dermatolog
Moderator: anex
-
damirsaraj
#1 dermatolog
pozz je li neko zna gdje se nalazi dermatolog u sarajevu kod vjecne vatre ,sirano,a da nije privatnik?? dobio sam uputnicu za dijete,pa me zanima je li neko zna??
-
MAN-lion's coach
#2 Re: dermatolog
Imaš u ulici Ćemaluša br.2.
Ali bolje ti je da odeš na kliniku.
Ali bolje ti je da odeš na kliniku.
- mrtva kokoš
#3 Re: dermatolog
cemalusa jasta, cim prodjes vatru skrenes desno, ides jedno 50, 60, 70, 80 metara, nisam mjerio
i na lijevu stranu vidjet ces ljubicasta vrata, nema nikakve oznake. znaci ljubicasta vrata trazi!!
-
Mr. Brightside
#4 Re: dermatolog
blize mu je s tramvajskešime.sparina wrote:cemalusa jasta, cim prodjes vatru skrenes desno, ides jedno 50, 60, 70, 80 metara, nisam mjerioi na lijevu stranu vidjet ces ljubicasta vrata, nema nikakve oznake. znaci ljubicasta vrata trazi!!
izađe na drveniji, pređe ulicu i trazi ljubicasta vrata
ja ih trazio pola sata
privatnik majka
-
damirsaraj
#5 dermatolog u sarajevu
pozdrav! Evo vec po drugi put otvaram ovu temu... Imam malo dijete(4 god.) koje u zadnje vrijeme ima problema sa alergijama,obisli smo sve moguce dermatologe niko jos nije ustanovio o cemu je rijec... Danas smo bas bili kod jedne doktorice koja nam je rekla kako dijete uopste nema alergiju nego je u pitanju stres
koji izaziva svrbez kod djeteta... pa me interesuje je li neko od vas imao problem sa slicnom "alergijom" i da li neko poznaje dobrog privatnog dermatologa u sarajevu??