Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
za MissA:
ma to si ti mene missA pobrkala sa nekim, ja sam ti plaho nagodna osoba.
za Hanu:
Nakon neprospavane noci pod shokom od nestajanja postova, postiranja slika Draze Mihajlovica, i psovki nase nam Bosanske majke, mogu vam reci da sam vrlo umorna, ali sa nadom da ce od sada stvari krenuti nabolje. Takode, moram izraziti i zabrinutost za odsutnoscu postovane i hrabre nam Sarajevske Princeze. Izrazavam i bojazan da je spomenuta zadobila povrede u sukobu. Ovim putem pozivam sarajevsku Princezu i Toozlu, moje kolege - Cyber Beretke, da se jave i takode uzivaju u ovom slavnom trenutku pobjede.
Hvala,
Live from CNN
madona wrote:za MissA:
Nakon neprospavane noci pod shokom od nestajanja postova, postiranja slika Draze Mihajlovica, i psovki nase nam Bosanske majke, mogu vam reci da sam vrlo umorna, ali sa nadom da ce od sada stvari krenuti nabolje.
nisam te zamjenila, nikako ne!
Plavi tekst mi ne da mira ( a i bolesna sam puno danas/juce), zao mi je da ste bili sami.
Jestel' se borile makar?!
Moje postovanje, madona (S.P. moze jos uvijek u P.M.)
Pa missa, ako je u naslovu teme nesto s cim se ne slazes, ne moras se ni javljati na tu temu. Na kraju krajeva, meni je Princeza draga, i zasto ne bih zajedno na sve troje naslovila "dragim". Meni oni jesu dragi, kao i vecina ljudi ovdje. Medjutim, pocinjem tvoj nik pisati malim slovim, te se zapitaj da li pocinjes spadati u onu nekolicinu koji mi nisu dragi.
Zato bi bilo lijepo ako ne znas za vedrinu i salu i postovanje prema svojim kolegama forumasima koji su hrabro i casno branili ovaj forum dok smo mi spavali, da se ovdje i ne javljas. Fala
Svaka cast missa, moja ideja je bila da se malo nasalimo i nasmijemo na ovoj temi, uspjela si, da uspjela si svoju nadrkanost prenjeti i na mene
I ne interesuje me tvoje misljenje, sacuvaj ga za sebe, meni je fascinantno zaista to sto su se troje nasih forumasa citavu noc borili protiv hakera
Cestitam im jos jednom
hananah wrote:U toj noci hakerskog napada dok smo mi mirno spavali, na pramac odbrane naseg dragog foruma su stali nasi forumasi
Madona
Sarajevska Princeza
Toozla
Hrabro su se borili i ovom prilikom zelim da im uputim sve pohavle i nadam se da ce se uskoro direktno javiti na ovoj temi
hvala, hvala....
ja mislim da bi nam ovi sa SA-X trebali dodjeliti neke certifikate za ucestvovanje u odbrani od prvog dana, koje ce mo mi kasnije iskoristiti prilikom procesa privatizacije gore pomenute web stranice
madona wrote:za MissA:
za Hanu:
Nakon neprospavane noci pod shokom od nestajanja postova, postiranja slika Draze Mihajlovica, i psovki nase nam Bosanske majke, mogu vam reci da sam vrlo umorna, ali sa nadom da ce od sada stvari krenuti nabolje. Takode, moram izraziti i zabrinutost za odsutnoscu postovane i hrabre nam Sarajevske Princeze. Izrazavam i bojazan da je spomenuta zadobila povrede u sukobu. Ovim putem pozivam sarajevsku Princezu i Toozlu, moje kolege - Cyber Beretke, da se jave i takode uzivaju u ovom slavnom trenutku pobjede.
Hvala,
Live from CNN
Kao prvo nikom nismo psovali majku kao sto ti kazes
Evo se u program javila i protivnicka strana, jedan od napadaca.
Pitanje za vas napadacu: Koji je vas motiv da nam izbrisete tako puno postova, pa meni samoj je izbrisano preko nekoliko i da li se kajete, kad biste imali prilike da li biste se javno izvinili, i jos jedno pitanje za kraj, molim vas da li postoji ikakva mogucnost da nam vratite nase postove. Hvala na paznji i ocekujemo vase odgovore
pa gledaj to sto smo uradili to je bilo d*kanje znaci niisu svi postovi obrisani a to da li se kajem ne kajem se jer vas ima dosta i za kratko vreme ce sve da se obnovi a i bzvz ste cuvali one stare postove
Vidite gosp. napadacu, licno zalim za svojom temom "kakve se slicice nadju pod nikovima nasih dragih forumasa". Puno je truda ulozeno u pronalazenje tih slika, i jako su forumasi bili sretni kad bi se njihova slika nasla na toj temi. Zato cu vas upitati - da li ste isli nekim redosljedom pri brisanju tema ili ste jednostavno metodom slucajnog odabira brisali teme.
Molim da se javi i neko od nasih hrabrih forumasa koji su to vece prisustvovali napadu i koji su dali sve od sebe da se napad obustavi.