Staklene vaze

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
mishmish

#1 Staklene vaze

Post by mishmish »

Eh, pošto je ovo mjesto na koje uvijek dolazim kada me nešto interesuje, i nikada me ne iznevjerite, nadam se da nećete ni sada. :sax:

Gdje se mogu kupiti visoke staklene vaze? Trebaju mi za dekoraciju sala, i treba mi ih dosta! bar 20! Tako da to dakle i uključuje neku normalniju cijenu (koja je to, ne znam, kad čujem znaću vjerovatno :lol: ). Prvenstveno me interesuje u Sarajevu, ali nije problem ni otići negdje drugo po njih, ako treba.

I kad već pitam, treba mi i veleprodaja cvijeća...
Lady Godiva

#2 Re: Staklene vaze

Post by Lady Godiva »

koliko visoka vaza treba biti?
ima u Robotu staklenih vaza, visine su do 50 cm
nova_korisnica

#3 Re: Staklene vaze

Post by nova_korisnica »

hoces da budes wedding planer? :D
thea

#4 Re: Staklene vaze

Post by thea »

imas u BBi centru na zadnjem spratu, iz lifta ljevo, odijel za dekoracoju kuce, HOME.
Tu imate sigurno nesto slicno, a posto vama treba vise komada, mozete sigurno naruciti.
zonna

#5 Re: Staklene vaze

Post by zonna »

evo ja sada vidjela u alper u kasindolskoj :)
mishmish

#6 Re: Staklene vaze

Post by mishmish »

joj, ljudi hvala vam, znala sam da se mogu na vas osloniti! :thumbup:

Pa, ja bih da budem planer vjencanja, ali trenutno planiram svoje vjencanje, tako da mislim da je to mozda i najbolja priprema! Meni mora sve da bude savrseno kako sam i zamislila, onda sutra i nekom drugom mogu to da obezbijedim. 8-)

A da su visine izmedju 40-50 cm, to je nekako idealno za ono što meni sada treba!
Lady Godiva

#7 Re: Staklene vaze

Post by Lady Godiva »

e baš takve imaš u Robotu, nisu nešto ni skupe, mislim da su ispod 10 KM, turske su i meni su jako lijepe, kad mi treba poklon za žensku osobu a ne znam šta ću, kupim to :)
CherryLips

#8 Re: Staklene vaze

Post by CherryLips »

U Fisu staklene vaze ispod 5 KM,samo ne znam da li su bas te visine koju ti trazis...
Ambrozija

#9 Re: Staklene vaze

Post by Ambrozija »

U Konzumu ima, ali nisu velike (mozda 30 do 50 cm), ali ima bas lijepih i raznih oblika - barem je bilo. Cini mi se da se cijene krecu izmedju 7 i 10 KM
mishmish

#10 Re: Staklene vaze

Post by mishmish »

znaci, ima da se nahodam svuda... :-)
*mima*

#11 Re: Staklene vaze

Post by *mima* »

thea wrote:imas u BBi centru na zadnjem spratu, iz lifta ljevo, odijel za dekoracoju kuce, HOME.
Tu imate sigurno nesto slicno, a posto vama treba vise komada, mozete sigurno naruciti.

samo nemoj ic ovdje........ta radnja je preskupa
mishmish

#12 Re: Staklene vaze

Post by mishmish »

Pretpostavljam da negdje ima naveliko da se kupi, ipak 20 komada vaza nije malo...Ne znam gdje nabavljaju ove cvjećare koje se bave dekoracijama. Ja sam planirala da iznajmim vaze, ali mi je jedna gospođa rekla "oko 10 km po komadu" bez cvjeća :run:
Bolje mi je da ih kupim, ako ništa, kasnije ću ih podijeliti zajedno sa tim cvjećem gostima, kao poklone, ako ništa! radije bih i to uradila nego dala pare da ih samo posudim..
Angel_of...

#13 Re: Staklene vaze

Post by Angel_of... »

Isto pitanje, iste muke, ako neko znaaaa gdjeee :-) :run: :zoka: :D :D
Post Reply