AmADin_gospo wrote:nisu u ASAi levati, nego šupci koji uzimaju crno ispod nokata.
moj komšija je kupio prvog novog pasata u BiH 2.0 TDI Bluemotion koji je tad bio s bruku nake opreme. u ASAi su vozilo cjenili 57.5000 i trebao je čekati mjesec dana, dok je isto vozilo kupio u ACŠ AUTOCENTAR ŠKOLJIĆ u tešnju za 47.300 KM.
po mom mišljenju samo budale mogu kupiti u ASAi auto.
P.S. samo poređenje Golfa i C5 je još gluplje. Golf nije ni dorastao Citroenu
na svakoj temi gdje se svabe spomenu ista prica.hajmo ovako,asa je generalni uvoznik i distributer vw-a za bih,znaci auto koje prodaje taj skoljic je zapravo auto koje je asa uvezla i sad ti nas ubjedjujes da je marza s kojim asa prodaje auto veca u sarajevu za 10 000km na istom vozilu nego u tesnju? daj ba odrasti,da pricas o autu od 150 000km mozda bi neka budala i povjerovala al s obzirom da pricas o jednom autu od 60 odnosno 50 000km,ne pije prica vode nikako..jer i taj skoljic ce zaradit na prodaji auta a po tebi ce asa na njihovu zaradu zaradit 10hiljada maraka vise? pa koliko je to auto onda kad izadje iz tvornice po tebi? 40 000? to je nemoguce jer tu politiku asa prva ne bi dozvolila..
ja znam kad sam kupvao proslo auto,svoj s line sam platio u sarajevu oko 60 000km a price je bila da jelic ista auta prodaje za 5 milja jeftinije pa kad se to stvarno potvrdilo covjek je umalo izgubio licencu jer je ispalo da asa netransparentno posluje sto nije istina.
razlika u cijeni moze postojat kosto je opet ko imsira bio skuplji nego kod borasa u mostaru,al cijena u razlici je bila izmedju 500km i 1000km sto je nekom ko kupuje corsu od 17 milja puno..al da je cijena preko 10 000km za auto pasatovog cijenovnog ranga,to je nemoguce.