prvo sto me zapelo za oko je ova mercedesova akcija gdje nude novu c klasu s amg opremom za 59 990 km..nisam se jos detaljno raspitivao pa ne znam koji je bazni motor za tu c klasu al ja bih isao na varijantu 220cdi..
drugo opciaj mi je naravno audi b8 2.0tdi s 170ks medjutim njegov start je od 61 500km sa nekim srednjim paketom opreme..dakle uz nekoliko nadoplata koja ima ova c klasa skrtim svabama cijena ide sigurno na 70 000 sto mi je iskreno previse,a i samo auto ko auto mi nije previse zanimljivo jer sam ga imao prilike vozit i nije me odusevio pretjerano..
treca opcija je bmw 320d facelift koji je polovan..star je godinu dana..ima jako dobru opremu..moze se vidjet u gradu..bijeli s crvenom kozom..mislim da je demo primjerak..presao je neku sicu a cijena je mislim oko 50 000km s tim sto je nov bio sigurno preko 70 000km..
jedan od faktora je prodaja mog sadasnjeg auta..dakle staro za novo ne dolazi u obzir jer je auto potcjenjeno u toj varijanti..zanimaju me vasi prijedlozi i sugestije kao i savjeti..uzeo sam i lexus u obzir al zbog specificnog trzista mislim da bi ga bilo prilicno tesko prodat u buducnosti a ne izgubit previse para na njemu..
otvoren sam za sve prijedloge