Lijepa djevojka zaista , šteta da joj se ne vrati lična
Puno ime i prezime samo na PP. I iskljucivo osobi koja se predstavi kao N.H.
De ti de, nagovaraj gakaranana wrote:pise plavim slovima. higlightuj pa ce ti se pokazati.
skeniraj sliku.
mnogo sam mladji od nje..karanana wrote:bolje joj direktno dati. i ja bih sacekao i probao je sam naci jer mozda onda bude stagod.
eto ako je uspijes naci mozda izadjete na kaficu.
nadam se da ces uspjeti.
Koja je svrha skeniranja? Mozda po boji licne neko skonta?Plavo-bijeli wrote:mnogo sam mladji od nje..karanana wrote:bolje joj direktno dati. i ja bih sacekao i probao je sam naci jer mozda onda bude stagod.
nadam se da ces uspjeti.i da ne mislim se sad ja zamarati oko te lične... ako je ko slučajno poznaje super, a ako ne... što se tiče lične mogu je ja i skenirati, ali hoćul trebat onda i tu cenzurisati ime i prezime , možda i na sliku cenzuru opalit
moždaCibra wrote:Koja je svrha skeniranja? Mozda po boji licne neko skonta?Plavo-bijeli wrote:mnogo sam mladji od nje..karanana wrote:bolje joj direktno dati. i ja bih sacekao i probao je sam naci jer mozda onda bude stagod.
nadam se da ces uspjeti.i da ne mislim se sad ja zamarati oko te lične... ako je ko slučajno poznaje super, a ako ne... što se tiče lične mogu je ja i skenirati, ali hoćul trebat onda i tu cenzurisati ime i prezime , možda i na sliku cenzuru opalit
Cibra wrote:Nazovi OBN i javi i njima. Javi se na ono od SA-Xa -građani pitaju. Polijepi po gradu da je pronadjena. pokusaj naci preko imenika BH Telecoma, upoređujući opštinu u kojoj je izdata licna karta i brojeva telefona sa mjestom registracije. Pošalji na DM SAT da se vrti dolje, pa da vidi cela eVropa. Al' nikako, nikako, nemoj javiti policiji.
ovdje nit ima slike djevojke , niti ima godište.. tako dakurty wrote:otvoril ko link???
hmm... ma najbolje da je bacim u kantu... jel'de ? kao što sam rekao , stara me je zamolila fino da postavim u međuvremenu slučajno ako se javi djevojka ili ako je ko zna onda super... ona će svakako sutra/prekosutra odnijeti u policiju ili gdje već...MAN-lion's coach wrote:Nije mi jasno tvoje doktoriranje oko pronalaska vlasnika lične.
Ko da je to toliki problem ostaviti je na šalteru,jel neš očekuješ?Da ti dadne keš,izljubi i izgrli kad je vratiš?![]()
Ne ujedaju tamo u stanici
Plavo-bijeli wrote:hmm... ma najbolje da je bacim u kantu... jel'de ? kao što sam rekao , stara me je zamolila fino da postavim u međuvremenu slučajno ako se javi djevojka ili ako je ko zna onda super... ona će svakako sutra/prekosutra odnijeti u policiju ili gdje već...MAN-lion's coach wrote:Nije mi jasno tvoje doktoriranje oko pronalaska vlasnika lične.
Ko da je to toliki problem ostaviti je na šalteru,jel neš očekuješ?Da ti dadne keš,izljubi i izgrli kad je vratiš?![]()
Ja te ne navraćam da je bacaš u kantu,svako ali ama baš svako odnese u stanicu kratko jasno,bez stresa,do sada nju je mogla policija pronaći na osnovu adrese u CIPS-u i predat joj/nazvati je, dok ti razmisliš bil ovako ili onako,ili bi je bacio,ili bi mama odnijela,ili bi ti odnio,ili bi sutra,ili možda u ponedjeljak,ili na radio,ili na TV,možda na neki bilbord,naštampao letke i šta ja više znam.Plavo-bijeli wrote:hmm... ma najbolje da je bacim u kantu... jel'de ? kao što sam rekao , stara me je zamolila fino da postavim u međuvremenu slučajno ako se javi djevojka ili ako je ko zna onda super... ona će svakako sutra/prekosutra odnijeti u policiju ili gdje već...MAN-lion's coach wrote:Nije mi jasno tvoje doktoriranje oko pronalaska vlasnika lične.