vuk dlaku mijenja ali cud nikada

Uploaded with ImageShack.us

Mobile_Disco wrote:A ja frajera sto otvori temu
Troprstas i kosmopolita jednostavno ne idu zajedno.Edin H. wrote:nikada nije bio opterecen balkanskim igrama bez granica.
Pa ako hoce da se dodvori navijacima nece ih valjda pozdravljati "Bok deckiBiH-x wrote:Troprstas i kosmopolita jednostavno ne idu zajedno.Edin H. wrote:nikada nije bio opterecen balkanskim igrama bez granica.
Naravno da nece, uvlaci se covjek srpskim nacionalistima. Bas zato ga ne mogu smatrati kosmopolitom.Edin H. wrote:Pa ako hoce da se dodvori navijacima nece ih valjda pozdravljati "Bok deckiBiH-x wrote:Troprstas i kosmopolita jednostavno ne idu zajedno.Edin H. wrote:nikada nije bio opterecen balkanskim igrama bez granica." ili "wa `alaykumu s-salāmu wa rahmatu l-lāhi wa barakātuh"
gdje si to vido?Akibh wrote:I jos mladic i karadzic na majici...dukserica cetnici sever mu kod kuce..
Ma neka tema, meni je bash drago vidjeti da nismo najgori po pitanju "izdajica"Ellinor wrote:šta nas brigE za njega![]()
Otvori temu kad neki "naš" digne tri prsta, da malo pljujemo
Kada izadje iz onog tramvaja u onim bijelim carapama bez cipela....michio wrote:Carape Udarnik![]()
grobari mu pjevali...hz__semir wrote:Jesu li i njemu pevali da je "Zvezdin četnik"?
Jakovljevic ,Malbasic, Kovacevic, Bilbija, Spica, Buvac, Lupic, Besirevic........Spucala me nostalgija.michio wrote:Carape Udarnik![]()
Dobar igrac, ali u BL kraj Stojana Malbasica nije imao sta traziti.