Hvala.
PS
Ako ima ova tema, izvinjavam se.
Moderator: anex
Hvala na odgovoru, al me zanima gdje je najpovoljnije za uzeti.van Basten wrote:evo da dam konkretan odgovor, iako mislim da negdje ima tema o mašini za suđe. Helem, imam neku Bekovu ugradbenu, 517km koštala prije 2 godine, mi prezadovoljni, iako je ne koristimo prečesto - ono kad se baš nakupi poslije kakvog sijela ili sl
isto, preporuka Bekomayab wrote:Imamo Beko vec tri godine, bila oko 600 KM, radi bez greske, barem 3 puta sedmicno, preporuka
Samo da malkice ispravim za garanciju, jedino ako se nesto nije promjenilo u posljednje vrijeme. Prosle godine kada sam se raspitivao u vezi Beko masine za sudje u jednoj od njihovih prodavnica, garancija je ustvari 3+2 godina.U prve 3 godine su ukljceni izlazak majstora i rezervni dijelovi, dok posljednje 2 godine izlazak majstora se placa dok su rezervni dijelovi besplatni.Grof wrote:Definitivno Beko! Cijene prihvatljive + garancija 5 godina!![]()
Ako imaš Visa classic od Unicredit banke može ići na max 12 rata bez kamata.
Upravo tako, ja svoju jedva ubijedih da je kupimo, a znao sam da ce mi to dugorocno spasiti ruke...JoseMujica wrote:I sad priča on kako su oni kupili mašinu za suđe nakon jedno već tri-četri godien braka i kaže: Koji je to mir u kuću donijelo da sam znao ne bih se ženio bez nje![]()
![]()