stil borbe pocinje da me nervira i zamara.
Pih...The Realist wrote:FOTO: Najpoznatija UFC ring djevojka – Arianny Celeste
http://www.martialarts.ba/vijesti/inter ... leste.html
Nije loše
Šta će mi oni pokraj nje, ccccLoulou wrote:Pih...The Realist wrote:FOTO: Najpoznatija UFC ring djevojka – Arianny Celeste
http://www.martialarts.ba/vijesti/inter ... leste.html
Nije loše
Ja sam mislila ti ćeš, kad se vratiš, o Silvi, Maiaji, Pennu, Edgaru...![]()
Čekaj, koji Golubović? Kristijan? Otkud on u toj priči???The Realist wrote:Kao što rekoh, nemogu tvrditi da se ti ljudi neće pojaviti, ali da će tu biti da bi se ozbiljno borili, to sumnjam. Znam koliko je samo Schilt tražio da se pojavi i znam da ovi nisu bili spremni dati te pare. Za Overeema je sigurno isto, ali ne znam šta se dalje desilo.
Ostajem pri svom prvobitnom stavu, vjerujem da će se radi samom sporta isplatiti otići, ali da očekujem onaj fightcard koji je spominjan, to ni pod razno. Schilta neočekujem, Overeema isto, onom Goluboviću stalno štimaju borbe, tako da me ni on ne zanima, te bih to pogledao radi drugih boraca i čisto radi manifestacije i nadanju da će biti dobro organizirana, bez nekih pjevača i sličnih gluposti.
Problem je što se tu od početka ne govori istina, tipa kako će se Denis nakon ovoga vratiti u UFC i nastaviti sa ugovorom, kako ima još 2-3 borbe za odraditi, i td. Čim se počelo tako, znao sam da puno toga ovdje neće štimati. Bilo bi im pametnije da naše najbolje borce dovedu i njima odgovarajuće protivnike iz okolnih zemalja i to je to, a ne da daju obećanja, koja na kraju nemogu ispuniti.
Stvarno se nadam da griješim.
Pa i ja sam to posljednje čula, ali nisam znala da je on uopće bio u ovoj priči (ako je).Ave, Nijaz! wrote:Golubovic je uhapsen, ne znam je li ga pustilo u meduvremenu, ali mislim da je on iza resetaka.
On je trebao biti jedna od "zvijezdi" vecheri.Loulou wrote:Pa i ja sam to posljednje čula, ali nisam znala da je on uopće bio u ovoj priči (ako je).Ave, Nijaz! wrote:Golubovic je uhapsen, ne znam je li ga pustilo u meduvremenu, ali mislim da je on iza resetaka.
burek_in_space wrote:On je trebao biti jedna od "zvijezdi" vecheri.![]()
Znam za te njegove aspiracije, u posljednje vrijeme je i imao nekih mečeva, pa je i u Splitu trebao "nastupiti", ali to otkazano. Baš se pitam zašto...burek_in_space wrote:A zadnjih nekoliko godina, koliko ja znam, pokushava da se bavi ultimate fightom, pa odatle i njegovo spominjanje i najava dolaska u Sarajevo.