Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ILH PROGLASILA BILLA CLINTONA HUMANISTOM DESETLJEĆA
Predsjedništvo Internacionalne lige humanista (ILH) proglasilo je bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona humanistom desetljeća. Njemu će biti dodijeljena Zlatna povelja mira «Linus Pauling», sa plaketom i zlatnom značkom. Clinton je svojim djelovanjem dao značajan doprinos zaustavljanju rata u BiH, a i nakon što je prestao obavljati dužnost američkog predsjednika bio je predani promotor ideje mira i humanizma, kazao je danas na pres-konferenciji u Sarajevu uime Organizacionog komiteta ILH-a za promociju laureata prof. dr. Mirko Pejanović.
H.Delic, Thu Jan 06 00:00:00 CET 2005
Ne bih da zachatavam ovu temu pricom o Monici, ali samo da izjavim OPET da je ona jedan nevjerovatan uhljup jer je predugo drzala spermavu haljinu u ormaru sve je to bila namjestaljka
a sto se Billa tice, on je bio, jeste i bice Tito2 za mene! I znam da ce sada da se nadju neki "utjerivaci pravde" a njima mogu poruciti da odu na gore navedeni link :D:D:D
mIRCerka wrote:Ne bih da zachatavam ovu temu pricom o Monici, ali samo da izjavim OPET da je ona jedan nevjerovatan uhljup jer je predugo drzala spermavu haljinu u ormaru sve je to bila namjestaljka
a sto se Billa tice, on je bio, jeste i bice Tito2 za mene! I znam da ce sada da se nadju neki "utjerivaci pravde" a njima mogu poruciti da odu na gore navedeni link :D:D:D
briga me za tvoga Tita2 ali o dami nemoj mahalati nisi fer !
Cimpanza je ustao na lijevu nogu a Bill na SREDNJU !
margareta wrote:
briga me za tvoga Tita2 ali o dami nemoj mahalati nisi fer !
Cimpanza je ustao na lijevu nogu a Bill na SREDNJU !
ja dame i goFana da prostis
......fala si u prafu informaciju..... eto nije plavusha ni brinethusha ...
ufatila se tajnica za Billovu srednj nogu .... ...ma takve su ti tajnice sve tajno ono znamo ti i ja i cijela planeta....
Ovako je izgledao Silvan, vrhovno bozanstvo Ilira, s tim da je bio musko. Interesantan je ovaj simbol na prsima, jer je to tzv. gnosticki krst (Gnostic Cross).
verbal wrote: Ovako je izgledao Silvan, vrhovno bozanstvo Ilira, s tim da je bio musko. Interesantan je ovaj simbol na prsima, jer je to tzv. gnosticki krst (Gnostic Cross).
ILH PROGLASILA BILLA CLINTONA HUMANISTOM DESETLJEĆA
Predsjedništvo Internacionalne lige humanista (ILH) proglasilo je bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona humanistom desetljeća. Njemu će biti dodijeljena Zlatna povelja mira «Linus Pauling», sa plaketom i zlatnom značkom. Clinton je svojim djelovanjem dao značajan doprinos zaustavljanju rata u BiH, a i nakon što je prestao obavljati dužnost američkog predsjednika bio je predani promotor ideje mira i humanizma, kazao je danas na pres-konferenciji u Sarajevu uime Organizacionog komiteta ILH-a za promociju laureata prof. dr. Mirko Pejanović.
H.Delic, Thu Jan 06 00:00:00 CET 2005
kako moze bit covjek koji ubija humanista ???
e, il sam ja lud il imam kriva shvatanja humanosti!?!
Ne nego si krivo postavio kontekst ubijanja , kolateralne štete i nemoć metode ubjeđivanja drugim sredstvima u proteklom periodu što nije opet za zamjeriti ako stvari posmatraš iz tvoje perspektive jer onda su ubice i policajci koji su prinuđeni ubiti zločince i kriminalce .
Ali........ti to vidiš ......sa planine