Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spali smo na nivo kiseljaka i binjezeva,poslije ovih slika,faca,pokusaja faca i sveukupnog ambijenta pozelim otici iz ovog grada,pa zar je sarajevo doslo do te granice da se ovakvi objekti otvaraju i ovakvi papci skupljaju.
i ova stranica...jad jadova,j**** im pink mater svima
tuga ziva
seljacine ne seljaci kojima to mozes vidjet po faci kad slozi grimasu...
tek ces da vidis ovo je samo pocetak. a ovaj sajt je doprinos turbo folk kulturi, nista drugo...
obn na internetu..
rashtiman wrote:Vidim par likova sa Ilidze...da nije u blizini gdje ovo
Danas sam tek cuo da je sinoc bilo otvaranje ovog cluba/discoteke/sta vec?! Koliko su mi rekli nalazi se negdje u Hadzicima tako da se ne brinete ljudi, ipak nije blizu grada.
Uostalom, moraju se negdje ljudi veseliti, pa cak bili to i turbofolkeri.
A taj izraz kockaste glave je stvarno odvratan. Ne volimo kada neko osudjuje nas (Sarajevo i Bosnu generalno) a mi prvi osudjujemo druge ljude, podsmijavamo se njihovoj (ne)sreci sto se tice fizickog izgleda.
Nije bitno jel' rijec o tome da li se neko rodi sa tim, jednostavno ne obracam paznju na to sve dok me niko ne dira, a ja svakako nikog i ne diram niti sam od tog posla.
A to sto se nama ovo mjesto i ovakav nacin proslave ne svidja, Boze moj, njima se ocito svidja (inace ne bi ni isli na takva mjesta, logicno), stoga, uzivajmo u razlicitostima ma kakve god one bile.
NeyDan wrote: stoga, uzivajmo u razlicitostima ma kakve god one bile.
Pošto je kod nas različitost svakodnevna pojava, sve manje uživam u njoj prosto se oduševim kad naiđem na onu rijetkost - isto; čak me iznenadi i slično
NeyDan wrote: stoga, uzivajmo u razlicitostima ma kakve god one bile.
Pošto je kod nas različitost svakodnevna pojava, sve manje uživam u njoj prosto se oduševim kad naiđem na onu rijetkost - isto; čak me iznenadi i slično
Hajde ne sitnicari, sta mislis kako je npr. onima u New Yorku koji se svakodnevno susrecu sa milion kockastih glava, tj. juznoamerikanaca?!
Onda ti ovi nasi dodju k'o odmor za oci.
Ma ja to onako, razmišljam naglas nisam mislila konkretno na ove, više uopšteno, dosadile mi priče o različitosti, toleranciji, multikulti sredini i sl.