Ima li ko iz Bojnika? :D

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

AdNaN88

#1 Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by AdNaN88 »

Zanima me ima li ko mlađi a da tamo zivi, maloprije bio u posjeti i odradise mi tene, neki dan kupio( crne nike 150KM) i sestri isto ukrali (150KM) :) nisam znao da se tamo tako krade i to ispred kuce tj. ispred vrata ostavili :-) Ako vam ko ponudi ili vidite da se ponovio javite mi samo da dodem da mu hebem sve, tene mi ne trebaju.
Sve sam cuo ali da su nekom tene ukrali nikad :oops:
*mima*

#2 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by *mima* »

Oa dje ces obucu ostavljat ispred kuce.............
AdNaN88

#3 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by AdNaN88 »

*mima* wrote:Oa dje ces obucu ostavljat ispred kuce.............
A sta znam, nikad tamo nisam bio i nije mi palo na pamet da moram unositi :) morao bos voziti mamu im lopovsku :run: :lol:
mrtva kokoš

#4 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by mrtva kokoš »

rece mi mama da su male cige obilazile trazile kurbana i kolaca :-) :-)
dharma

#5 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by dharma »

AdNaN88 wrote:
A sta znam, nikad tamo nisam bio i nije mi palo na pamet da moram unositi :) morao bos voziti mamu im lopovsku :run: :lol:
Haj sta falli, zamisli da si bez auta:D
kurty

#6 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by kurty »

AdNaN88 wrote:

Izvini prijatelju, al sam upao sa stolice kad sam ovo procitao....
Sto neko rece, "sreca pa si imao auto"

Desava se.. Jedno vrijeme je u mojoj mahali bilo aktuelno da prvi koji ustane ide u obliznju dvoranu koja je u izgradnji i donosi obucu koju su psi preko nocili odnjeli tamo
hana_montana

#7 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by hana_montana »

AdNaN88 wrote:
:lol: :lol: :lol: soriiiiiiiiiiiii :D

zato ja u gepeku uvijek imam patike doduse iz drugih razloga al haj :D
Jack Be Nimble

#8 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by Jack Be Nimble »

Gdje se Bojnik nalazi?
Azamo

#9 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by Azamo »

Ma dobro si prošo,meni su '93 maznili gvojzderice ispred Džamije pa sam moro u drvenim nanulama pješke ići skoro 5km,ni dan danas ih nisam prežalio :roll:
Azamo

#10 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by Azamo »

Jack Be Nimble wrote:Gdje se Bojnik nalazi?
Odmah poslije Dogloda a prije Dobroševića :D
Topla voda

#11 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by Topla voda »

haj da su ti ispred dzamije ukrali,pa i nekako ..al ispred kuce,nisam cuo do sad...hos kupit crne kozne najke za stoju?
Jack Be Nimble

#12 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by Jack Be Nimble »

Azamo wrote:
Jack Be Nimble wrote:Gdje se Bojnik nalazi?
Odmah poslije Dogloda a prije Dobroševića :D

aha ok :-? :-)
komunalac

#13 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by komunalac »

AdNaN88 wrote:Zanima me ima li ko mlađi a da tamo zivi, maloprije bio u posjeti i odradise mi tene, neki dan kupio( crne nike 150KM) i sestri isto ukrali (150KM) :) nisam znao da se tamo tako krade i to ispred kuce tj. ispred vrata ostavili :-) Ako vam ko ponudi ili vidite da se ponovio javite mi samo da dodem da mu hebem sve, tene mi ne trebaju.
Jesu li to Bajramske najke bile... :-D
mrtva kokoš

#14 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by mrtva kokoš »

Topla voda wrote:haj da su ti ispred dzamije ukrali,pa i nekako ..al ispred kuce,nisam cuo do sad...hos kupit crne kozne najke za stoju?
jes vala kada ti ih pred dzamijom ukradu odmah ih halalis :oops:
kod mene kod jarana 2 tena mahnuli pred fahdovom za vrijeme dzuma namaza. sada sa kesom ulazi u dzamiju :mrgreen: simptomaticno je to da su obje bile nike, izgleda postoji neka banda koja odradjuje samo te tene :lol: :lol: :lol:
komunalac

#15 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by komunalac »

Splinter wrote:
Topla voda wrote:haj da su ti ispred dzamije ukrali,pa i nekako ..al ispred kuce,nisam cuo do sad...hos kupit crne kozne najke za stoju?
jes vala kada ti ih pred dzamijom ukradu odmah ih halalis :oops:
kod mene kod jarana 2 tena mahnuli pred fahdovom za vrijeme dzuma namaza. sada sa kesom ulazi u dzamiju :mrgreen: simptomaticno je to da su obje bile nike, izgleda postoji neka banda koja odradjuje samo te tene :lol: :lol: :lol:
Najke kao simbol američkog imperijalizma.gdje će u najkama u tu džamiju.Da im ih nije mutevelija mazno... :lol:
fedor

#16 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by fedor »

AdNaN88 wrote:Zanima me ima li ko mlađi a da tamo zivi, maloprije bio u posjeti i odradise mi tene, neki dan kupio( crne nike 150KM) i sestri isto ukrali (150KM) :) nisam znao da se tamo tako krade i to ispred kuce tj. ispred vrata ostavili :-) Ako vam ko ponudi ili vidite da se ponovio javite mi samo da dodem da mu hebem sve, tene mi ne trebaju.
Nisi prvi. Ja dok sam živjeo u Kasindolskoj (Ilidža) isti slučaj. Ljudi su krali tene i to ispred vrata. Nisi smjeo da ostaviš ništa ispred kuće... 8-)
CAUS-VISOKO

#17 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by CAUS-VISOKO »

Moj recept. Bilo u komsiluku ,dzamiji il' bilo gdje, jednu cipelu (tenu) ostavljam u jedan cosak a drugu skroz u drugi i od hapanja nema opasnosti.
AdNaN88

#18 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by AdNaN88 »

Nisam zainteresovan :lol:
AdNaN88

#19 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by AdNaN88 »

komunalac wrote:
Jesu li to Bajramske najke bile... :-D
Predbajramske :P :lol:
spreca

#20 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by spreca »

CAUS-VISOKO wrote:Moj recept. Bilo u komsiluku ,dzamiji il' bilo gdje, jednu cipelu (tenu) ostavljam u jedan cosak a drugu skroz u drugi i od hapanja nema opasnosti.

Ostaces bez tena :lol:
Trebam te

#21 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by Trebam te »

Tuzno na sta je svijest naroda spala :cry: :(
udrch

#22 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by udrch »

AdNaN88 wrote:
Halali svega ti, ali ja se ovako nisam ismijao od kad sam pročitao onaj vic o tome koja je hotmail adresa chuck norrisa.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
BolanBolan
Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."

#23 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by BolanBolan »

Splinter wrote: jes vala kada ti ih pred dzamijom ukradu odmah ih halalis :oops:
Pa da, to su oni zaluđenici AirMax tena, idealna kombinacija: AirMax tene, trenerka i dukserica. :D
zlajapravaraja

#24 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by zlajapravaraja »

To nikada nisam razumio zasto ljudi ostavljaju cipele ispred vrata (osim dzamije). Bilo gdje i bilo kod koga.

Jednostavno treba mijenjati svijest o tome. Ne ostavljamo ni kljuceve u autu, pa makar to bio i Golf 1. Svoje treba cuvati, pa ce i ostali postovati ono sto imas. Time se mijenja svijest i u lopova - jer ako zna da nema nista za ukrasti i da mu se obilazak kucnih pragova nece isplatiti, nece vise ni biti lopov.

Hajd, malo pojednostavljeno, ali u sustini me kontate. :mrgreen:
kurty

#25 Re: Ima li ko iz Bojnika? :D

Post by kurty »

zlajapravaraja wrote:To nikada nisam razumio zasto ljudi ostavljaju cipele ispred vrata (osim dzamije). Bilo gdje i bilo kod koga.

Jednostavno treba mijenjati svijest o tome. Ne ostavljamo ni kljuceve u autu, pa makar to bio i Golf 1. Svoje treba cuvati, pa ce i ostali postovati ono sto imas. Time se mijenja svijest i u lopova - jer ako zna da nema nista za ukrasti i da mu se obilazak kucnih pragova nece isplatiti, nece vise ni biti lopov.

Hajd, malo pojednostavljeno, ali u sustini me kontate. :mrgreen:
bolje da tene odnese ispred praga, nego da ti razvali vrata pa odnese tene... :D
meni je sreca sto cuke imaju u avliji a i oko avlije... i hvala Bogu nikad nista nije ukradeno... niti je u komsiluku bilo sta ukradeno... a zna se desiti da kad ustanem zateknem otvorena ulazna vrata i garazu sirom otvorenu....

Al, opet i to je do jednom
Post Reply