nature beauty
Moderator: anex
-
antic
#1 nature beauty
Hajdemo curke sta vi podrazumijevate pod "prirodnom ljepotom" ili smo globalno postale robkinje svime i vsacemu..
-
Gospoda Ministarka
#2 Re: nature beauty
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 15/02/2013 09:08, edited 2 times in total.
- alica.k
#3 Re: nature beauty
prirodna ljepota, meni je to kad neko zraci bez obzira sta ima na sebi od sminke i odjece...
-
zamzija
#4 Re: nature beauty
prirodna ljepota - po meni kad je neko lijep i sa šminkom i bez šminke , doduše više gledam kad je neko bez šminke lijep ... i to je po meni prirodna ljepota 
šminka može puno izmijeniti djevojku / ženu - do neprepoznavanja, uljepšati, prikriti nedostatke, istaknuti nešto drugo..
a što se tiče tijela tj odjeće manje više ( to je po meni definicija zgodnoće - ljepotu više vežem uz lice ili neke dijelove tijela: lijepe ruke, lijepe noge, dok komplet tijelo klasificiram po zgodnoći , mada može neko imati ne sbaš zgodno tijelo ali opet neki dijelovi da su lijepi ... )
i da....ovo "zračenje"
il' ga imaš il' ga nemaš, džaba ti sva šminka ( mada se može napraviti i optička varka, ali se brzo skonta da je varka ) 
šminka može puno izmijeniti djevojku / ženu - do neprepoznavanja, uljepšati, prikriti nedostatke, istaknuti nešto drugo..
a što se tiče tijela tj odjeće manje više ( to je po meni definicija zgodnoće - ljepotu više vežem uz lice ili neke dijelove tijela: lijepe ruke, lijepe noge, dok komplet tijelo klasificiram po zgodnoći , mada može neko imati ne sbaš zgodno tijelo ali opet neki dijelovi da su lijepi ... )
i da....ovo "zračenje"
- dječak sa šibicama
#5 Re: nature beauty
Zasto "curke"?
Zar muskarci ne smiju odgovoriti sta misle o prirodnoj ljepoti?
-
antic
#6 Re: nature beauty
dječak sa šibicama wrote:Zasto "curke"?
Ma naravno da da, ali kao zenski spol sam mahinalno tako
uvijek nam je bitno misljenje i "jace polovine"
-
antic
#7 Re: nature beauty
Bas tako fascinantno mi je i prelijepo vidjeti prirodnu ljepotu- eh to bas znaci. Zena koja bez pola muke izgleda prekrasno ali kako postici..
Osim ako nam je pri rodjenju poklonjena
Osim ako nam je pri rodjenju poklonjena
- 3xa
#8 Re: nature beauty
Prirodna ljepota je neko definitivno ko koristi malo sminke ili nikako, bez farbe ili nijansa srodna prirodnoj kosi, i da, neko ko kad progovori tek vidis koliko je lijep. Ima ljepotica koje kad progovore uopste vise nisu lijepe.
- dječak sa šibicama
#9 Re: nature beauty
Ja bi to jednostavnije, sve sto me ujutro ne prepadne kad se probudi pored mene, prirodno je lijepo
Salim se.... prirodna ljepota je kad djevojka ne osjeca potrebu natrackati fasadu od pudera i sminke na svoje lice.
Salim se.... prirodna ljepota je kad djevojka ne osjeca potrebu natrackati fasadu od pudera i sminke na svoje lice.
-
Mikany
#10 Re: nature beauty
Prirodna ljepota-lijepo nasminkana zena.
Priroda-zena bez sminke.
Priroda-zena bez sminke.
- 3xa
#11 Re: nature beauty
Nesto konta, mi izgleda svi podrazumjevamo da je prirodna ljepota u svakom slucaju zena, ne muskarac
-
antic
#12 Re: nature beauty
Pa dobro muskarci mogu samo biti lijepi ili manje lijepi a manjina ih se licka za razliku od nas zena i onda kazu vidi je bas je lijepaa..
A la nase zvijezde i zvijezdice citav tim profesionalaca se brine o njima i onda kazu vidi je prelijepa
I mi onda ceznemo za time i pravimo idole...
A la nase zvijezde i zvijezdice citav tim profesionalaca se brine o njima i onda kazu vidi je prelijepa
I mi onda ceznemo za time i pravimo idole...
-
Strpljiva
#13 Re: nature beauty
Malo ili ni malo šminke. Dalje čista i zdrava koža, kosa. Pravilne crte lica i fit izgled. Prva asocijacija mi je glumica Evangeline Lilly u seriji Lost

-
zamzija
#15 Re: nature beauty
e pa tako nešto kao E. Lily, kad vidiš njene slike bez šminke - prelijepa je 
znam par djevojaka koje su baš lijepe, ono i kad se spreme za izlazak i kad idu na izlet u običnoj trenerci, masne kose
znam par djevojaka koje su baš lijepe, ono i kad se spreme za izlazak i kad idu na izlet u običnoj trenerci, masne kose