Avazova naručena anketa
-
mesihtrko
#1 Avazova naručena anketa
Da Dvevni avaz nije više dnevni list već Političko glasilo potvrđuje i današnja anketa "Mislite li da su se braća Lijanovići obogatili utajom poreza "
Navedeni su nekakvi rezultati kao:
Navodno DA 72% misli da jesu .(Interesantno je da se ne navodi o kojem broju slučajnih(navodno)uzoraka je ovo izračunato.
Nije nimalo slučajno odabrana ličnost Lijanović, jer Fahro po nalogu Čovića želi da diskredituje stranku potpisnicu platforme.
Zanimljivo bi bilo još sutra postaviti sljedeće anketno pitanje :
"Smatrate li da je Dragan Čović lopov"
Baš me interesuje koji će postotak biti na prvi odgovor(DA)
Navodno DA 72% misli da jesu .(Interesantno je da se ne navodi o kojem broju slučajnih(navodno)uzoraka je ovo izračunato.
Nije nimalo slučajno odabrana ličnost Lijanović, jer Fahro po nalogu Čovića želi da diskredituje stranku potpisnicu platforme.
- Been
#2 Re: Avazova naručena anketa
Za to ko je utajio porez i na koji način u uređenim državama se brinu sudovi, a ne novokomponovani politički i privredni tajkuni sumnjivih političkih aspiracija ! O Avazu tek toliko da se zna da jednog čovjeka sasvim uredno danima zovu "Kopilan" i "Suljin rektalni proizvod". Odvratno i degutantno !
-
VjecitiStudent
#3 Re: Avazova naručena anketa
Ne znam kako se uopste mozete paliti na internet ankete, pogotovo jos kad ih Avaz organizuje.mesihtrko wrote:Da Dvevni avaz nije više dnevni list već Političko glasilo potvrđuje i današnja anketa "Mislite li da su se braća Lijanovići obogatili utajom poreza "
Dajte mi pola sata i preokrenucu rezultat u korist Lijanovica
-
hecimnadri
#4 Re: Avazova naručena anketa
možda bi najbolje anketno pitanje bilo "Koliko se pokajalo onih koji su dali glas Fahri ili možda postaviti isto pitanje ko i danas ,samo umjesto Lijanović napisati Radončić (S obzirom da su u Avazu sve revizije naštimane)
- srklet
#5 Re: Avazova naručena anketa
Ma kakva jebena anketa, zar ste toliko naivni.
To vam je samo jedna graficka ilustracija. Novinar dobije zadatak da dere tekstom, a graficar da to isto izrazi "anketom".
Kao da ste avaz tek sad poceli citati!
To vam je samo jedna graficka ilustracija. Novinar dobije zadatak da dere tekstom, a graficar da to isto izrazi "anketom".
Kao da ste avaz tek sad poceli citati!
-
dragan a
#6 Re: Avazova naručena anketa
Dobro bi bilo da na ovo pitanje odgovore radnici Žitoprometa Mostar,Soko Mostar ........i radnici ostalih prueduzeće koji su stradali u >Čovićevoj privatizaciji.mesihtrko wrote:Da Dvevni avaz nije više dnevni list već Političko glasilo potvrđuje i današnja anketa "Mislite li da su se braća Lijanovići obogatili utajom poreza "
- Hemel
#7 Re: Avazova naručena anketa
recite mi samo, ko se posteno obogatio za kratko vrijeme
sve go lopov do lopova...da ja napadnem dok nisam napadnut...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#8 Re: Avazova naručena anketa
avaz
dok sam ga kupovala, najsmjesnija rubrika je bila pisma citatelja, komentari, kako li
dok sam ga kupovala, najsmjesnija rubrika je bila pisma citatelja, komentari, kako li
- plain vanilla
#9 Re: Avazova naručena anketa
jeste, ne mogu se tacno sjetiti kako se zvalo, odavno ne kupujemkakavdanakneiskustvu wrote:plain vanilla wrote:avaz![]()
zar je to nekad bilo u avazu?
-
panorama
#10 Re: Avazova naručena anketa
Pa eto, valjda Lijanovići,sudim prema pisanju forumaša.Naravno, ako ne udju u vlast situacija se mijenja i na anketi i na forumu a i u stvarnosti.Hemel wrote:recite mi samo, ko se posteno obogatio za kratko vrijeme
- starii
#11 Re: Avazova naručena anketa
avaz?!?! pa zar to jos neko čita.. 
- mO k3
#12 Re: Avazova naručena anketa
Kupovo sam avaz do prije 3 godine .... sada ne kupujem vise niti im posjecujem sajt
- plain vanilla
#13 Re: Avazova naručena anketa
citam ja, na njihovom portalustarii wrote:avaz?!?! pa zar to jos neko čita..
- starii
#14 Re: Avazova naručena anketa
pa ti nisi svjestan svoje nesvjesti..brzo doktoruplain vanilla wrote:citam ja, na njihovom portalustarii wrote:avaz?!?! pa zar to jos neko čita..
- plain vanilla
#15 Re: Avazova naručena anketa
ja sam zeMskostarii wrote:pa ti nisi svjestan svoje nesvjesti..brzo doktoruplain vanilla wrote:citam ja, na njihovom portalustarii wrote:avaz?!?! pa zar to jos neko čita..
a ako to nije dovoljno dobar izgovor, citam jer moram
- mO k3
#16 Re: Avazova naručena anketa
lol plain _:) poz u TZ
- respo
#17 Re: Avazova naručena anketa
ovaj lik sto je dobio na bingu 3 miliona i kusur marakaHemel wrote:recite mi samo, ko se posteno obogatio za kratko vrijeme
- Hemel
#18 Re: Avazova naručena anketa
njemu halalim...respo wrote:ovaj lik sto je dobio na bingu 3 miliona i kusur marakaHemel wrote:recite mi samo, ko se posteno obogatio za kratko vrijeme
- Država
#19 Re: Avazova naručena anketa
Avaz ne informira javnost nego proizvodi nepostojeću stvarnost i kreira potpuno kriva percipiranja stvarnosti kod konzumenata...
- JohnnyS
#20 Re: Avazova naručena anketa
Država wrote:Avaz ne informira javnost nego proizvodi nepostojeću stvarnost i kreira potpuno kriva percipiranja stvarnosti kod konzumenata...
Što, inače bi javnost mislila da Lijanovići nisu lopovi
- ima´l_zime_Marinko
#21 Re: Avazova naručena anketa
prestao u septembru 2010. i kupovati i portal posjecivati ! princip brateŽenski Dr.Med wrote:Kupovo sam avaz do prije 3 godine .... sada ne kupujem vise niti im posjecujem sajt
- psydelija
#22 Re: Avazova naručena anketa
avaz je najvece medijsko glasilo u bih, ali nazalost jako lose konceptirano glasilo i u zadnje vreme strasno neprofesionalno vodjeno.
- Država
#23 Re: Avazova naručena anketa
Prestao 2001 godine, i to nakon "informacije" da je Zlatko Lagumdžija ukrao naftaricu iz jednog stana u Sarajevu.ima´l_zime_Marinko wrote:prestao u septembru 2010. i kupovati i portal posjecivati ! princip brateŽenski Dr.Med wrote:Kupovo sam avaz do prije 3 godine .... sada ne kupujem vise niti im posjecujem sajt
-
Chatrljalo
#24 Re: Avazova naručena anketa
Avazove ankete su na nivou spomenara koje djeca popunjavaju. Ruku na srce, ni agencije koje se bave istraživanjem tržišta nisu daleko od toga. Prilikom naručivanja jedne takve ankete, prvo pitanje poslije dogovaranja tehničkih detalja je bilo: Kakav vam rezultat treba?
- plain vanilla
#25 Re: Avazova naručena anketa
Je li Bakir Hadžiomerović, urednik emisije "60 minuta", u pravu kada kaže da je SDP napravio kardinalnu grešku ulaskom u koaliciju sa Sulejmanom Tihićem i SDA?
68% da
68% da