interesuju me vasa iskustva,,,koja rijeka je najbolja i najljepsa u BiH za rafting,,,imam zelju da organizujem neko druzenje pa da vidimo vase ranije utiske ,,,
Da li je to Una,Tara,Neretva ili neka druga rijeka,,,
RAFTING BiH
Moderator: anex
-
wildflower
#2 Re: RAFTING BiH
Rijeka Krivaja, za ljubitelje divljine i prekrasne kombinacije planinske rijeke i borove sume 
Na youtubeu ima nesto video priloga, moze se izguglati i dosta slika na kojima se vidi kako je lijepo. U svakom slucaju, za vise informacija uvijek mozete kontaktirati nekoga iz SNIK Atom Zavidovici ili Rafting kluba Krivaja, ima ih i na Facebooku, sigurno ce rado pomoci.
Od mene iskrena preporuka za Krivaju, kako sam rekla i na temi o kampovanju, posebno za potez Careva Cuprija-Maoca koji je zaista prelijep...
Na youtubeu ima nesto video priloga, moze se izguglati i dosta slika na kojima se vidi kako je lijepo. U svakom slucaju, za vise informacija uvijek mozete kontaktirati nekoga iz SNIK Atom Zavidovici ili Rafting kluba Krivaja, ima ih i na Facebooku, sigurno ce rado pomoci.
Od mene iskrena preporuka za Krivaju, kako sam rekla i na temi o kampovanju, posebno za potez Careva Cuprija-Maoca koji je zaista prelijep...
- male_okice
#3 Re: RAFTING BiH
Vrbas Banja Luka, odrzava se medjunarodno takmicenje u raftingu otidji na web stranicu turisticke orgnizacije grada banja luka tamo imas vise informacijabiftoza wrote:interesuju me vasa iskustva,,,koja rijeka je najbolja i najljepsa u BiH za rafting,,,imam zelju da organizujem neko druzenje pa da vidimo vase ranije utiske ,,,
Da li je to Una,Tara,Neretva ili neka druga rijeka,,,
- Tranquilizer
#4 Re: RAFTING BiH
Na Tari nisam bio na žalost a po meni je Neretva 
-
Bosnian1980
#5 Re: RAFTING BiH
Evo, vrijeme se ubilo za raftinga... na Zambeziju 
Bio na raftingu na Neretvi - nekoliko puta. Uvijek bilo odlicno. Jes' malo podaleko od Konjica dok ne dodjes do startne pozicije, te uzak put ide bas uzbrdo gore prema Borackom jezeru - ali na kraju se sve to isplati. Jos kad Neretva sretne Rakitnicu, ihahaaaaj ljepote
Medjutim, volio bih vidjeti kako ta Tara izgleda iz camca. Voda mi izgleda rilicno divlje, a ni kanjon nije za odbaciti. Evo malo svjezih slika sa visine
http://go2bosnia.com/discover-bosnia/it ... world.html
Bio na raftingu na Neretvi - nekoliko puta. Uvijek bilo odlicno. Jes' malo podaleko od Konjica dok ne dodjes do startne pozicije, te uzak put ide bas uzbrdo gore prema Borackom jezeru - ali na kraju se sve to isplati. Jos kad Neretva sretne Rakitnicu, ihahaaaaj ljepote
Medjutim, volio bih vidjeti kako ta Tara izgleda iz camca. Voda mi izgleda rilicno divlje, a ni kanjon nije za odbaciti. Evo malo svjezih slika sa visine
http://go2bosnia.com/discover-bosnia/it ... world.html
-
sumirprimus
#6 Re: RAFTING BiH
drug moj,onda na taru obavezno,al kad je dobar kako se to kaze,vodostajTranquilizer wrote:Na Tari nisam bio na žalost a po meni je Neretva
-
pilly
#8 Re: RAFTING BiH
Ja sam bio dva put u Đajičima i bilo je odlično od organizacije do jela, svega.
A ove godine sam išao sa Keno raftingom iz Konjica. Katastrofa, ništa od toga što imaju u ponudi, loše jelo i ništa iz ponude, nego samo neki odrezak sa malo krumpira i riže, isto ne dobijaš CD sa fotografijma.
Preporuka: Što dalje od Kenorafta.
A ove godine sam išao sa Keno raftingom iz Konjica. Katastrofa, ništa od toga što imaju u ponudi, loše jelo i ništa iz ponude, nego samo neki odrezak sa malo krumpira i riže, isto ne dobijaš CD sa fotografijma.
Preporuka: Što dalje od Kenorafta.