analni seks da ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Tema vrijedna refresha takodjer
:D
- Abu FEED el-Castro
Kad ugledah temu reko sad kad otvorim i nadjem nekih 15 stranica... Kad ono... tz tz tz
Ljudi šta vam je??!!

Ljudi šta vam je??!!
- otherside
Navikli su i muskici i analno i oralno... treba samo imati ono iza/ispod penisa pa priznati istinuBHG wrote:zato sto su cure navikle da ga primaju.....bluesky wrote:Sta kazu momci? Bi li ga oni primili? Ako ne bi, zasto bi onda cure? Funkcija je kod oba pola ista, dakle...
Btw, jesi li cuo za teoriju da su muskarci koji se loze na analni ustvari latentni homoseksualci?
- terapija
Ja se uopce ne slazem...otherside wrote:Navikli su i muskici i analno i oralno... treba samo imati ono iza/ispod penisa pa priznati istinuBHG wrote:zato sto su cure navikle da ga primaju.....bluesky wrote:Sta kazu momci? Bi li ga oni primili? Ako ne bi, zasto bi onda cure? Funkcija je kod oba pola ista, dakle...![]()
![]()
Btw, jesi li cuo za teoriju da su muskarci koji se loze na analni ustvari latentni homoseksualci?
Ali bih molio iskustava, licno nisam probao a volio bih (ne mislim na primanje
- Michun
Cula ja za ovu teoriju! Pa ima li istine momci - haj' da cujem.otherside wrote:Navikli su i muskici i analno i oralno... treba samo imati ono iza/ispod penisa pa priznati istinuBHG wrote:zato sto su cure navikle da ga primaju.....bluesky wrote:Sta kazu momci? Bi li ga oni primili? Ako ne bi, zasto bi onda cure? Funkcija je kod oba pola ista, dakle...![]()
![]()
-
Santos
Jarane otidji malo u Zenicu tamo ces dobit najbolji odgovor kako ga je primit u analni otvor.Ako zelis probat porazgovaraj ne ubjedjivat nego ono da probamo pa ili ide ili neide.Pa ako dodje do toga dobro podmazat pa higijena pa ako boli stani nemoj vise pa imas sansu da ti se glavic oguli.Tjesnoca .
-
PITARKA_SA
imam ja jedan prijedlog ,potpisacemo do kraja covjecanstva pristanak na analni sex ,ako i vi nama dopustite, da mi vama ,samo predocimo taj predivni,ugodni,simpaticni,zavodljivi odnos..mislim ono..nekom malom stanglicom..ili moze i neki vibric..sami birajte..
onda vam ne bi palo na pamet pitati"a stooooo ne daaass..??!!?!!"

onda vam ne bi palo na pamet pitati"a stooooo ne daaass..??!!?!!"
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
HPV - Human Papiloma Virus. Ima ga 70% ljudi. Ali zavisi koja vrsta - ima "tezih" varijanti - koje skoro pa garantuju da ces prije ili kasnije biti na najboljem putu za histerektomiju - tj. uklanjanje maternice sa/bez jajnika.mr2 wrote:evo ..po..Karolinska Instituutu u svedskoj od oralnog sexa se dobija rak....isti virus kao kod raka maternice![]()
![]()
sta li se sve dobija od analnog
Zbog ovog virusa homoseksualci imaju PAP-a smear tj. test kojima se pokusava sprijeciti rak kod zena. Samo sto njih brine rak debelog crijeva. Koji i ovako i onako je jako cest - svakog dana kad posjetite halu mozete i skontati zasto - takvo nesto nosite u sebi - 80 godina zivota....
Sto se tice analnog seksa - 40% zena je probalo jednom barem u zivotu. A za 10% je svakodnevni ljubavni ritual. Cak je i 20% muskaraca probalo analni seks. Sto je iznad % gay/bi populacije koji je 10%-tak.
-
Timotije
Svaka cast. Sve je to fino ali nije fino biti primalac.PITARKA_SA wrote:imam ja jedan prijedlog ,potpisacemo do kraja covjecanstva pristanak na analni sex ,ako i vi nama dopustite, da mi vama ,samo predocimo taj predivni,ugodni,simpaticni,zavodljivi odnos..mislim ono..nekom malom stanglicom..ili moze i neki vibric..sami birajte..![]()
onda vam ne bi palo na pamet pitati"a stooooo ne daaass..??!!?!!"![]()
- daduli_sa
Koja studioznost...Nosferatu wrote:HPV - Human Papiloma Virus. Ima ga 70% ljudi. Ali zavisi koja vrsta - ima "tezih" varijanti - koje skoro pa garantuju da ces prije ili kasnije biti na najboljem putu za histerektomiju - tj. uklanjanje maternice sa/bez jajnika.mr2 wrote:evo ..po..Karolinska Instituutu u svedskoj od oralnog sexa se dobija rak....isti virus kao kod raka maternice![]()
![]()
Zbog ovog virusa homoseksualci imaju PAP-a smear tj. test kojima se pokusava sprijeciti rak kod zena. Samo sto njih brine rak debelog crijeva. Koji i ovako i onako je jako cest - svakog dana kad posjetite halu mozete i skontati zasto - takvo nesto nosite u sebi - 80 godina zivota....
Sto se tice analnog seksa - 40% zena je probalo jednom barem u zivotu. A za 10% je svakodnevni ljubavni ritual. Cak je i 20% muskaraca probalo analni seks. Sto je iznad % gay/bi populacije koji je 10%-tak.
- jeza u ledja
Ne kontam izjave zena poput 'a da mi zabijemo nesto vama u supak'.
Pa niko vas ne chera nesto sto necete, nekima od nas se to svidja. Ne vidim u cemu bi vama mogla biti satisfakcija da gurate nesto u nas analni otvor, barem ni priblizno ista kao kad se mi uvalimo vama
. Sex ne treba da bude u fazonu 'eto dacu ti da mi to uradis ako bas moras'.
Ja uvijem kazem, steta sto na zenskom tijelu nema jos kakva rupa.
Ja uvijem kazem, steta sto na zenskom tijelu nema jos kakva rupa.
-
hool
To tebe neko u Zenici *aguzioSantos wrote:Jarane otidji malo u Zenicu tamo ces dobit najbolji odgovor kako ga je primit u analni otvor.Ako zelis probat porazgovaraj ne ubjedjivat nego ono da probamo pa ili ide ili neide.Pa ako dodje do toga dobro podmazat pa higijena pa ako boli stani nemoj vise pa imas sansu da ti se glavic oguli.Tjesnoca .
- Bosanac_21
jeza u ledja wrote: Ja uvijem kazem, steta sto na zenskom tijelu nema jos kakva rupa.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Èovjek se u pravom smislu rijeèi posra u æejfNosferatu wrote:HPV - Human Papiloma Virus. Ima ga 70% ljudi. Ali zavisi koja vrsta - ima "tezih" varijanti - koje skoro pa garantuju da ces prije ili kasnije biti na najboljem putu za histerektomiju - tj. uklanjanje maternice sa/bez jajnika.mr2 wrote:evo ..po..Karolinska Instituutu u svedskoj od oralnog sexa se dobija rak....isti virus kao kod raka maternice![]()
![]()