Chevy Camaro....

Cijene su od 23 k pa do 3o i nesto k...imate na liknu gore..
Za nekih 40, 45 k KM...imate auto snova...
Moderators: _BataZiv_0809, anex

eh da su takve cijene ovdje u evropi,to je ovdje duplo skuplje hebiga,al da je dobar,DOBAR JEKio wrote:http://www.chevrolet.com/vehicles/2010/ ... verview.do
Chevy Camaro....
Cijene su od 23 k pa do 3o i nesto k...imate na liknu gore..
Za nekih 40, 45 k KM...imate auto snova...
trose ko kamion, golo ko zaprezna kola, sigurno kao ona ofucana sto nakon jednog pica rasiri nogeherbert mekfjuger wrote:najjači su mi ovi kad je amejikanac cnao napjavit auto
camaro, challenger i mustang, tri legende... ovaj camaro je vrh stvarno, a ima cijenu golfa...
golo ko zaprežna kola? aj argumentuj svega tidebelimedo wrote:trose ko kamion, golo ko zaprezna kola, sigurno kao ona ofucana sto nakon jednog pica rasiri nogeherbert mekfjuger wrote:najjači su mi ovi kad je amejikanac cnao napjavit auto
camaro, challenger i mustang, tri legende... ovaj camaro je vrh stvarno, a ima cijenu golfa...
odličan argument, svaka čast, nisam ni očekivo ništa ozbiljno
znas meni je misija u zivotu da ja tebe uvjerim da sam u pravuherbert mekfjuger wrote:odličan argument, svaka čast, nisam ni očekivo ništa ozbiljno
i meni je misija da zajebavam seljake pa se opet ne hvalimdebelimedo wrote:znas meni je misija u zivotu da ja tebe uvjerim da sam u pravuherbert mekfjuger wrote:odličan argument, svaka čast, nisam ni očekivo ništa ozbiljno
herbert mekfjuger wrote:
camaro, challenger i mustang, tri legende...

Tema prezvakana vec 100 puta .Uglavnom taj Camaro je veoma popularan u Americi . GM je morao uvesti jos jednu smjenu u proizvodnji da bih povecao udovoljio velikoj potraznji za novim Camarom. Objektivno govoreci Camaro nije veoma prakticno vozilo obzirom da se radi o cupe vozilu sa dvoja vrata i veoma malim gepekom te nekoliko masina od kojih je najslabija dobra za 300+ konja. Dakle ovo je sportsko vozilo ili muscle car kako se popularno naziva ova kategorija u Americi. Moze li se ovakvo nesto uopste porediti sa Golfom ? Radi se o totalno razlicitim konceptima . Za mene taj Camaro u recimo Sarajevu nema preveliku upotrebnu vrijednos obzirom na konfiguraciju terena , ceste , nacin voznje i slicno. Golf je za te uvjete definitvno prakticnije vozilo . Ali zato negdje u Navadi ili Texasu Camaro je na svom terenu i sije Golfa .shin wrote:herbert mekfjuger wrote:
![]()
![]()
![]()
Izvini Mr.Copy Paste,ko poredi ovdje golfa i camarawhow wrote:Tema prezvakana vec 100 puta .Uglavnom taj Camaro je veoma popularan u Americi . GM je morao uvesti jos jednu smjenu u proizvodnji da bih povecao udovoljio velikoj potraznji za novim Camarom. Objektivno govoreci Camaro nije veoma prakticno vozilo obzirom da se radi o cupe vozilu sa dvoja vrata i veoma malim gepekom te nekoliko masina od kojih je najslabija dobra za 300+ konja. Dakle ovo je sportsko vozilo ili muscle car kako se popularno naziva ova kategorija u Americi. Moze li se ovakvo nesto uopste porediti sa Golfom ? Radi se o totalno razlicitim konceptima . Za mene taj Camaro u recimo Sarajevu nema preveliku upotrebnu vrijednos obzirom na konfiguraciju terena , ceste , nacin voznje i slicno. Golf je za te uvjete definitvno prakticnije vozilo . Ali zato negdje u Navadi ili Texasu Camaro je na svom terenu i sije Golfa .shin wrote:herbert mekfjuger wrote:
![]()
![]()
![]()
Ovdje se sve poredi sa Golfom ... i to ne od strane VW fanovacitroen wrote: Izvini Mr.Copy Paste,ko poredi ovdje golfa i camara![]()
Gost1515 wrote:Ovdje se sve poredi sa Golfom ... i to ne od strane VW fanovacitroen wrote: Izvini Mr.Copy Paste,ko poredi ovdje golfa i camara![]()
kako da neGost1515 wrote:Ovdje se sve poredi sa Golfom ... i to ne od strane VW fanovacitroen wrote: Izvini Mr.Copy Paste,ko poredi ovdje golfa i camara![]()
pa ne lažem, eno naš drug herbert poteže golfa, a znaš koliko ga on volicitroen wrote:kako da neGost1515 wrote:Ovdje se sve poredi sa Golfom ... i to ne od strane VW fanovacitroen wrote: Izvini Mr.Copy Paste,ko poredi ovdje golfa i camara![]()
ajd ne lupaj,kvarite temu
![]()
pa ne lažem, eno naš drug herbert poteže golfa, a znaš koliko ga on voliGost1515 wrote:kako da neGost1515 wrote:Ovdje se sve poredi sa Golfom ... i to ne od strane VW fanovacitroen wrote: Izvini Mr.Copy Paste,ko poredi ovdje golfa i camara![]()
ajd ne lupaj,kvarite temu
![]()