(radio ga je Groening- covjek koji je izmislio i Simpsone)
Futurama
Moderator: _BataZiv_0809
-
mag
#1 Futurama
znate li ko ovaj crtani?
-
eto
http://www.geocities.com/zoidberg_fan/quotes.html
fry:
"Its just like the story of the grasshopper and the octopus. All year long the grasshopper kept burying acorns for winter while the octopus mooched off his girlfriend and watched TV. Then the winter came, and the grasshopper died, and the octopus ate all his acorns and also he got a racecar. Is any of this getting through to you?"
"and also he got a racecar" me naprosto odusevljava
ne mogu da nadjem site sa citatima 'kompjuterskih' sala iz futurame al zaista ima presmijesnih
fry:
"Its just like the story of the grasshopper and the octopus. All year long the grasshopper kept burying acorns for winter while the octopus mooched off his girlfriend and watched TV. Then the winter came, and the grasshopper died, and the octopus ate all his acorns and also he got a racecar. Is any of this getting through to you?"
"and also he got a racecar" me naprosto odusevljava
ne mogu da nadjem site sa citatima 'kompjuterskih' sala iz futurame al zaista ima presmijesnih
- Saian
"Whoa! Letters like 'u' and 'r' can mean words like 'you' and 'are'!"
"It's like that drug trip in that movie I saw when I was on that drug trip."
"Words. Nothing but sweet, sweet words that turn into bitter orange wax in my ears."
joj ovo je looodo, ovom se moram se ozbiljnije posvetiti, je..s njemacki dinash rece da imas 4 sezone, pa daj da se dogovorimo
"It's like that drug trip in that movie I saw when I was on that drug trip."
"Words. Nothing but sweet, sweet words that turn into bitter orange wax in my ears."
joj ovo je looodo, ovom se moram se ozbiljnije posvetiti, je..s njemacki dinash rece da imas 4 sezone, pa daj da se dogovorimo
- irfan2
dinash na cemu su ti te cetiri sezonedinash wrote:futurama je zakon. ali su je prekinuli koliko mi je znano. ja imam kompletne cetiri sezone ... ne znam ima l' jos toga ...
ah da ... kiss my shiny metal arse!
i dali bi se mogli kako dogovorit za njih(razmena,kupovina,...)
-
mag
ma bjezi- izgleda da nisi vidio Futuramu!!!
Ako te zanimaju ove teme ima jedan dobar dio- gdje vanzamaljci upotrebljavaju ljudski nos kao afrodiziakum- najbolja scena- reklama:
dvoje vanzemaljaca se pripremaju za rad i on njemu naerenda ljudski nos na rame i s merakom polize...itd.itd.idt.
Ako te zanimaju ove teme ima jedan dobar dio- gdje vanzamaljci upotrebljavaju ljudski nos kao afrodiziakum- najbolja scena- reklama:
dvoje vanzemaljaca se pripremaju za rad i on njemu naerenda ljudski nos na rame i s merakom polize...itd.itd.idt.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
život je prekratak da sve pogledam što je snimljenomag wrote:hahaha...po jednom djelu sudis sve- mora da si profesionalac
zato odbacujem unaprijed neke stvari da bi si olakšao život
-
dinash
sve je digitalno. razlicito ... neke su .mpg a neki su .rm fajlovi. cekaj da potrazim. ako imam ovdje pokusacu srediti neki ftp pa da skinesh ...irfan2 wrote:dinash de reci na cemu imas te epizode
divx,vhs
i mozemol se dogovorit(kupovina,razmjena,...)