Zdravo forumaši,
Već skoro oko 20-tak dana osjecam bol u predjelu desne strane potiljka. Nije standardna bol vec je rijec o utrnulosti? Baš je ružan osjecaj, nekada bude i do te mjere da slabo sta cujem na desno uho sa povremenim intervalima zujanja desnog uha?
Mislio sam da je zbog spavanja jer preferiram spavanje na desnoj strani, pa sam promijenio stranu ali nista? Uglavnom se javlja nakon jutarnjeg ustajanja, evo npr danas iako sam ustao negdje oko 9h jos uvijek utrnulost traje!?
Je li neko bio u slicnoj situaciji?!?!?!?
Bol u podrucje desne strane potiljka?
Moderator: anex
-
Samir90
-
dudlov
#2 Re: Bol u podrucje desne strane potiljka?
Ja nisam, ali sa glavom se nije zajebavat. Idi u Dom zdravlja porodičnom ljekaru pa bi ti on/ona trebao objasniti šta i gdje dalje.Samir90 wrote:Zdravo forumaši,
Već skoro oko 20-tak dana osjecam bol u predjelu desne strane potiljka. Nije standardna bol vec je rijec o utrnulosti? Baš je ružan osjecaj, nekada bude i do te mjere da slabo sta cujem na desno uho sa povremenim intervalima zujanja desnog uha?
Mislio sam da je zbog spavanja jer preferiram spavanje na desnoj strani, pa sam promijenio stranu ali nista? Uglavnom se javlja nakon jutarnjeg ustajanja, evo npr danas iako sam ustao negdje oko 9h jos uvijek utrnulost traje!?
Je li neko bio u slicnoj situaciji?!?!?!?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3 Re: Bol u podrucje desne strane potiljka?
Mozda imas upalu srednjeg uha.
Mogu biti i problemi sa ravnotezom.
Krvnim sudovima, mozda je doslo do zacepljenja u predjelu vrata i sl.
Najbolje ti je otici kao sto rece prethodnik u Dom zdravlja po uputnicu za ORL, oni ce znati najbolje gore sta i kako i kome dalje trebas, vjerovatno ce te poslati i na MRI.
Uglavnom nije se zezati sa tim, pa cim prije idi.
Mogu biti i problemi sa ravnotezom.
Krvnim sudovima, mozda je doslo do zacepljenja u predjelu vrata i sl.
Najbolje ti je otici kao sto rece prethodnik u Dom zdravlja po uputnicu za ORL, oni ce znati najbolje gore sta i kako i kome dalje trebas, vjerovatno ce te poslati i na MRI.
Uglavnom nije se zezati sa tim, pa cim prije idi.
-
Samir90
#4 Re: Bol u podrucje desne strane potiljka?
Moram pod hitno otici doktoru..