Vanredni studij engleskog u Sarajevu
-
slavko19
#1 Vanredni studij engleskog u Sarajevu
Interesuje me da li se neki predmeti ili vjezbe moraju pohadzati tokom vanrednog studija engleskoga jezika na filozofskom fakultetu u Sarajevu? Na njihovoj stranici nista ne pise, niti odgovoraju.
- alica.k
#2 Re: Vanredni studij engleskog u Sarajevu
nista ne MORAS, ali mozes ako hoces.
ustvari, ovu americku historiju moramo :S
ustvari, ovu americku historiju moramo :S
-
aida25
#3 Re: Vanredni studij engleskog u Sarajevu
Molim nekog studenta engleskog da mi odgovori, da li se može studirati engleski vanredno, da se samo dolazi na ispite? Vidim na stranici Pedagoškog fakulteta u Zenici, imaju neki testovi u toku semestra...Je li težak fakultet, da li se ispiti polažu i pismeno i usmeno?
-
Rosalie20
#4 Re: Vanredni studij engleskog u Sarajevu
ja sam na germanistici pa mislim da je princip isti. Ako si vanredan student nisi obavezan dolaziti na predavanja/vjezbe, Ispite polazes putem integralnog roka koji je u januaru,polazu se pismeno. Imaj na umu da ce ti studiranje past dosta teze kao van.stud. jer slusanje predavanja mnogo olaksava ucenje.
- Bloo
- Globalna šefica
#5 Re: Vanredni studij engleskog u Sarajevu
Rosalie20 wrote:ja sam na germanistici pa mislim da je princip isti. Ako si vanredan student nisi obavezan dolaziti na predavanja/vjezbe, Ispite polazes putem integralnog roka koji je u januaru,polazu se pismeno. Imaj na umu da ce ti studiranje past dosta teze kao van.stud. jer slusanje predavanja mnogo olaksava ucenje.
ja sam zavrsila po starom programu...preporucujem ako mozes da dolazis na vjezbe, olaksat ce ti polaganje ispita
-
aida25
#6 Re: Vanredni studij engleskog u Sarajevu
E hvala puno svima na odgovorima! A ima li u Sa ili negdje drugo(osim Mostara) nastavnički smijer anglistika?
- alica.k
#7 Re: Vanredni studij engleskog u Sarajevu
ima kad zavrsis 3 godine opceg smjera