Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Locked
bosanski

#1 Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by bosanski »

Vidim Suljo im ga sukno, reko bice belaja. Kuknjava za Mostarom, kao Hrvati ga preuzimaju (od koga???). Medju Bosnjacima se formira radikalna struja spremna na '92 volume 2.0.
I hajd sad ispuni im se zelja zaratuju, slavodobitno udju u Banja Luku, Srbi na traktorima i ostale perverzije... Sta nakon toga???
Ima evo skoro 20 godina kako Bosnjacima niko ne smeta da u Sarajevu ne ispustaju kanalizaciju u jedinu rijeku koja ide kroz grad. Zgrade se raspadaju u centru grada. GRAS itd... Jos je ovo dobro kako je u ostalim gradovima kroz koje sam prolazio a gdje su bosnjacke stranke na vlasti.
Zanima me na sta bi to sve licilo eto da se bosnjacki vlazni snovi o unitarnoj drzavi i ostvare...
cucamonga

#2 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by cucamonga »

"bosnjacki vlazni snovi o unitarnoj drzavi"....

hajdeeeeeee :lol: :mrgreen: ma deeeesiii bre bosanac :lol:

al znas sta mi je ipak drago sto je srbijica osusene mindze pa vise nema ni srbije kako treba a kamo li velike - osunetiše je bogumi samo tako i to za glavić :mrgreen: :mrgreen:

da si rek'o bosnjacki vlazni snovi o Velikoj BIH pa hajd - i da je se u mene u famEliji zivjelo za poravnjavanje Begeša pa hajd...

i sta zapravo znaci "unitarna"....

i P.S. tebra salonac aka bosanac :mrgreen: - "bice Bosne beglerbeze i poslije tebe, a bilo je bogme i prije tebe"

gudnajtiram.
Last edited by cucamonga on 18/12/2011 09:27, edited 1 time in total.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#3 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by prljavi Hare »

Nema rata,mirno spavajte! 8-) Suljo je bio na jengijama pod šatorom,popilo se a raja ga zajebavala kako
ga preCednik maltretira pa je Suljo odgovorio teškim riječima.'Bem ti rakiju! :wink:
cucamonga

#4 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by cucamonga »

prljavi Hare wrote:Nema rata,mirno spavajte! 8-) Suljo je bio na jengijama pod šatorom,popilo se a raja ga zajebavala kako
ga preCednik maltretira pa je Suljo odgovorio teškim riječima.'Bem ti rakiju! :wink:
ovih salonskih nemrem vise podnijet majku mu farbaju se tako da vise ne mogu da ih razaznam :lol:
sinuhe

#5 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by sinuhe »

Pa ljudski resursi su takvi kakvi su.
Koliko god bivsa drzava da je valjala toliko nam je zamazala oci.
heckler

#6 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by heckler »

bosanski wrote:Vidim Suljo im ga sukno, reko bice belaja. Kuknjava za Mostarom, kao Hrvati ga preuzimaju (od koga???). Medju Bosnjacima se formira radikalna struja spremna na '92 volume 2.0.
I hajd sad ispuni im se zelja zaratuju, slavodobitno udju u Banja Luku, Srbi na traktorima i ostale perverzije... Sta nakon toga???
Ima evo skoro 20 godina kako Bosnjacima niko ne smeta da u Sarajevu ne ispustaju kanalizaciju u jedinu rijeku koja ide kroz grad. Zgrade se raspadaju u centru grada. GRAS itd... Jos je ovo dobro kako je u ostalim gradovima kroz koje sam prolazio a gdje su bosnjacke stranke na vlasti.
Zanima me na sta bi to sve licilo eto da se bosnjacki vlazni snovi o unitarnoj drzavi i ostvare...

Gde si bre bosanceros

evo ja bi licno se nakro satelitskih antena i bele tehnike i ziveo od toga ceo zivot ko car ... imas jos sta da te interesuje?
mO k3

#7 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by mO k3 »

bosanski wrote:Vidim Suljo im ga sukno, reko bice belaja. Kuknjava za Mostarom, kao Hrvati ga preuzimaju (od koga???). Medju Bosnjacima se formira radikalna struja spremna na '92 volume 2.0.
uff.... Tema je za off ,osjecam se isprovociran .... cek dok ti dojde sef'ca zaga ima da te odere ko jarca...
cucamonga

#8 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by cucamonga »

dodji bre, da cika velja bonu :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#9 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by prljavi Hare »

cucamonga wrote:dodji bre, da cika velja bonu :lol:
:lol: :lol: :lol:
bosanski

#10 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by bosanski »

a mogao sam i pretpostaviti - turbofolk
cucamonga

#11 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by cucamonga »

bosanski wrote:a mogao sam i pretpostaviti - turbofolk
ma nije bre nego srbofolk
agnostic_front

#12 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by agnostic_front »

Kakvi vlazni snovi o unitarnoj drzavi? :-) :-)

I neko je vec postavio pitanje, sta znaci to unitarna?
agnostic_front

#13 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by agnostic_front »

I kakvo bre osvajanje bosne od strane muslimana, pa nas i rusa 300 miliona bre!
zateznistub

#14 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by zateznistub »

Ako na glas kazem sta mislim i o tebi i tvojoj temi dobi cu banderu. A to ne zelim, bar ne sada.

Haj' zdra'o.
bosanski

#15 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by bosanski »

agnostic_front wrote:Kakvi vlazni snovi o unitarnoj drzavi? :-) :-)

Unitarna drzava u kojoj je birvaktile njen prvi predjednik na primjer spocitavao Zlatku Lagumdziji da nije na Skakinom spisku. Drzava u kojoj se vodila polemika :shock: o mjesanim brakovima itd... a sve pod plastom tolerancije, multikulturalnosti i prosperiteta..
karanana

#16 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by karanana »

unitarna kao RS.
nisam za pobjedu bosnjaka. dapache, ja predlazem da i ovih 51% pripojimo republici srpskoj a da citav politicki mehanizam ostane isti kao sada.
moze li ovako?
Bosnolog

#17 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by Bosnolog »

:lol: :lol: :lol:

Evo ti potvrda da Bosna sve vise postaje ne samo multu kulti vec i multirasna drzava,...... :mrgreen: :lol: :lol:
Last edited by Bosnolog on 18/12/2011 10:21, edited 1 time in total.
cucamonga

#18 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by cucamonga »

bosanski wrote:

Unitarna drzava u kojoj je birvaktile njen prvi predjednik na primjer spocitavao Zlatku Lagumdziji da nije na Skakinom spisku. Drzava u kojoj se vodila polemika :shock: o mjesanim brakovima itd... a sve pod plastom tolerancije, multikulturalnosti i prosperiteta..
hajd evo i jedan suvisli post da ti napisem

prosperitet - kako je tako je - jad bijeda i cemer zahvaljujuci ratnoprofiterskoklerikalnom kriminalu - koji nam je ostao kao relikt nekaznjavanja svih oblika i vrsta profiterskog svercerskog i ostalog kriminala u ratu - po kratkom postupku nazalost... tako je kako je. no, ako pogledas cisto nacionalne drzave srbije i hrvatske kod njih je izgleda med i mlijeko dubai pravi pa zive haos dobro i zive prosperitetu vise desetina i stotina milijardi eura duga koje im upravo prispijevaju na naplatu na nacin da HR drzava ima dubioze od kojih glava boli, vise stotina hiljada ljudi nema plate zbog lokalne FINA-e koja je blokirala racune a o Srbiji necu da pricam - sve izuzev BGa je jadno i zalosno a ni u BGešu ne cvjetaju ruze - ni politicke ni ekonomske a o multikulturalnim da ne pricam.....

mjesani brakovi - sta su zapravo mjesani brakovi i sta predstavlja ta blasfhemija koja koketira sa rasizmom, fasizmom i to - koliko ja znam cuke mogu biti mijesane, mijesane rase konja i sl - al kakvi su mijesani brakovi... ja imam u familiji i katolika i muslimana.... tetak katolik u ratu nikad cevapa ne bi pojeo da ja nisam donio jednom kesu cevapa na terenu sa arapima.

tolerancija? - tolerancija nije drustveni pojam - nego vaspitni... obzirom na to sta se prezivjelo od strane cetnicko-ustaske zavjere dijeljenja drzave, agresije, klanja, bombardovanja, unistavanja i sl - dobro smo ostali i normalni a kamo li tolerantni... tolerancija je pokazana u ratu u svom jadu i bijedi na najbolji moguci nacin dok su odredjeni ljudi iz vlastitih redova cinkarili za "onu stranu"....

toliko bre burazeru moj...
mO k3

#19 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by mO k3 »

bosanski wrote:

u toliko si postova napisao i sada si pokazao svoje pravo lice ... jeste mi bosnjaci smo krivi sto se desilo devedesetih godina u Bosni .... sto smo dozvolili da nas koljete,protjerujete vrsite genocid nad nama u nadi ma nece nas nase komsije zivimo mi tu stoljecima zajedno...
madner

#20 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by madner »

Ja bi onda glasao za neku progresivnu stranku, koja bi nam objasnila da je bilo lose sve sto smo radili i da moramo imati vise razumjevanja za ostale. I svaki put bi suzu pustio kada bi u pregovorimo u pridruzivanju sa EU neko spomeno kako se Srbi ne zele vratiti. Svaki put.
sinuhe

#21 Re: Rat gotov - Bosnjaci pobijedili (hipotetski)

Post by sinuhe »

Bosnjacka politika je uvijek bila takva da su nastojali da se dopadnu Zagrebu i Beogradu a ovi bi ih uvijek ponizavali.
Locked