Forumi su idealno mjesto za takve...Možeš biti i jedno i drugo i obmanjivati sve ljude, cijelo vrijeme....
i dovoditi ih u zabludu... takav/va je sretan/na što može da se oproba u suprotnom spolu...ustvari bolestan...

k'o i ona anamo,leet wrote:na forum
Ma dok sam sve to skontala ,more bit da sam haman malo skrenula,ups,hoću reć zautalafatamorgana wrote:Dobro sve ovo gore a gdjes' onda zalutala,
Dobro, opravdanje se uvažava,zalutala wrote:Ma dok sam sve to skontala ,more bit da sam haman malo skrenula,ups,hoću reć zautalafatamorgana wrote:Dobro sve ovo gore a gdjes' onda zalutala,
Ma šta pola .....sve,zalutala wrote:Hoćeš reć ,kad se zaluta pola se oprašta
![]()
Hvala lijepa,dobre si duše
Sad probaj zamisliti da si musko, a neko se navije i sve ovo sto si napisala isprica za 30 sekundi.partybrakerica wrote:Naravno da je muskima bolje!
Imaju bolje predispozicije da uspiju u zivotu...mogu raditi vise poslova-i fizicke i intelektualne,nema krvarenja svaki mjesec,PMS-a,sto je jos gore,manje imaju obaveza-njihovo je da zarade i obezbijede porodici sredstva materijalna a na zeni:da brine o djeci,kuci,muzu
,kuha,zaradjuje(takav je vakat),i povrh svega kad to sve obavi bude lijepa,sredjena i nasmijana kao na onim glupim reklamama.nema pravde na ovom svijetu!
![]()
i oni sto hoce da budu zene su glupi ili loodi,il vide samo stvari koje zele da vide!
plus su zene nejake i nezasticene,uvijektrebaju zastitnika,uvijek se govori o nasilju nad zenama,mobbingu(to je sad moderno),a gdje su one jadnice treceg svijeta koje roditelji udaju sa 10 godina za pare,gdje su sve te zene koje pod sexualnim pritiskom napaljenaka kao-sef,kolega,komsija,..ili cak clan porodice i trpe,jer moraju...![]()
i ne razumijem te sto hoce da budu LJEPSI SPOL samo jer je lijep i ima dar da bude majka,a nemaju pojma kakav teret to sa sobom nosi.![]()
a da ne govorim o porodu.100% sam uvjerena da taj bol muski ne bi podnijeli.
sto se ja istresoh
Jesi li imala dijete?partybrakerica wrote: a da ne govorim o porodu.100% sam uvjerena da taj bol muski ne bi podnijeli.
Mr.Penguin wrote:partybrakerica wrote: a da ne govorim o porodu.100% sam uvjerena da taj bol muski ne bi podnijeli.
Mislio na porod napisem dijete,partybrakerica wrote:Mr.Penguin wrote:partybrakerica wrote: a da ne govorim o porodu.100% sam uvjerena da taj bol muski ne bi podnijeli.
nisam IMALA,nego imam!:)
Eh upravo,da nije tog zakona prirode(citaj Bozije davanje) ne bi to niko mogao izdrzati,i onaj hormon koji se otpusta nakon poroda da zene zaborave tu bol-isti se otpusta kod ljudi koji boluju od amnezije!znaci,razlog sto zene odluce da zele drugo dijete-ZABORAVE!partybrakerica wrote:nego zato ženama pomažu hormoni koji se otpustaju tokom poroda, od hormona za kontrakciju do hormona za gužvanje čelika golim rukama.
kad ti smatraš da oni mogu obavljati intelektualne poslove bolje od tebe, i fizičke i psihičke i kakve spominješ i da na njima nije kuća ni djeca ni obaveze porodične, te da im to daje bolje predispozicije za sve i da ti bi rado sve to, ženama poput tebe zakonski ti trebalo uvesti da stupaš u brak sa više njih i da svakom udovoljiti moraš u svakoj sferi mora podjednako,partybrakerica wrote:Naravno da je muskima bolje!
Imaju bolje predispozicije da uspiju u zivotu...mogu raditi vise poslova-i fizicke i intelektualne,nema krvarenja svaki mjesec,PMS-a,sto je jos gore,manje imaju obaveza-njihovo je da zarade i obezbijede porodici sredstva materijalna a na zeni:da brine o djeci,kuci,muzu
,kuha,zaradjuje(takav je vakat),i povrh svega kad to sve obavi bude lijepa,sredjena i nasmijana kao na onim glupim reklamama.nema pravde na ovom svijetu!
![]()
i oni sto hoce da budu zene su glupi ili loodi,il vide samo stvari koje zele da vide!
plus su zene nejake i nezasticene,uvijektrebaju zastitnika,uvijek se govori o nasilju nad zenama,mobbingu(to je sad moderno),a gdje su one jadnice treceg svijeta koje roditelji udaju sa 10 godina za pare,gdje su sve te zene koje pod sexualnim pritiskom napaljenaka kao-sef,kolega,komsija,..ili cak clan porodice i trpe,jer moraju...![]()
i ne razumijem te sto hoce da budu LJEPSI SPOL samo jer je lijep i ima dar da bude majka,a nemaju pojma kakav teret to sa sobom nosi.![]()
a da ne govorim o porodu.100% sam uvjerena da taj bol muski ne bi podnijeli.
sto se ja istresoh