Vijestu u 7 -- NT HAYAT ili BHT1 ??

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ja_sarajevo

#1 Vijestu u 7 -- NT HAYAT ili BHT1 ??

Post by ja_sarajevo »

Po Vama koje vijesti u 7 su bolje ?? Na NT HAYAT ili naBHT1 ??

Po meni su na Hayatu nekako vise humani, bolje i opsirnije tretiraju vijesti. Lejla Zvizdic mi je super, uvijek ima super komenar, kaze ono sto mi svi mislimo, Midheta Kurspahic je isto super. Stvarno je profesionalna zena.

Sto se tice BHT1, Tomislav Djuric je odlican spiker i novinar, stvarno ima super glas, Almira Huseinovic mi se jako svidja jer je isto dobar spiker i uvijek je moderna i elegantna.

Sve po svemu, vise mi se svidja hayat.
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Meni je ona na FTV- Bagarić Sanja mehlem za oči :D .
Stišam ton i gledam gledam ............... :D :D
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

FTV me nervira tako da slabo pratim njihove vijesti... Ali moram priznati da je Sanja slatka.
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

dobro to. ali kontaj ti da kuca PINK, bivsi Milosevocev propagandni kanal, danas ima svoj kanal PINK BH na teritoriji bosne i hercegovine koristeci bih predajnike tj. bih frekvencije koje se inace posmatraju kao nacionalni resursi, dakle ne smiju se tek tako davati, dok u isto vrijeme u banja luci koja prije rata nije bila srpski grad, niti je u njoj bilio ratnih dejstava a bosnjaci i hrvati odatle izbjegli, operater nece da pusti HAYAT u kablovsku mrezu, pa ti skontaj...
Qler

Post by Qler »

ma mene samo nerviraju na ftv i bht1 sto govore cisto hrvatski, tjedan, ozujak, tisuca, i jos tisucu drugih rijeci, hebem li im hiljadu tisuca!!!
To me jedino bas pravo nervira, ostalo im je sve OK!
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

kolega Qler, fazon je u tome sto se to jezicko pohrvacivanje bosnjackog korpusa odvija na bosanskom naglasku. u mene ce jos malo i sudoper prozoriti hrvatski.
fukara_tz

Post by fukara_tz »

Moj glas za dnevnik na Hayatu....Odlicni su Adnan Rondic, Midheta Kurspahic, Lejla Zvizdic i sl....BHt i FTV ne volim.....Tomislav Djuric i Almira Huseinovic su dobri voditelji....

Na FTV mi se povraca...sreca pa Blazice Kristo nema vise od nje mi se kosa na glavi dizala....il mozda ima ne pratim pa ne znam

Senad dnevnik naravno najbolji od svih....

Najlosiji dnevnik i najprimitivnija televezija svakako BN
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

Naravno da je CD sa Senadom najbolji..
manijak1

Post by manijak1 »

...........Meni nije :D :D
elviss83

#10 Re: Vijestu u 7 -- NT HAYAT ili BHT1 ??

Post by elviss83 »

ja_sarajevo wrote:Po Vama koje vijesti u 7 su bolje ?? Na NT HAYAT ili naBHT1 ??

Po meni su na Hayatu nekako vise humani, bolje i opsirnije tretiraju vijesti. Lejla Zvizdic mi je super, uvijek ima super komenar, kaze ono sto mi svi mislimo, Midheta Kurspahic je isto super. Stvarno je profesionalna zena.

Sto se tice BHT1, Tomislav Djuric je odlican spiker i novinar, stvarno ima super glas, Almira Huseinovic mi se jako svidja jer je isto dobar spiker i uvijek je moderna i elegantna.

Al ih nahvali bez ijednog valjanog argumenta.Cista improvizacija su vijesti u 7 na hayatu.Svaku noc gledas priloge i drugih televizija..nekad se cudim kako takve priloge objavljuje hajat.Scenografija u poredjenju sa BH nikakva...a ako ti je midheta super jebga onda
manijak1

Post by manijak1 »

Ja volim Srnu :D :D u šumi :shock:
ja_sarajevo

#12 Re: Vijestu u 7 -- NT HAYAT ili BHT1 ??

Post by ja_sarajevo »

elviss83 wrote:
ja_sarajevo wrote:Po Vama koje vijesti u 7 su bolje ?? Na NT HAYAT ili naBHT1 ??

Al ih nahvali bez ijednog valjanog argumenta.Cista improvizacija su vijesti u 7 na hayatu.Svaku noc gledas priloge i drugih televizija..nekad se cudim kako takve priloge objavljuje hajat.Scenografija u poredjenju sa BH nikakva...a ako ti je midheta super jebga onda
Ipak je Hayat neovinsa tv, a bht je drzavna, naravno da je scenografija bolja jer sigurno imaju vise para za to, ali to meni nije toliko bitno. Hayat kriticki tretira vijesti za razliku od bht-a. A sta fali Midheti ?? Meni je ona super, pravo profesionalna, i zna sta radi.
halidali

Post by halidali »

:sad: :-? ja nemam televiziju :sad: :? :-?
manijak1

Post by manijak1 »

halidali wrote::sad: :-? ja nemam televiziju :sad: :? :-?
Najbolje ti je tako.
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

halidali wrote::sad: :-? ja nemam televiziju :sad: :? :-?
nemas televiziju ili ove kanale ??
elviss83

Post by elviss83 »

kriticki tretira vijest??????? daj ba nidje veze
midheti fale cisti afrikati i doza smirenosti .... ja jednostavno kada gledam samo hajatove vijesti, a cinim to cesto , ne mogu se pouzdat da sam primio sve informacije koje su obiljezile taj dan u potpunosti... cesto im nesto fali... ove dvije kuce se ne mogu poredit ako cemo objektivno
a posteno receno i meni je hajat simpatican jer se ljudi trude ..pa poslije rata oni su bili kao 99 isti .. vidi sad gdje su jedni a gdje drugi
manijak1

Post by manijak1 »

midheti fale cisti afrikati
Afrikati ne postoje ..........moj 007 :D :D ima samo č i ć :D :D
elviss83

Post by elviss83 »

manijak1 wrote:
midheti fale cisti afrikati
Afrikati ne postoje ..........moj 007 :D :D ima samo č i ć :D :D
daj ba prvi si i dalje ne sikiraj se nemoj se umarat beze odmori se malo od kompa
pocinjes me zabrinjavat manijak1
manijak1

Post by manijak1 »

Kao prvo ne sekiram se .........kao drugo ne valja ti nastavnica bosanskog .........kao treće preskačem kao četvrto preslušaj sebe kod č i ć ž i š pa tek onda Midhetu iskristaliziraj.
I što je najvažnije .......ona ima viziju medija ali to nije imala priliku da predstavi , sem na FTV-u što je imala ........a šta ti tako pametan i odmoran misliš .........zašto je to tako :? :? .
iami

Post by iami »

BHT1 definitivno. Hajatovci su pesimisticni, a ja sam optimisticna osoba. Dalje BHT je puno profesionalniji of Hayata, a da su drzavni ne bih bas rekao. znaju i oni dobro pljuvati po politicarima... u svakom slucaju su poprilicno napredovali

Senadov dnevnik je po meni furka na jutel i nije nista posebno.... previse mu je u dnevniku srbije, sandzaka, hrvatske... i jel mu moze nek reci da ne govori "na direktnoj link vezi imamo ..." senade, link i veza su ti jedno te isto
elviss83

Post by elviss83 »

posto si poceo sa prvo drugo ev i ja cu tako
kao prvo nisam kuci nije mi podesen enkoding nemam afrikate na tastaturi
kao drugo rekao sam midheti fale cisti afrikati
kao trece preskacem i ja
:D
midheta je imala mocan magazin onaj na ftv-u a za informativne emisije fakat nije
i za kraj moja profesorica BJ je Hanka Vajzovic i polozio sam kod nje bosanski :D
manijak1

Post by manijak1 »

Elvise :D :D da te ne bih zabrinjavao :D slažem se .
elviss83

Post by elviss83 »

manijak1 wrote:Elvise :D :D da te ne bih zabrinjavao :D slažem se .
slobodno ti mene zabrini ako sam negdje pogrijesio??? mozda naucim nesto?? reci?
manijak1

Post by manijak1 »

Kažem nema afrikata ..........ima č i ć ..........aida marić ........predavala ...........
elviss83

Post by elviss83 »

a sta su afrikati onda?????? :? :?
Post Reply