igracke za pse

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
jaca-maca

#1 igracke za pse

Post by jaca-maca »

Koje su najbolje igracke za pse? Je li imaju neke posebno ili to vise zavisi kakve se igracke psu svidjaju?
Na pocetku sam joj kupovala razlicite igracke i onda sam vidjela da ne voli gumene, pogotovo gumene koje piste kad se pritisnu. Najvise voli plisane koje naravno razvali za sekundu, pa mi se ne isplati vise kupovati. Ok su joj one pletene igracke u obliku kosti i one za povlacenje. Ne znam sta jos da joj uzmem, sto ce joj biti zanimljivo, jer vecinu igracaka unisti :lol: Imate li vi nekih ideja?
saga

#2 Re: igracke za pse

Post by saga »

Hjoj, ne znam
Moja cuva svoje igracke :mrgreen:
Jedno 8 godina je imala jednu 'mik-mik' mrkvicu (onu koja pisti :p)... dok joj drug nije dosao, ukrao mrkvicu i raskomadao je na 1000 komadica :sad:
Nju je volila, al se s njom nismo mogli povlacit i zezat... vec samo baci, uhvati i cekaj da je ispljune.
Onda je dobila plisanog kengura, i on je i dalje ziv... jest da mu je otpala glava neki dan, al i dalje se igramo s njim. Tu se otimamo fino.
Meni se ove, ovog tipa Image cine najboljim... Samo nigdje nisam nasla neke manje... sve nesto ogromno, a to mi za ovu moju preveliko
jaca-maca

#3 Re: igracke za pse

Post by jaca-maca »

saga wrote: Meni se ove, ovog tipa Image cine najboljim... Samo nigdje nisam nasla neke manje... sve nesto ogromno, a to mi za ovu moju preveliko
Ima 3-4 takve, igra se s njima samo kad sve ostale razvali :D
legionarka

#4 Re: igracke za pse

Post by legionarka »

ja kao brizna ¨majka¨svom stenetu kupila svakojakih igracaka.. od loptica, ovih konopaca, meda, maca....te koske one igracke... e mom psicu su najraze papuce, carape (po mogucnosti nosene), drvena kasika, kutije plasticne bilo koje velicine i najdraza od svih mala plasticna boca... moze se satima igrati (samo ja ne mogu izdrzati buku) ... i nesto novo neki dan na ulici nasao neku cuclu...valjda nekom djetetu ispala... e sad je ne pusta iz usta!
legionarka

#5 Re: igracke za pse

Post by legionarka »

a da ne zaboravim, voli i prazne kutije od cigara :)
saga

#6 Re: igracke za pse

Post by saga »

Joj, dobro me podjseti za plasticne flase
I ova ludi za tim, ali je buka nepodnosljiva. Voli i one dvolitarske, pa se muci s njima. A i one manje. Tu joj ne treba niko da se igra s njom. Vec se sama razbaca. :-D
Cholina_Lokica

#7 Re: igracke za pse

Post by Cholina_Lokica »

uh kod mene je to vrlo potrosna roba :D
najvise trosimo ovih kanapa sto ste stavili vec slike, i flasa dvolitarki :lol: odustala sam od kupovanja raznoraznih kostiju, loptica, kokoski koje piste, koje divljak obozava, ali na zalost traju joj obicno oko 15 minuta :D
ova kanapa velika joj moze trajati i po 2-3 mjeseca, ali samo ona velika tvrda, one manje jok :D
uvijek sa sobom ima flase, al' bas fetish na njih ima :lol: i vani obicno nadje kakvu letvu ili granu, koje su obicno vece od nje po 3 puta, ali to nije nikakav problem :D
kurty

#8 Re: igracke za pse

Post by kurty »

Zenski omiljena igracka kamen... po mogucnosti sto veci...

Muski... ono sto zenka ispusti iz usta njemu je omiljeno...

Kad su bili manji, kupovao svasta, i vidjeo da nema fajde od toga.... Zenka kao mala volila da legne u cvijece i posmatra ga
Post Reply