Na šta ste "alergični" po pitanju auta il saobračaja. evo ja za početak
1. Ospem se momentalno kad mi neko lupi vratima, da se cijelo auto zaljuljaja umjesto da ih normalno zatvori.
2. Alergičan sam kad neko iz mog auta, prilikom vožnje, baca papiriće
3. Aleričan sam kad u auto primim "urbane" čobane s blatnjavom obučom, poslje koje auto moram da vodim osim na dubinsko čićenje, i na dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju.
4. Alergičan sam na levate koji voze s dugima po gradu, il oborena dignu tako visoko da smetaju i vozačima grasa u trolama
5. Alergičan sam na "vozače" koji na parkingu istresaju ispod auta pepeljare, u nadi da ih niko neče vidjeti, jer im je mrsko napraviti 10 koraka do kontejnera
6. Nerviraju me levati koji nedaju žmigavac, ili ga 2 metra pred rasksnicu, odma poslije naglog pritiskanja kočnice.
7, Ospem se kad pred mene iskoče "zečevi" (penzioneri koji brzinom od 2 metra na sat "pretrčavaju" ulicu gdje nema zebre pa stanu na sredini i zaborave jesu li krenuli naprijed il nazad)
8. Ospem se kad vidim karikature od drotova neproporcionalnih dimenzija, 2 metra visine i 40kila s uniformom, il metar i žilet visine i 150 kila žive vage.
9. Alergičan na drotove kad vidim kako jašu nova auta, i kako svakom dohakaju nakon 2 godine, pa kad prolaze pored tebe, nerade im pozicije, štopka, a motori zvone ko da ulja u njih nikad nije sipano.
10. Alergičan sam na levate koji misle da paljenjem sva 4 žmigavca imaju pravo parkirati auto na sred prometne ulice, i tako ostaviti auto pola sata.
ima toga još, al sam se osuo pisajuči ovo, pa ću poslije ostatak dopisati