Portugal-BiH (post komentari)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Acheron
#1 Portugal-BiH (post komentari)
Moze ova tema? A ne znam zasto ne bi mogla. Ne moze se kritika gurnut pod tepih.
- mrtva kokoš
#2 Re: Portugal-BiH (post komentari)
hhhaha jesu ovo fazoni sa bluemoon-a 
-
hau jes no
#3 Re: Portugal-BiH (post komentari)
ne može, samo mahanje zastavicama dozvoljeno ko u sjevernoj korejiAcheron wrote:Moze ova tema? A ne znam zasto ne bi mogla. Ne moze se kritika gurnut pod tepih.
- Acheron
#4 Re: Portugal-BiH (post komentari)
Jesu. :previse utucen za zeleni smajli:šime.sparina wrote:hhhaha jesu ovo fazoni sa bluemoon-a
Ipak je ovo uza tema, nego pricat o novom ciklusu, koji mi se cini tako daleko.
- AlienBiH
#5 Re: Portugal-BiH (post komentari)
Evo da dam doprinos temi...
-
leo karan
#6 Re: Portugal-BiH (post komentari)
niko drugi nas nece rijesiti zle sudbine, problema, negativne energije u genetskom kodu i osjecaja manje vrijednosti
nego mi sami.
zato ako ti se nesto ne svidja bosance i hercegovce, promijeni to sam, a ne cekaj da ti padne s neba dok pritom psujes i guras se u jos veci ambis.
ili se skloni i ne smetaj
nego mi sami.
zato ako ti se nesto ne svidja bosance i hercegovce, promijeni to sam, a ne cekaj da ti padne s neba dok pritom psujes i guras se u jos veci ambis.
ili se skloni i ne smetaj
- ljiljan89
#7 Re: Portugal-BiH (post komentari)
svaka cast mojoj voljenoj BiH 
borili se nisu kao lavovi, slabiji su od portugalaca ali je bosna, bosna...
ponosan sam na lulica, ponosan sam na dzeku, ponosan sam na SPAHICA, ponosan na sve iako smo popusili, iako im nije sviran penal, iako smo dali gol iz offside-a
BOSNA U SRCU!!!!!!!!!

borili se nisu kao lavovi, slabiji su od portugalaca ali je bosna, bosna...
ponosan sam na lulica, ponosan sam na dzeku, ponosan sam na SPAHICA, ponosan na sve iako smo popusili, iako im nije sviran penal, iako smo dali gol iz offside-a
BOSNA U SRCU!!!!!!!!!

-
udrch
#8 Re: Portugal-BiH (post komentari)
Moglo je bolje da je bilo više hrabrosti, ali i pameti, iako ne zamjeram nikome, mi ga birali, mi ga trpili, mi se mormao nositi sa ovim..
-
hljebarnik
#9 Re: Portugal-BiH (post komentari)
Pljujte malo, niste odavno. Sreca pa je forum pun selektora, trenera, skauta i ostalih karafeka, taman da imamo koga drugog izabrati umjesto Papeta.
Ovim putem se zelim grohotom nasmijati onima koji bi ubacili Ibisevica sa igracem manje. Ne bi primili 6 nego 18.
Ovim putem se zelim grohotom nasmijati onima koji bi ubacili Ibisevica sa igracem manje. Ne bi primili 6 nego 18.