suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post Reply
plodding bag

#1 suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by plodding bag »

E ovako....svi znaju da je bihacki gradonacelnik otisao sa funkcije i ostavio gradjane koji sad cekaju novog...na bihackom forumu bilo je price sta se misli o svemu tome,neki su cak pozivali na bojkot novih izbora za gradonacelnika,jer smo ovom poklonili povjerenje i nista...ja sam takodje ostavila jedan komentar koji nije bio ni prost ni pogrdan dakle nisam koristila vulgarne rijeci niti bilo sta slicno,samo sam izrekla svoje misljenje...jutros da vidim dokle su dosli s temom,kad ono moj racun suspenziran do septembra 2013...zovem prijateljicu da joj kazem kad njoj isto...kaze da se to skoro desilo njenom decku kada je u negativnom kontekstu pomenuo hamdiju lipovacu...e sad:da li je ovo demokratska zemlja ili je to samo na papiru,a u stvari ne smijes izreci glasno svoje misljenje?P.S za one koji ne znaju bliski suradnici i pajdasi gore navedenog gospodina"uredjuju i vode"bihacki portal i forum...takodje na neke clanke o kojima pisu na portalu dozvoljeno je ostavit komentar,ali na one koji govore o Hamdiji,Tezy-ju isl.nije dozvoljeno...
plodding bag

#3 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by plodding bag »

Ma znam odavno ko su oni al' kontam pa valjda mogu reci sta mislim :-?
alcho

#4 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by alcho »

Pa cek, jel to drzavni portal i forum ili privatni? Ja kad napravim svoj forum mogu brisati i suspendovati koga god hocu i iz bilo kojeg razloga...cuj demokratija :lol:
Ridjobrki

#5 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by Ridjobrki »

Tek će se presabirati učinci te vlastohlepne, narcisoidne, populističke i bezkarakterne individue na Bihać. A da je bihaćka javnost i javno mnijenje poklopljeno šapom Hamde Nurkinog to se odavno zna kao i to ko su tu čiji miljenici. Doduše, to i nije neki problem - mi smo iovako ljudi koji vole ginuti i ne postavljati čudo pitanja i lako nas zavede i prosječan hohštapler...
ovajonaj

#6 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by ovajonaj »

hm evo ja sam na istom tom portalu registrovan i ja sam prvi napisao da bi trebalo bojkotovati izbore i imam isti ovaj nick i tamo i ovdje i niko mi nije suspendovao account... mora da si pricala nesto mimo pravila foruma..kleveta, vrijedjanje ili slicno... jer da si uradila samo to sto si napisala onda bi po tvom i ja trebao biti banovan...
plodding bag

#7 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by plodding bag »

"mimo pravila"?cijih?Ne,ovajonaj nisam pricala nista sto ti kazes jer mi to moj kucni odgoj ne dopusta,takodje mozes provjeriri na ovom forumu stvari koje ja pricam....nikad ne prelazim granicu
plodding bag

#8 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by plodding bag »

Ridjobrki wrote:Tek će se presabirati učinci te vlastohlepne, narcisoidne, populističke i bezkarakterne individue na Bihać. A da je bihaćka javnost i javno mnijenje poklopljeno šapom Hamde Nurkinog to se odavno zna kao i to ko su tu čiji miljenici. Doduše, to i nije neki problem - mi smo iovako ljudi koji vole ginuti i ne postavljati čudo pitanja i lako nas zavede i prosječan hohštapler...
potpisujem...
ovajonaj

#9 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by ovajonaj »

pa reci mi onda svoj nick tamo pa cu lako provjeriti sta si ti to napisala...
evo sta sam ja napisao pa mi niko nista nije uradio

"ja pozivam na bojkot ovih izbora... zaduzili ovaj grad i kanton i onda otišli dalje... i nacelnik i premijer su sad pokazali kakvi su zapravo...
ostaviti grad i kanton na cjedilu i otici dalje...mislim stvarno... meni je iskreno zao koga god da izaberu za novog nacelnika jer je taj nayebo ko zuti...
tako da ovaj....ako mrzite nekog sa ove liste onda glasajte za njega... gore mu biti ne moze smile.gif
"
convict

#10 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by convict »

Ne znam mnogo o Hamdiji, ono nešto malo kad se pojavi na TV. S jedne strane, vidim da uživa ogromnu podršku birača u Bihaću. Na zadnjim izborima je Bihać bio najcrveniji grad u BiH poslije Tuzle, puno crveniji od Sarajeva. S druge strane, čujem dosta Krajišnika kako ga spominju u negativnom kontekstu, a slično je i na forumima.

Zanima me, ako ima neko iz Bihaća da pokuša reći nešto o ovom čovjeku, objektivno koliko je moguće. Hvala!
plodding bag

#11 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by plodding bag »

convict wrote:Ne znam mnogo o Hamdiji, ono nešto malo kad se pojavi na TV. S jedne strane, vidim da uživa ogromnu podršku birača u Bihaću. Na zadnjim izborima je Bihać bio najcrveniji grad u BiH poslije Tuzle, puno crveniji od Sarajeva. S druge strane, čujem dosta Krajišnika kako ga spominju u negativnom kontekstu, a slično je i na forumima.

Zanima me, ako ima neko iz Bihaća da pokuša reći nešto o ovom čovjeku, objektivno koliko je moguće. Hvala!
Nema se mnogo sta reci osim da je dobar igrac....kao i kod vecine obecano narodu je ostalo na obecanom,lijepo prica i zna kako pridobiti ljude...ono o cem sad trenutno Bihac suska jeste da je covjek nadizao kredita i otisao...ne znam sta te zanima konkretno...
ovajonaj

#12 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by ovajonaj »

evo mene konkretno zanima sto izbjegavas odgovor na moje pitanje? ako si dobila ban bez razloga reci svoj nick na bihackom forumu pa da provjerimo jeli to istina ...
plodding bag

#13 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by plodding bag »

ovajonaj nisam ja maloumna,znam sta pricam,i ti me vrijedjas...nije mi se samoj desilo,zasto nije tebi ne znam mozda pomno biras rijeci,sto opet navodi na neko drugo razmisljanje ali to je sad nebitno...nisam iz prsta isisala informaciju,nego kazem ono sto jeste,a registrirana sam na bar 20 foruma i naravno da ti necu dati nick ni sa jednog...
plodding bag

#14 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by plodding bag »

ovajonaj nisam ja maloumna,znam sta pricam,i ti me vrijedjas...nije mi se samoj desilo,zasto nije tebi ne znam mozda pomno biras rijeci,sto opet navodi na neko drugo razmisljanje ali to je sad nebitno...nisam iz prsta isisala informaciju,nego kazem ono sto jeste,a registrirana sam na bar 20 foruma i naravno da ti necu dati nick ni sa jednog...
plodding bag

#15 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by plodding bag »

zasto se isto desilo i mojoj prijateljici...i nedavno njenom decku?svi smo primitivci i prostacine i pricamo prljave stvari?Ne decko moj,veca sam gospodja nego sto mislis,i vise sam stvari uradila za mnoge gradjane nego sto ce mnogi....ali to nije tema...
ovajonaj

#16 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by ovajonaj »

da... mozda pomno biram rijeci, a mozda mi nije u prirodi da vrijedjam ili klevecem po forumu...
na lijep nacin sam pokusao da provjerim ima li istine u ovome sto pricas, medjutim ti to ne zelis i samim tim si diskreditovala sebe na ovome forumu...
kao da ja sad odem na bihacki forum i kazem joj onog sa-x kakvi su ono moderatori banirali me izbacili zato sto sam rekao svoje misljenje, a nigdje nikakve potvrde da se to zaista desilo...
evo ja licno nisam pristalica hamdije, i totalno sam postao apolitican u zadnje vrijeme, ali ovo sto ti radis iz ne znam ni ja kojeg interesa mi je bas nisko...

p.s. e i mom i prijatelju i prijateljici se desilo da su stavili zarez gdje ne treba i banovali ih sa sa-x...true story...
spreca

#17 Re: suspendiran racun svih koji su protiv Hamdije Lipovace

Post by spreca »

plodding bag wrote:zasto se isto desilo i mojoj prijateljici...i nedavno njenom decku?svi smo primitivci i prostacine i pricamo prljave stvari?Ne decko moj,veca sam gospodja nego sto mislis,i vise sam stvari uradila za mnoge gradjane nego sto ce mnogi....ali to nije tema...

jesul obrisali tvoj post?
Post Reply