Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post Reply
zovemsecrveni

#1 Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by zovemsecrveni »

:sax:
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 22:12, edited 1 time in total.
ReD aka Socijalista

#2 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by ReD aka Socijalista »

zovemsecrveni wrote:Potaknut člankom "Kako se obogatio Miroslav Mišković": http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /110321125 zainteresovao sam se za relaciju između dotičnog gospodina (najbogatijeg čovjeka u Srbiji) i Fahrudina Radončića. Kakve su njihove poslovne veze? Šta je interes jednog i drugog u tom "poslovnom" odnosu? Da li je to "prijateljstvo" uticalo na odluku vlasnika Avaza da se počne baviti politikom? Da li je gospodin Mišković apolitičan ili čovjek koji vlada iz sjene? Trunilo se dosta o tome na 60 minuta al je sve ostalo nekako nedorečeno i nedovoljno istraženo.
(Izvinjavam se ako je tema već bila aktuelna)
Njihov interes jeste da postave mafiju u svakom kiosku Bosne i Hercegovine, to je sve! Nista drugo. Kad udjes dobro u tematiku skontaces da je "kiosk" osnova svega. O svercu svega i svacega da ne pricamo.
big.muzzy

#3 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by big.muzzy »

ReD aka Socijalista wrote: Njihov interes jeste da postave mafiju u svakom kiosku Bosne i Hercegovine, to je sve! Nista drugo. Kad udjes dobro u tematiku skontaces da je "kiosk" osnova svega. O svercu svega i svacega da ne pricamo.
A argumenti pršte na sve strane ! Hajte molim vas, nemojte nas više držati u neizvjesnosti, iznesite već jednom sve što imate na tu temu a da nije nivoa mahalske priče ili nečije "dubokoumno" analiziranje na nivou neninog rasturanja graha. Imate li konkretne dokaze, ili ih iznesite, ili ne vidim smisao pokretanja teme.
brucos7

#4 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by brucos7 »

Pa zato Bosnjaci, koji imalo imaju pameti, nece pomisliti, a kamo li da glasaju, za "neimara" Fahra. Ali kada sam vidio koliko je sandzo dobio na izborima, zakljucak se sam namece. :run:
Abdulvahid

#5 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by Abdulvahid »

Sa deltom se nema sta "busiti" vise, jer su Belgijanci kupili kompletnu Deltu u Srbiji i BiH tako da mozete zavrsiti pricu o tome kako Fahro ili neko drugi kuje urotu protiv nekog treceg :run:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#6 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by Entropio »

Ja znam da su Mišković i Radončić osnovali firmu "Prezident Nekretnine", gdje je 60% vlasnik Mišković, a Fahro 40%. E sad, da li je to sve propalo, ne znam...
zovemsecrveni

#7 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by zovemsecrveni »

:sax:
Last edited by zovemsecrveni on 09/11/2011 22:12, edited 1 time in total.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#8 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by Entropio »

Abdulvahid wrote: Sa deltom se nema sta "busiti" vise, jer su Belgijanci kupili kompletnu Deltu u Srbiji i BiH tako da mozete zavrsiti pricu o tome kako Fahro ili neko drugi kuje urotu protiv nekog treceg :run:
Belgijanci (Delhaize) su kupili samo Delta Maxi, ne kompletnu Deltu. Kao da kompletna Delta vrijedi samo 950 miliona eura...
convict

#9 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by convict »

Također je javna informacija da je Fahri žirant za kredit za toranj Telekom Srbije. Sigurno ne zato što ga vole...
mahalik

#10 Re: Relacije: Miroslav Mišković i Fahrudin Radončić

Post by mahalik »

convict wrote:Također je javna informacija da je Fahri žirant za kredit za toranj Telekom Srbije. Sigurno ne zato što ga vole...
Ubrzo će i njemu se smrknuti
Samo polako
Post Reply