djelovi za električne uređaje
Moderator: anex
-
luna09
#1 djelovi za električne uređaje
Ne znam da li je ova tema beze ali ma gdje tražila nisam našla ili nisam znala naći gdje kupiti djelove za šporet,mašinu a da to nije servis.Da skratim ako iko zna pomozite mi gdje da kupim staklo za rernu električnog šporeta.Nije neki star kupljen prije par godina ali iz čista mira staklo puče u 1000 komadića
-
zelenashica
#2 Re: djelovi za električne uređaje
Ovisi od modela pećnica,moja mama je skoro kupila u BEKO servisu......kazem samo kupila,bez ugradnje.Ili jos bolje raspitaj se gdje ima servis modela pećnica kao sto je tvoja.luna09 wrote:Ne znam da li je ova tema beze ali ma gdje tražila nisam našla ili nisam znala naći gdje kupiti djelove za šporet,mašinu a da to nije servis.Da skratim ako iko zna pomozite mi gdje da kupim staklo za rernu električnog šporeta.Nije neki star kupljen prije par godina ali iz čista mira staklo puče u 1000 komadića
-
admir3
#3 Re: djelovi za električne uređaje
napisi koja je marka pa ti mogu reci gdje mozes naci sta ti treba.Staklo ces naci u RAMAGLAS nalazi se u nekadasnjem Vase miskina iza Hitne pomoci,izmjeri i reci da ti treba za sporet odmah ti izrezu