Da ne bi imali dojam da sve trpas u isti kos, navedi nam te klero-naciste i njihove nacisticke planove i djela
SDS, SDA HDZ jel dosta?
Po cemu je SDA nacisticka stranka? Na cijoj strani je bila SDA a na cijoj SDS i HDZ?
Ma koliko vi crveni to htjeli, nikada branioci BiH i agresori nece biti jedno te isto!
P.S. Kada neko ovako relativizuje cinjenice i historiju, onda nije nikakvo cudo kada vidimo Dodika da kaze da su markale montirane i da nije bilo masakra. Sve je to isti mentalni skrop![/quote]
Po tome sto je skup lopova (cast pojedincima) koja je na sve nacine rasturala ARBiH da bi uvalila svoje kadrove, koja je od multietnicke armije kojom sam bio ponosan napravila jednonacionalnu vojsku, koja je u ratu krila da SArajevo ima struju (pa je volsebno svijetlila ulicna rasvjeta u vremenu kad "nije bilo struje", jer su je dobijali podobni i faMalija) kad je krz tunel prolazila svercovana roba a vojska cekala i ginula na ulazu, kad su poslije rata podobni dobijali poslove a ne pametni. Eto to je samo jedan mali dio razloga koje ih kvalificiraju kao nacisticku.
SDA je bila samo na svojoj srani lopovluka i poteza koji samo njoj (SDA) odgovara. Mislis da oni nisu pregovarali o podjeli BiH? Nisu mijenjali Srebrenicu za Vogoscu? Ma ima toga da pisem do prekosutra, ali stvarno nemam vremena a ni zivaca.
I da, ja nisam crveni ni u ludili ali sam bio onaj BOSANSKI branioc koji je dva puta ranjen u proslom ratu i to mi daje pravo da se bunim protiv svih nacista pa makar kad dolazili cak iz moje "mahale".