Zna li iko KAKO SE ZOVE radnja na carsiji...

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
monroe

#1 Zna li iko KAKO SE ZOVE radnja na carsiji...

Post by monroe »

U pitanju je radnja u ulici Mula Mustafe Baseskije, tj. ona cesta izmedju Bas carsije i Katedrale kojom tramvaj ide...

Radnja je odmah do radnje sa cvijecem i unutra je neobican namjestaj (dugo vec stoji mislim ljubicasta kuhinja, stolica sa likom Audrey Hepburn i luster stakleni...

ili ako ima kontakt telefon radnje jos bolje ;-)
mayab

#2 Re: Zna li iko KAKO SE ZOVE radnja na carsiji...

Post by mayab »

Pa prosetaj do te radnje, kad vec sve tacno znas
Edin H.

#3 Re: Zna li iko KAKO SE ZOVE radnja na carsiji...

Post by Edin H. »

A sta ako je frajer businessman, pa hoce da telefonira :shock:
chengaba

#4 Re: Zna li iko KAKO SE ZOVE radnja na carsiji...

Post by chengaba »

monroe wrote:U pitanju je radnja u ulici Mula Mustafe Baseskije, tj. ona cesta izmedju Bas carsije i Katedrale kojom tramvaj ide...

Radnja je odmah do radnje sa cvijecem i unutra je neobican namjestaj (dugo vec stoji mislim ljubicasta kuhinja, stolica sa likom Audrey Hepburn i luster stakleni...

Je li kod Cvjećare više prema Sebilju (mislim da se Ara zove) ili ova ispod Logavine (kod Biblioteke), ako budem prolazio sutra tuda pošto živim pored, pa da ne hodam bezveze. :razz:
monroe

#5 Re: Zna li iko KAKO SE ZOVE radnja na carsiji...

Post by monroe »

chengaba wrote:
monroe wrote:U pitanju je radnja u ulici Mula Mustafe Baseskije, tj. ona cesta izmedju Bas carsije i Katedrale kojom tramvaj ide...

Je li kod Cvjećare više prema Sebilju (mislim da se Ara zove) ili ova ispod Logavine (kod Biblioteke), ako budem prolazio sutra tuda pošto živim pored, pa da ne hodam bezveze. :razz:
Mislim da je negdje izmedju, ustvari nije ona mala cvjecara blizu Logavine nego ona malo novija i bolje uredjena blize Sebilju... koliko znam, radnja nema neke oznake imena ili radnog vremena na vratima...
chengaba

#6 Re: Zna li iko KAKO SE ZOVE radnja na carsiji...

Post by chengaba »

Jel' Tapetar d.o.o.?
Post Reply