Jedan post - jedna slika , da se ne zatrpava tema
Ovo je moj favorit

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Miki123 wrote: Meni ovaj dizajn nije ružan, samo neobičan. Izgleda kao auta iz '40 tih godina.

Ovo neće na dobro, razmišljam isto kao "inžinjer"sheikh wrote:Golf Plus ne shvatam niti bmw seriju 5 GT,Mercedes R klasa
aa ne bi ga u garazi volio imatmišmaš wrote:možete pljuvat kako hoćete, al meni je ovo ružno "ko pašče":
nekako neproporcionalno i žabasto djeluje (a vidim da nisam jedini kojima je ružan)...

kad bih imao toliko para za auto, sigurno ne bih njega izabraoAS_sa wrote:aa ne bi ga u garazi volio imat![]()
ma dje je ba ruzan .... grmiii
mišmaš wrote:kad bih imao toliko para za auto, sigurno ne bih njega izabraoAS_sa wrote:aa ne bi ga u garazi volio imat![]()
ma dje je ba ruzan .... grmiiimeni lično je jako ružan i neprirodan nekako, i naravno to varira od osobe do osobe, ali meni lično kažem ružan je totalno. đe grmi, nije čulo grmljavine
aa dobro svak ima svoje misljenje i vidjenje nekih stvari ... al je meni dosta lijepo auto ... i mislim da nije bas da se poredi sa ovim ostalim "najljepsim" autima ...mišmaš wrote:kad bih imao toliko para za auto, sigurno ne bih njega izabraoAS_sa wrote:aa ne bi ga u garazi volio imat![]()
ma dje je ba ruzan .... grmiiimeni lično je jako ružan i neprirodan nekako, i naravno to varira od osobe do osobe, ali meni lično kažem ružan je totalno. đe grmi, nije čulo grmljavine