Ljubavna pomoc
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
slasher_11
#1 Ljubavna pomoc
Kakav bi ja bio muskarac, ako na sam ulazak u ljubavni zivot se ne susretnem sa problemom. Imam 16,5 godina i nisam imao curu, pa ako neko moze da mi pomogne, sta da radim i tako to. Btw jedna devojcica mi pise non stop na fejsu, nije neka, onako, pa sad ne znam dali da pocnem nesta s njom ili ne ... Pomoc forumasi 
-
dezurni_ucenik
#2 Re: Ljubavna pomoc
Ako ovo nije neka zajebancija,ja ti iskreno porucujem.... zaganjaj tu malu 
- azurna_obala
#3 Re: Ljubavna pomoc
ovo je tako slatko..... 
- touch brain
#4 Re: Ljubavna pomoc
pogledaj Charlie Sheena u Two and a Half Menslasher_11 wrote:Kakav bi ja bio muskarac, ako na sam ulazak u ljubavni zivot se ne susretnem sa problemom. Imam 16,5 godina i nisam imao curu, pa ako neko moze da mi pomogne, sta da radim i tako to. Btw jedna devojcica mi pise non stop na fejsu, nije neka, onako, pa sad ne znam dali da pocnem nesta s njom ili ne ... Pomoc forumasi
- Jack Be Nimble
#5 Re: Ljubavna pomoc
Imao sam i ja take u tvojim godinama i mladji, samo nije bilo pisanja po fejsu, nego u po razreda se dopisivalo. Ili ako je bila u drugom razredu, onda su prijateljice njene donosile pisma sve se smijale i kesile itd. Uglavnom ja glumio frajera, a sada sam malo zesci debil zbog toga. Nije vazno kakva je, samo udri/prevrci. Nista te nece kostati...imas neku dozu stida? Nemas hrabrosti? Sta god je uzrok i ti se njoj javi. Mozda ce pristati na to da se krijete i da hodate tamo gdje vas niko nezna
. Ja nazalost nisam imao tu opciju u izbjeglickom kampu, ali zato sam skontao da uvijek mozemo naci neku praznu sobu negdje
Ako nemas hrabrosti/pouzdanja...stid te sto je sve normala i ne bi bio musko sa 16 da nesto ne osjecas od toga, samo kreni za njima. Neces ih zeniti, nemas se cega plasiti, nista neces izgubiti.
Ako nemas hrabrosti/pouzdanja...stid te sto je sve normala i ne bi bio musko sa 16 da nesto ne osjecas od toga, samo kreni za njima. Neces ih zeniti, nemas se cega plasiti, nista neces izgubiti.
- DanteX
#6 Re: Ljubavna pomoc
Pošalji joj poruku da se nađete, ako si previše stidan da je pitaš uživo.
Nemaš šta izgubiti. Ako ništa, jedno iskustvo više, znat ćeš kako treba sa drugom djevojkom. Znaj jedno, nemoj žuriti, pusti da sve ide svojim laganim tokom
Nemaš šta izgubiti. Ako ništa, jedno iskustvo više, znat ćeš kako treba sa drugom djevojkom. Znaj jedno, nemoj žuriti, pusti da sve ide svojim laganim tokom
- Platformas
#7 Re: Ljubavna pomoc
Jack Be Nimble wrote:Imao sam i ja take u tvojim godinama i mladji, samo nije bilo pisanja po fejsu, nego u po razreda se dopisivalo. Ili ako je bila u drugom razredu, onda su prijateljice njene donosile pisma sve se smijale i kesile itd. Uglavnom ja glumio frajera, a sada sam malo zesci debil zbog toga. Nije vazno kakva je, samo udri/prevrci. Nista te nece kostati...imas neku dozu stida? Nemas hrabrosti? Sta god je uzrok i ti se njoj javi. Mozda ce pristati na to da se krijete i da hodate tamo gdje vas niko nezna. Ja nazalost nisam imao tu opciju u izbjeglickom kampu, ali zato sam skontao da uvijek mozemo naci neku praznu sobu negdje
![]()
Samo navali, ne biraj. Kao sto kolega iznad rece, neces ih zenit
-
BASS
#8 Re: Ljubavna pomoc
I mene stalno jedna zove... i to sto je najgore pojavi se uvjek kad sam nesta zauzet na netu
Onako nije losa ali ne znam je uzivo,stalno mi pise hi,you are from Sarajevo too? Wonna hook up? isl
ja ono odignorisem,ali zna bit pravo dosadna,da li da je to iskoristim ipak,forumasi heeelp 
On topic - drug izadji sa njom na kafu pricaj normalnu pricu i jednostavno joj samo pruzi ruku.Ako ne skonta,jbg i ona je zelena kao i ti - onda joj objasni - daj mi ruku
I tako drzite se za ruke.Za pocetak sasvim ok.I kinda cute 
On topic - drug izadji sa njom na kafu pricaj normalnu pricu i jednostavno joj samo pruzi ruku.Ako ne skonta,jbg i ona je zelena kao i ti - onda joj objasni - daj mi ruku
Last edited by BASS on 18/04/2012 01:20, edited 1 time in total.
-
BASS
#9 Re: Ljubavna pomoc
Pa vjerovatno muski dio publikeputnica_dunjalucka wrote:Treba se neko nasmijati?BASS wrote:I mene stalno jedna zove... i to sto je najgore pojavi se uvjek kad sam nesta zauzet na netuOnako nije losa ali ne znam je uzivo,stalno mi pise hi,you are from Sarajevo too? Wonna hook up? isl
ja ono odignorisem,ali zna bit pravo dosadna,da li da je to iskoristim ipak,forumasi heeelp
![]()
-
BASS
#10 Re: Ljubavna pomoc
Zato i kazem - vjerovatno ce nasmijati muski dio publike 
ps.dao sam i savjet samo si prije reply
ps.dao sam i savjet samo si prije reply
- touch brain
#11 Re: Ljubavna pomoc
pozovi je u kino i samo lagano.vjerovatno ces negdje zabrljat ali se uvijek se mozes izvuci na pricu vlastitog neiskustva sa djevojkama
ovo mozes komotno koristi do faksa jer zenske padaju na ta sranja jer su.... sad sam otisao na drugu temu
sad si mi unistila snove
samo mi nemoj reci da djeda mraz ne postoji 
putnica_dunjalucka wrote: Kao da je cijela zivotna filozofija samo gledat gdje ces se sexati sa bilo kim (jer ih neces zeniti), zalosno.
sad si mi unistila snove
Last edited by touch brain on 18/04/2012 09:30, edited 1 time in total.
- Jack Be Nimble
#12 Re: Ljubavna pomoc
Jel' ti to meni?putnica_dunjalucka wrote: Takodje, ove forumase koji su davali savjete prije mene, pokusaj zanemariti, oni ocito ne vide dalje od svoga nosa. Kao da je cijela zivotna filozofija samo gledat gdje ces se sexati sa bilo kim (jer ih neces zeniti), zalosno.
Poslusaj ovu putnicu, samo je ja ne bi vodio na prvi izlazak kafa/kolaci/setnja gdje god trebas da provedes neko duze vrijeme sa njom u prici bjezi od toga barem na prvom izlasku. Najbolje je kino, jer je opusteno za obadvoje i onda poslije kina mozete negdje i ako nema price barem imate o filmu pricati.
Takodjer bi prvo mogao izaci grupom negdje, ona ti i ostala raja. Tako da niste bas na nekom dejtu, ali opet ste u drustvu, lakse za komunikaciju i otvara prozor da je drugi put zovnes da nasamo izadjete. Nemoj se slucajno naci ti sam medju njenim prijateljicama ili obrnuto
-
slasher_11
#13 Re: Ljubavna pomoc
Hvala puno svima. Vidjecu sta ce se desiti, pa vam javim 
- rumFo
#14 Re: Ljubavna pomoc
mali, jel' sta bilo?slasher_11 wrote:Hvala puno svima. Vidjecu sta ce se desiti, pa vam javim
- fatamorgana
#15 Re: Ljubavna pomoc
Čuj jel' šta bilo, pa neće ić' na sabahu u kino,rumFo wrote:mali, jel' sta bilo?slasher_11 wrote:Hvala puno svima. Vidjecu sta ce se desiti, pa vam javim
- rumFo
#16 Re: Ljubavna pomoc
Fatka zlato, 2 dana je proslo... rezultati?!?fatamorgana wrote:Čuj jel' šta bilo, pa neće ić' na sabahu u kino,rumFo wrote:mali, jel' sta bilo?slasher_11 wrote:Hvala puno svima. Vidjecu sta ce se desiti, pa vam javim
- graue_maus
#17 Re: Ljubavna pomoc
fatamorgana wrote:
Čuj jel' šta bilo, pa neće ić' na sabahu u kino,
-
sorei
#18 Re: Ljubavna pomoc
a šta lafaca i
na samo jednoj stranici

- rumFo
#19 Re: Ljubavna pomoc
lafice, imal' sta kod tebe?vdivna wrote:a šta lafaca ina samo jednoj stranici
![]()
![]()
-
d4d0
#20 Re: Ljubavna pomoc
Ma opusteno , prvi se macici u vodu bacaju 
- fatamorgana
#21 Re: Ljubavna pomoc
Jaštaradi, sve slavnivdivna wrote:a šta lafaca ina samo jednoj stranici
![]()
![]()
- thexx
#22 Re: Ljubavna pomoc
Ditto!fatamorgana wrote:Jaštaradi, sve slavnivdivna wrote:a šta lafaca ina samo jednoj stranici
![]()
![]()
-či Trnove ružice ....
-
slasher_11
#23 Re: Ljubavna pomoc
Izasli smo onako u setnju, popricali malo i to je sve. 
-
forumasxy
#24 Re: Ljubavna pomoc
Slijedeći putslasher_11 wrote:Izasli smo onako u setnju, popricali malo i to je sve.
Sretno
- Jack Be Nimble
#25 Re: Ljubavna pomoc
Daj sliku! Ako nema slike nije se ni desilo!slasher_11 wrote:Izasli smo onako u setnju, popricali malo i to je sve.
Sretno!