Vole li zene u guz
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Dj_Latino_B
#1 Vole li zene u guz
Ovo je tema inace stvorena u svrhe da se vide ostala misljenja, misljenja drugih ljudi. Neke to vole, neke ne. Da li je to neko probao. Boli li? Aj da vas cujem
Last edited by Dj_Latino_B on 09/09/2011 14:18, edited 2 times in total.
- karanana
#2 Re: Vole li zene u guz
konacno dobra tema. haman sam zaspo.
i mene interesuje. mislim, da li je isti osjecaj i kod vas kao kad i ja sebi nesto zabijem ili vas manje boli?
hvala.
i mene interesuje. mislim, da li je isti osjecaj i kod vas kao kad i ja sebi nesto zabijem ili vas manje boli?
hvala.
-
Dj_Latino_B
#3 Re: Vole li zene u guz
hahahaha, a gledam teme na forumu, niko nece da stavi ovog tipa, a obicno niko neceo ovome da prica jer se stide, xdkaranana wrote:konacno dobra tema. haman sam zaspo.
- karanana
#4 Re: Vole li zene u guz
ma i ja mislim da se od relevantnih osoba niko nece javiti.
mozda da napravisd neku anketu samo za zene da kliknu gore neke opcije kao da primala sam svidja mi se, da primala sam uzasno mi je bilo, ne nisam nikad primala ali bih probala, nisam nikad primala niti zelim. nesto u tom fazonu, ali samo da zenske odgovaraju. i valjda nece temu zatvoriti. apelujem da to ne rade.
mozda da napravisd neku anketu samo za zene da kliknu gore neke opcije kao da primala sam svidja mi se, da primala sam uzasno mi je bilo, ne nisam nikad primala ali bih probala, nisam nikad primala niti zelim. nesto u tom fazonu, ali samo da zenske odgovaraju. i valjda nece temu zatvoriti. apelujem da to ne rade.
-
Dj_Latino_B
#5 Re: Vole li zene u guz
ma ja sam tek pocetnik na ovom forumu tako da neznam kako se to radikaranana wrote:ma i ja mislim da se od relevantnih osoba niko nece javiti.
-
sarayewo
#6 Re: Vole li zene u guz
Treba onda ukljuciti i opciju da samo zenske mogu odgovarat', a ako muski odgovore da napise ko je odgovorio gore pored ankete.
-
Gospoda Ministarka
#7 Re: Vole li zene u guz
Treba na ovom pf promijeniti naziv, ostaviti samo ljubav. Jer se o sexu ovdje nikako ne prica (mala mahala pa se svi znamo
) 
- karanana
#8 Re: Vole li zene u guz
drzimo se teme molit cu lijepo.Gospoda Ministarka wrote:Treba na ovom pf promijeniti naziv, ostaviti samo ljubav. Jer se o sexu ovdje nikako ne prica (mala mahala pa se svi znamo)
dakle....?
ili bi mozda anonimna anketa bila bolja ideja?
- VeriBizi
#9 Re: Vole li zene u guz
Oči ispadoše.
'Fala, I'll pass, živio.

-
Gospoda Ministarka
#10 Re: Vole li zene u guz
Joooj, ja se davno izjasnila na ovo pitanje.karanana wrote:drzimo se teme molit cu lijepo.Gospoda Ministarka wrote:Treba na ovom pf promijeniti naziv, ostaviti samo ljubav. Jer se o sexu ovdje nikako ne prica (mala mahala pa se svi znamo)
![]()
dakle....?
ili bi mozda anonimna anketa bila bolja ideja?
- tazmaniaBAN4
#11 Re: Vole li zene u guz
prvo normalno pa onda u picu 
-
maxy
#12 Re: Vole li zene u guz
Bez ikakvog pritiska, ali istina nakon i duzeg vremena uzivanja predigre i sa guzom moje drage, sama je inicirala. Ne upraznjavamo cesto, vise ko da ne zaboravimo kako se to radi
Prema njenom svjedocenju nema bolova, ali sam fakat njezan i pazljiv. Poza!? Iako sam bio prilicno siguran da ta najmanje odgovara djevojkama, preferira situaciju kada je ona gore. Jos godi i kada ona legne skroz na trbuh
Prema njenom svjedocenju nema bolova, ali sam fakat njezan i pazljiv. Poza!? Iako sam bio prilicno siguran da ta najmanje odgovara djevojkama, preferira situaciju kada je ona gore. Jos godi i kada ona legne skroz na trbuh
- tazmaniaBAN4
#13 Re: Vole li zene u guz
kome?Gospoda Ministarka wrote:
Joooj, ja se davno izjasnila na ovo pitanje.![]()
- Vegetastar
#14 Re: Vole li zene u guz
imam osjećaj da će ova tema rasti geometrijskom progresijom, brže od onih najgorih dejtova 
-
Gospoda Ministarka
#15 Re: Vole li zene u guz
Javno na forumu.tazmaniaBAN4 wrote:kome?Gospoda Ministarka wrote:
Nije to za mene.
I evo pitanje, koji vrag vi toliko volite analno?
Last edited by Gospoda Ministarka on 09/09/2011 14:18, edited 1 time in total.
- CartmanSA
#16 Re: Vole li zene u guz
i da mu odmah pored imena stoji u zagradi (GAY)sarayewo wrote:Treba onda ukljuciti i opciju da samo zenske mogu odgovarat', a ako muski odgovore da napise ko je odgovorio gore pored ankete.
- Banana25
#17 Re: Vole li zene u guz
Iz mog iskustva sa ženama, prvo se nećkaju, boli ih u početku, kasnije ide k'o flak, same traže. 
- tandrlike_chandrlike
#18 Re: Vole li zene u guz
a, šta to ti sebi zabijaš, nesretniče?karanana wrote:konacno dobra tema. haman sam zaspo.
hvala.
-
Dj_Latino_B
#19 Re: Vole li zene u guz
hahaha, tema je za zenski rod, xd, al et nisam gey al se moze svako izjasniti, iskreno nisam nikad ni ja probao to da metnem, al et ocu da probam, cujem da je dobro pravo, xdCartmanSA wrote:i da mu odmah pored imena stoji u zagradi (GAY)sarayewo wrote:Treba onda ukljuciti i opciju da samo zenske mogu odgovarat', a ako muski odgovore da napise ko je odgovorio gore pored ankete.
- Ghost_Rider_XXX
#20 Re: Vole li zene u guz
Čika Freud je to davno objasnio.Gospoda Ministarka wrote:Javno na forumu.tazmaniaBAN4 wrote:kome?Gospoda Ministarka wrote:
![]()
Nije to za mene.
I evo pitanje, koji vrag vi toliko volite analno?
- karanana
#21 Re: Vole li zene u guz
uh sta napisah. brisi taj citat.tandrlike_chandrlike wrote:a, šta to ti sebi zabijaš, nesretniče?karanana wrote:konacno dobra tema. haman sam zaspo.
hvala.
- Vegetastar
#22 Re: Vole li zene u guz
Trenutno korisnika/ca: (ne)forumas, AkashaSa, alphonse kauders, ami8, Bosnianman, bude, Dj_Latino_B, frfi., gurabija78, Henry Chinaski, hladan.preminger, king kong, lerdi, Ljuska_u_BaklaFi, maxy, mirche_, nacho_, photo, samaran, snaga_znanja, tandrlike_chandrlike, tazmaniaBAN4, Vegetastar i 132 gostiju.
- tazmaniaBAN4
#23 Re: Vole li zene u guz
ja jednom probo davno (sender
) i zgadilo mi se tako da nisam vise insistirao na to, mada sad kad bi se neka ponudila nevjerujem da bi odbio 
Last edited by tazmaniaBAN4 on 09/09/2011 14:23, edited 1 time in total.
-
Dj_Latino_B
#24 Re: Vole li zene u guz
hahahahahahahahahaha, dobro necemo sad u detalje, hahaha, xdkaranana wrote:uh sta napisah. brisi taj citat.tandrlike_chandrlike wrote:a, šta to ti sebi zabijaš, nesretniče?karanana wrote:konacno dobra tema. haman sam zaspo.
hvala.
- karanana
#25 Re: Vole li zene u guz
zato se par sati prije toga prvo popije nesto za prociscavanje debelog crijeva.tazmaniaBAN4 wrote:ja jednom probo davno i zgadilo mi se tako da nisam vise insistirao na to, mada sad kad bi se neka ponudila nevjerujem da bi odbio