a ovo su te vrecice koje idu u njeg 
a ovo su te vrecice koje idu u njeg 
Dolce Gusto ima to znam , all nisu iste kafe mislim ove vrece koje idu unutra :SSaMaster wrote:Nema definitivno. Sta trenutno ima su KRUPS-ovi uredjaji ciji pad-ovi kostaju i do 20KM po pakovanju samo sto to nigdje nepise. Kad odes da kupis pads, uhvatis se za glavu. Ali polako doci ce, cuo sam da je neko dobio licencu za Dolce Gusto tko da ocekujem od pocetka naredne godine da ce biti vise izbora...
Ovo su te koje su skupljeMuuky wrote:Dolce Gusto ima to znam , all nisu iste kafe mislim ove vrece koje idu unutra :SSaMaster wrote:Nema definitivno. Sta trenutno ima su KRUPS-ovi uredjaji ciji pad-ovi kostaju i do 20KM po pakovanju samo sto to nigdje nepise. Kad odes da kupis pads, uhvatis se za glavu. Ali polako doci ce, cuo sam da je neko dobio licencu za Dolce Gusto tko da ocekujem od pocetka naredne godine da ce biti vise izbora...
Imam istu brigu. Dobio na poklon isti aparat isad od bajrama do bajrama ih pijemMuuky wrote:Da li neko zna , ima li u Sarajevu kupit , za ovaj kafe aparat kafu ili bilo šta drugo ?a ovo su te vrecice koje idu u njeg
zahvaljujem na informacija , oticu dole da pogledamOstri_Mac wrote:ima na Butmiru u francuskom PX-u, zaboravio sam cijenu takvog pakovanja/ 2,5eur cini mi se...nisam sig jezi ga...bilo je i tih aparata po 60ak eur i to prije 2god/ imam jedan![]()
Mi smo kupili u njemackoj trajne mellita filtere, napravljeno od plastike izgleda kao coffe pad i sipas kafu koju hocesznali smo 2 takva filtera koristiti i preko 6mj (mislim da kostaju oko 8eur na amazon.de), jedina caka je to da mogu na nas aparat od prije 2god, al' vec na novoj seriji su napravili neku caku da se ne moze koristiti
ne'nam da li su zaobisli i to...meni je ok aparatic...a ni kafa nije losha...
pozzz
Javi je si li našao.Muuky wrote:zahvaljujem na informacija , oticu dole da pogledamOstri_Mac wrote:ima na Butmiru u francuskom PX-u, zaboravio sam cijenu takvog pakovanja/ 2,5eur cini mi se...nisam sig jezi ga...bilo je i tih aparata po 60ak eur i to prije 2god/ imam jedan![]()
Mi smo kupili u njemackoj trajne mellita filtere, napravljeno od plastike izgleda kao coffe pad i sipas kafu koju hocesznali smo 2 takva filtera koristiti i preko 6mj (mislim da kostaju oko 8eur na amazon.de), jedina caka je to da mogu na nas aparat od prije 2god, al' vec na novoj seriji su napravili neku caku da se ne moze koristiti
ne'nam da li su zaobisli i to...meni je ok aparatic...a ni kafa nije losha...
pozzz