Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjerovatno čest peoblem kod većine ljudi pa i kod mene. Kad digneš ruku a na majici ispod pazuha MOKRO . Isprobao sam sve moguće dezodoranse ali nijedan nimalo ne pomaže. Uvijek i zimi i ljeti se oznojim ispod pazuha da da se vidi preko odjeće, i stvarno je neugodo kad digneš ruku a neko baci pogled.
Zamolio bih sve one koji su imali slične probleme i uspjeli ih riješiti nekim preparatima ili nečim drugim da mi odgovore i pomognu. Sad je još i ljeto pa se sve više znojim, a ne mogu ruke stalno držati skupljene .
Stvarno bih bio zahvalan ako bi mi neko ponudio rješenje koje pomaže!!!
Znam da tjelo reguliše svoju temperaturu i izbacuje štetne materije preko znojenja.
Ne vjerujem da je za ovo potrebno ići doktoru jer se ne znojim puno preko cijelog tijela, već pretežno ispod pazuha.
Treniram i u potpunosti se zdravo hranim, tako da sigurno nema veze sa ishranom.
Uglavnom pogledat ću još na podforumu zdravlje pa možda i nešta bude.
vulkan777 wrote:Znam da tjelo reguliše svoju temperaturu i izbacuje štetne materije preko znojenja.
Ne vjerujem da je za ovo potrebno ići doktoru jer se ne znojim puno preko cijelog tijela, već pretežno ispod pazuha.
Treniram i u potpunosti se zdravo hranim, tako da sigurno nema veze sa ishranom.
Uglavnom pogledat ću još na podforumu zdravlje pa možda i nešta bude.
Ishrana nek uljucuje mnogo voca i povrca i hranu koja nije teska i masna, obavezno je piti mnogo vode. Svakodnevno tusiranje (znam da ovo nije upitno ali eto da napomenem), antiperspiranti (ja licno ih ne volim), i odrzavati rastinje kosulje i majce u nekim bojama na kojima se ne vide flekice. To je potpuno prirodna stvar i dokle god neugodne ne mirise, nema razloga da te to zabrinjava. Ljudi smo.
ja sam se najvise znojio po celu, malo ispod pazuha i nigdje vise... znaci to je rijeka!!! Mastam da si zabodem inekciju botoxa u celo, sreca u zadnje 2g se smanjilo... ljeti i ne pomisljem da se odvojim od klime. Celo ne mozes naspricati dezodoransom, nije da nisam probao pazuhe bar mozes, uzmi 3 najaca i spricaj.... jedini nacin da to zaustavis je botox.
Znam da nije zdravo ali u mom poslu ne mogu izgledati ko da sam nekog killno pa se preznojavam da me neko ne uhvati...
Skyfox wrote:ja sam se najvise znojio po celu, malo ispod pazuha i nigdje vise... znaci to je rijeka!!! Mastam da si zabodem inekciju botoxa u celo, sreca u zadnje 2g se smanjilo... ljeti i ne pomisljem da se odvojim od klime. Celo ne mozes naspricati dezodoransom, nije da nisam probao pazuhe bar mozes, uzmi 3 najaca i spricaj.... jedini nacin da to zaustavis je botox.
Znam da nije zdravo ali u mom poslu ne mogu izgledati ko da sam nekog killno pa se preznojavam da me neko ne uhvati...
Isti problem! Mrzim kad me pitaju "sta je, sto si se to oznojio"
Skyfox wrote:ja sam se najvise znojio po celu, malo ispod pazuha i nigdje vise... znaci to je rijeka!!! Mastam da si zabodem inekciju botoxa u celo, sreca u zadnje 2g se smanjilo... ljeti i ne pomisljem da se odvojim od klime. Celo ne mozes naspricati dezodoransom, nije da nisam probao pazuhe bar mozes, uzmi 3 najaca i spricaj.... jedini nacin da to zaustavis je botox.
najjace je kad je neki event ljeti, sako i kravata obavezni a zvidzan upekao topi se asfalt... gledam oko sebe svi normala a ja ko da mi je neko cesmu otvorio na tjemenu katastrofa...
najjace je kad je neki event ljeti, sako i kravata obavezni a zvidzan upekao topi se asfalt... gledam oko sebe svi normala a ja ko da mi je neko cesmu otvorio na tjemenu katastrofa...
Razumijemo se Sto se vise brisem, to vise iz mene izlazi
Isti problem imam i najviše mi pomaže deodoranska kream LIDERA nije skupa oko 4 KM a ima je u svakoj parfimeriji, apoteci , samoposluzi, jest da je ženski miris ali nemoj puno stavljat