Naj voditeljica na Hayatu?
Moderator: _BataZiv_0809
-
:)
#1 Naj voditeljica na Hayatu?
Jes da slabo gledam njihov program, iskreno, seljacki je, jedino su im voditeljice zanimljive, trnka nije losa

-
Jasho
Jedno je tačno, a to da je Hayat osrednja televizija i da nije programa mreže plus ne bi ih bilo! Mislim da imaju dosta loših i blijedih emisija. Osvrnuo bvi se na muzički dio koji je katastrofalan. Kompletan muzički dio je zasnovan na nekom folku ili pop folku, a izvođaći koji su zastrupljeni nemajuveze sa pjevanjem i muzikom. Rijetko ili gotovo nikako ne možete čuti nešto pravo dobro. Tp liste su im smiješne, stavljaju pjesme stare po tri i više godina. Dosta toga bi se dalo tu promijeniti! Što se tiće voditeljica po meni lično najbolje izgleda Marijana Knežević. Cura je nako simpaticna, a sad neke stvarne njene novinarske kvalitete ne bih mogao da ocjenim!
-
zlopamtilo
nevalja nijedna sve su polupismene. inace, ntv hayat je katastrofa od televizije. 
- Qler
ma pricajte vi sta hocete na hayatu su najljepse voditeljice, mlade, fine i vecina ih studira, zurnalistiku ili nesto drugo. A haj mi samo recite jel bolje da gledate njih ili neke babuskare majke vam!?!?
Svugdje u svijetu se forsiraju mladi ljudi (i zene
:D:D:D) u svim sferama zivota, samo kod nas se gleda sto starije to bolje, bilo da je voditelj, direktor neke firme ili politicar, ovi zadnji posebno!
Zato ja hayatu skidam kapu sto pruza sansu mladim i neafirmisanim novinarima da se pokazu!
Svugdje u svijetu se forsiraju mladi ljudi (i zene
Zato ja hayatu skidam kapu sto pruza sansu mladim i neafirmisanim novinarima da se pokazu!