Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
inspektorica javert

#1 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by inspektorica javert »

Ti to ozbiljno??
poznanik

#2 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by poznanik »

sancho_no1 wrote:S obzirom da su nam ukinute vize, mnogi od nas su zainteresovani za proslavu u medijima nazvanog dana D za BIH,
Ukoliko imate nekih informacija da je nesto organizovano, slicno kao sto su to uradili gradjani Srbije prosle godine kada se proslavljalo u Budimpesti za 99 eura, volio bih da objavite posto zaista postoji Veliko interesovanje....
Ti bi sada organizaciju "Pragova" "Budimpešti", "Istanbula", "Trstova" i sl, a narod nema hljeba da jede :-)

Radovanje činjenici i istini da mi je neko tamo ograničio prolazak njegovom ulicom da mu je ne bih zapoganio, dok je on mogao mojom kad mu se god dignuo...

Da se radujem istini što me više niko ne ponižava i ne jebe dostojanstvo?
Vragolan

#3 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by Vragolan »

fakat

ko da su nam ove vize bile problem od zivotnog znacaja pa bi sada trebali slaviti

neam para za nekih putovanja i ako budem gdje isao morat cu stediti hama godinu dana

tako da mi se zivo hebe na ovom ukidanju viza
Urban B.

#4 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by Urban B. »

sancho_no1 wrote:S obzirom da su nam ukinute vize, mnogi od nas su zainteresovani za proslavu u medijima nazvanog dana D za BIH,
Ukoliko imate nekih informacija da je nesto organizovano, slicno kao sto su to uradili gradjani Srbije prosle godine kada se proslavljalo u Budimpesti za 99 eura, volio bih da objavite posto zaista postoji Veliko interesovanje....

Nije losa ni ova ideja :D
SimplyRed

#5 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by SimplyRed »

nemam sta da slavim. nemam para za putovanja tako da me ne tangira i da nisu ukinuli vize :D
chuchumbamayumbe

#6 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by chuchumbamayumbe »

Neću vala slaviti ni kada nas prime u EU jednog četvrtka, a ne da slavim "ovo".
Nemam ni za rođendana kako treba.
Ja to subjektivno, a kome je do slavlja, aferim, svaka čast! :thumbup:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#7 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by PipiDugaDevetka »

SimplyRed wrote:nemam sta da slavim. nemam para za putovanja tako da me ne tangira i da nisu ukinuli vize :D
Isti sam ti.

Ipak, moglo bi se proslaviti na Trgu Bosne i Hercegovine, pred zgradom Skupštine. Nabaviti ozvučenje i dovesti govornike tipa, ''hajdupark'', harmonike dvije tri obavezno, pjevači ''iz mase okupljenih'', pa neka pjevaju,...
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#8 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by stetoskop »

Hajd' dobro je nek' su nam ukinuli vize, da se barem olakšaju poslovni ciljevi. Valjda ćemo i mi kokuzi osjetiti nešto od toga! :D
therrarrius

#9 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by therrarrius »

Euforija oko cinjenice da prdez nije zasmrdio :-) :-)
sarayewo

#10 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by sarayewo »

Svi odreda su kukali kako ne mogu nigdje zbog viza i peglanja... Sad odjednom nikome nije bitno, jebo vize, necu ja u po smrdljivom sengenu da putujem, itd. Sad smo dosli dotle da nam ni do ulaska u EU vise nije stalo...

Mozgovi.
ribaribigrizerep

#11 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by ribaribigrizerep »

Andjela Markel organizuje party "Multikultivator 2011".
BiH-x

#12 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by BiH-x »

sarayewo wrote:Svi odreda su kukali kako ne mogu nigdje zbog viza i peglanja... Sad odjednom nikome nije bitno, jebo vize, necu ja u po smrdljivom sengenu da putujem, itd. Sad smo dosli dotle da nam ni do ulaska u EU vise nije stalo...

Mozgovi.
Zbilja smo cudan narod :-) :-) :-) :-) :-)
Baltazar_khan

#13 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by Baltazar_khan »

Očekujem vatromet od fahre :mrgreen:
The Silent Man

#14 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by The Silent Man »

Znači , više nećemo slušati priče : E sine u Titinoj Jugi ,dođeš na granicu , izvadiš pasoš i ideš gdje hoćeš 8-)
Last edited by The Silent Man on 08/11/2010 17:58, edited 1 time in total.
poznanik

#15 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by poznanik »

Baltazar_khan wrote:Očekujem vatromet od fahre :mrgreen:

Misliš da će konačno otići odavde?
libertyBiH

#16 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by libertyBiH »

Ovo je cista LAZ da postoji veliko interesovanje za proslavu ove gluposti jer kome je trebalo on se snasao i prije za vizu........zato odpepaj sa ovom temom....
The Nightwatchman

#17 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by The Nightwatchman »

Image
therrarrius

#18 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by therrarrius »

The Nightwatchman wrote:

Image
:thumbup:
vukojebina

#19 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by vukojebina »

Fakat nisam vidio vece kurve od ove evrope, ukinuli nam vize, a znaju da nemamo para za hodanja...treba im ebat sve po spisku jer su nas i na taj nacin nasli zajebavat...

Bit Bosanac, jarane to nije nacionalnost, to ti je dijagnoza...pa kreteni ima raje koja posteno radi i koja moze odvojit 300-400 km da dodje kod prijatelja, rodbine na par dana...ja sam vec skonto rezervaciju za novu godinu za jarana mi i njegovu zenu, a roditelji ce mi svakako doci u posjetu odma 15 decembra...
Zato ako si uhljup i trazis od starog marku za kafu svaki dan, neznam sta se koji k javljas na temu...
manki

#20 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by manki »

The Silent Man wrote:Znači , više nećemo slušati priče : E sine u Titinoj Jugi ,dođeš na granicu , izvadiš pasoš i ideš gdje hoćeš 8-)
Ja sam mislio da su to samo moji pričali da me ufate na fazon. :lol:
Klon

#21 Re: Proslava ukidanja viza za gradjane BIH..

Post by Klon »

sto mi je vise dosta ovog mentaliteta od kukavica.

ko fol nemate pare da putujete,
pa kako onda idete svake godine do hravtske.
jel to mislite da je hrvatska jeftinija od italije ili njemacke.
jedino sto ce te malo vise goriva potrositi i malo vise putarine platiti. to je sve
ali cjene su iste...
Locked