Ne znam sta da ti kazem... Uzmi u obzir da ovo moze biti prvi pravi posao i nekome mladom, ko nema neku oficijelnu skolu >srednje, a zna jezik(e), hoce to da radi, putuje... Naporan je to posao, nije bas sve svila i kadifa... Ali kao i svugdje, kada tek pocinjes, i od iskustva u avijaciji npr. nemas nista, sta mozes puno vise ocekivati ? Mislim da uz to ide i besplatan smjestaj, u dijeljenom stanu, sa istospolnim kolegom (sto opet moze imati prednosti i mane...

)... Besplatna karta kuci, 1-2x godisnje... Nakon nekog vremena, vise nisi "guster", pa i plata malo uznapreduje, ako napredujes na senior-ity listi, ili postanes purser (sef) onda je to dosta vise od ove pocetne, mada nemam nikoga svog pa da mi je rekao 100% tacno...
Arapi k'o i svi kapitalisti, zele maximum za minimum para... Plus jos ponesto, ako mogu dobiti, ali ni tu nisu puno drugaciji od ostalih...
Elem, ko vam obeca med i mlijeko, laze... Ne samo na ovim poslovima, svuda je tako, sjeti se samo silnih prevarenih svake godine, kada neka agencija olesi nekih 200-300-500 ljudi, za po 150-200-300-800 $, za "sredjivanje papira" i razgule...? Qatar je bar velika i ozbiljna avio firma, pa s te strane ne bi trebalo biti problema. Imaju kamaru narucenih aviona, i moje misljenje je da na ovim mjestima prevashodno traze ljude koji imaju vec neko iskustvo, da mogu vec da ih skoluju da budu vodje "mladom" mesu koje ce tek dolaziti kako avioni stizu u flotu...