Radnja je odmah do radnje sa cvijecem i unutra je neobican namjestaj (dugo vec stoji mislim ljubicasta kuhinja, stolica sa likom Audrey Hepburn i luster stakleni...
ili ako ima kontakt telefon radnje jos bolje
Je li kod Cvjećare više prema Sebilju (mislim da se Ara zove) ili ova ispod Logavine (kod Biblioteke), ako budem prolazio sutra tuda pošto živim pored, pa da ne hodam bezveze.monroe wrote:U pitanju je radnja u ulici Mula Mustafe Baseskije, tj. ona cesta izmedju Bas carsije i Katedrale kojom tramvaj ide...
Radnja je odmah do radnje sa cvijecem i unutra je neobican namjestaj (dugo vec stoji mislim ljubicasta kuhinja, stolica sa likom Audrey Hepburn i luster stakleni...
Mislim da je negdje izmedju, ustvari nije ona mala cvjecara blizu Logavine nego ona malo novija i bolje uredjena blize Sebilju... koliko znam, radnja nema neke oznake imena ili radnog vremena na vratima...chengaba wrote:Je li kod Cvjećare više prema Sebilju (mislim da se Ara zove) ili ova ispod Logavine (kod Biblioteke), ako budem prolazio sutra tuda pošto živim pored, pa da ne hodam bezveze.monroe wrote:U pitanju je radnja u ulici Mula Mustafe Baseskije, tj. ona cesta izmedju Bas carsije i Katedrale kojom tramvaj ide...