Evo i par slika:

Ovo me i te kako privlaci...sjedista

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Blobi to puno bolje sroci....bez uvrede!frngla wrote:ovako ce izgledati 50% odgovora:
"Vozio sam C5, to je najudobniji automobil koji sam u zivotu probao, naprosto plovi, ubrzanje je savrseno, mjenjac jako precizan, a dizajn je svjetlosnim godinama ispred vw-a koji je tvrd ruzan, neudoban, a plus skuplji je i kvari se puno. Od mog daidzica, njegovog malog bratica tetic ima komsiju koji je kupio C5 i rekao je da je C5 IZMISLIO auto za passata i da vise nikada nece pogledati istog..."
drugih 50% odgovora
"Vozio sam ovo le plastique smece od auta, C5 je najgore auto u klasi, skripi, puca, slabo ubrzava, a trosi k'o tenk Ž(malo je reci). Futuristicki dizajn malo je reci da je smijesan, auto je premekan ne osjetim volan... Od mog amidzica, njegovog tetica, bratic, pa od njegovog komsije tetic je rekao da se grdno izradio sto je uzeo C5, imao je passat-a koji je avion (cak prosli model) za novog C5 i da je IZMISLIO auto za C5... Na C5 je ubacio u prvu i malo jaci gas dodao i otpala mu je lamela, korpa se rasula, zapalio se..."
I tako ce to otprilike da ide...
Moje misljenje super auto
Mene upravo zanima taj model tj. 140 KS i Exclusive oprema. Mozes li malo opisati voznju, detalje... Udobnost, zvuk motora i buka u unutrasnjosti... Osjecaj za volanom...upravljanje... Nadam se da nije punohsnf wrote:Po pitanju dizajna, jedan od daleko najljepsih u svojoj klasi IMHO. Vozio sam neki dan 140ks HDi verziju sa Exclusive opremom... uf... smucilo mi se kada sam morao sjesti nazad u pro_ceed
Alive wrote:Mene upravo zanima taj model tj. 140 KS i Exclusive oprema. Mozes li malo opisati voznju, detalje... Udobnost, zvuk motora i buka u unutrasnjosti... Osjecaj za volanom...upravljanje... Nadam se da nije punohsnf wrote:Po pitanju dizajna, jedan od daleko najljepsih u svojoj klasi IMHO. Vozio sam neki dan 140ks HDi verziju sa Exclusive opremom... uf... smucilo mi se kada sam morao sjesti nazad u pro_ceed
golfista wrote:kakvo je to auto u kojem se ne cuje motor i u kojem ne dobivaš povratnu informaciju sa podloge? Takav da kada se voziš imaš pomiješan osjećaj udobnosti i nesigurnosti u konstantno si u iščekivanju šta će se sljedeće desiti..Kada ovo prebolite ostaje vam još da se snađete sa dugmićima i blesavim dizajnom unutrašnjosti..Btw. ovaj C5 sa slika košta mnogo više od tih tričavih 40000 KM..
ccc...moj golfista...Prije njega sam probao novi C3. Autic je bombona, ali imao sam osjecaj kao da ce se prevrnuti u krivini - IMHO premekano, a i servo je prejak - nema nikakve povratne informacije s ceste
golfista wrote:jeste ovaj zadnji, pročitaj malo gore...a i šta ima ko govoriti, fino su ljudi to istestirali, i kazali istu stvar...a i vidi se iz aviona, kad ej toliko dobar, što je 33000 ? ja znam.
Moze jer je pouzdanost na strani passata, jer prosetaj malo forumina pa idi sta ljudi koji imaju c5 pisu o njemu, i odma ce ti se sve samo rec.neki wrote:Samo ne kontam kako neko pored ovakvog auta koji kosta 33 000 moze dati 48 000 za ono ruzno smece od passata![]()
![]()
Ja sad odoh a vi se koljite![]()